Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciagnięte rajty

Jestem w szoku!!

Polecane posty

Gość zaciagnięte rajty

Witam:-) A więc dziewczyny doradźcie mi co mogę zrobić w takiej sytuacji. Bo ja przed chwila się oczasnelam z pierwszego szoku! A więc. Moja corka ma prawie 5 latek. na osiedlu ma koleżanke (7 -8 lat) Z racjii tego,że nie miałam czasu siedzieć z corką na polu i jej pilnować zaprosilam koleżnkę jej do domu) Zawsze to lepiej ,bo sie razem bawią a ja moge sobie spokojnie coś porobić. Siedziałam w pokoju i piłam kawe.Dziewczynki bawiły sie na balkonie.Koleżanka myślała chyba ,że przez firankę ja nic nie widze co one tam robią!!!!!!!. A ona najzwyczajniej w świecie niby w zabawie-że zegna się z corką bo idzie "do pracy' Zaczela centralnie normalnie sie z nią " lizać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" JAK NASTOLATKA.Wykorzystala moment bo wie ,że moja córka nie rozumie i traktuje to jak zabawe.A ta zamknela oczy i 2 razy tak zrobiła.Nie wierzylam ,jestem w szoku.jak sie moge zachowac w stosunku do takiej sytuacjii????? Zabronić jej tu przychodzic (będzie płacz - bo córka bardzo ja lubi) Porozmawiać???? czy olać!!! Bardzo prosze Was jako matki o jakąs poradę bo ja naprawde jestem w szoku.ja rozumiem ,że dzieci sie rozwijaja sa ciekawe świata-ale ona ma 7 lat do cholery.Strasznie mnie to poirytowało. Pozdrawiam

Gość elag
no rzeczywiście mała poprostu ogląda filmy z rodzicami lub widzi jak inni to robią. Mogłas podejsc i powiedziec ze to co ona robi jest bardzo niehigieniczne, ze przenosi bakterie i zarazki i żeby wiecej tak nie robiła

Gość hahahhih
ale lesby male

Gość analomanuiak21
a mialas go juz w anusie ?

Gość elag
same korzyści z wymiany flory bakteryjnej

Gość zaciagnięte rajty
elag-o tym nie pomyslalam.Mialam ochote wrzasnac ale mnie zatkało i w sumie nie zareagowałam....Byc moze zle zrobilam.Ale sama poczułam się w tej sytuacjii skrepowana.Kurde w sumie nie zachowałam sie jak dorosła i odpowiedzialna kobieta.........:-( Ale nastepnym razem jak dojdzie do czegos takiego to napewno tak zrobie!!!! A co teraz??? Jak mam sie zachowac w stosunku do niej? Nie wiem czy chce żeby tu przychodzila,a glupio mi chyba będzuie odmówić.

Gość malinnnnaaa
pewnie naoglądała się serialów i później robi co robi... jesteś nieodpowiedzialną matką że nie zareagowałaś na to. powinnaś obu dziewczynką wyjaśnić że tak się nie robi.

Gość zaciagnięte rajty
malinaaa masz troche racjii strasznie sie z tym czuję.Ale zatkalo mnie i naprawde nie wiedzialam jak zareagować.......I co powiedziec w takiej sytuacjii.Jak bym zobaczyla nastolatkow to bym powiedziala z usmiechem-nie calowac mi sie tutaj;-) ! A dziecia-niby jak to mialam zrobić?

Gość zaciagnięte rajty
;;