Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wewnętrznie umierająca

mam iść do znajomych, a man złamane serce i mi się nie chce NIC :(

Polecane posty

juz obiecałam... że przyjdę to jakaś impreza u znajomych... o 21 przyjedzie po mnie przyjaciółka, potem mamy jechac tam... a ja mam złamane serce i normalnie nie mam ochoty na nic :( nie chcę teraz jej zawieść i powiedzieć, że ma sobie jechać sama... ale ja normalnie nie mam nastroju nawet się ubrać :O jedyne co zrobiła, to pomalowałam paznokcie :O 😭 i nie umiem pozbyć się tego takiego dziwnego uczucia w środku, ścisku w gardle, w sercu... najchętniej to bym poszła spać... ale nawet tego nie mogę, bo mam przecież swoje obowiązki 😭 co za życie

Gość monikaaaaaaaaaaaa
to idz , a jak sie bedziesz zle bawic to najwyzej powiesz ,ze sie zle czujesz i wrocisz

Gość no i co?
a moze poznasz kogos fajnego tam? na klina? ;)

dokładnie ! Wiem z własnego doświadczenia wiem, że nawet jeśli nie masz najmniejszej ochoty to chciaż troszkę poprawi Ci się humor.

To nie idź, ja bym sie nie zmuszala, wiem z doswiadczenia ze nic w takiej sytuacji nie poprawi mi humoru, a już na pewno nie impreza

z jednej strony wiem, ze siedzenie w domu i uzalanie się nad sobą tylko pogorszy sprawę... a juz na pewno nie pomoże... a na dodatek jest żałosne... ale kurde.... masakra no :O moze faktycznie jak nie dam tam rady, to zmyję się szybciej... :) gdybym miala isc sama, to nie ma bata- za nic bym nie miala motywacji zebrac tyłka... ale w związku z tym, ze obiacałam komus... nie lubię zawodzić ludzi tylko dlatego, ze mam jakis wewnętrzny dół...- zwłaszza jesli osoba, ktorej cos obiecałam nie jest temu winna... idę się jakoś doprowadzić do stanu używalności... heh... dobrego wieczoru Wam życzę🌻