Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietka52384

Jaki macie styl ubioru???

Polecane posty

Gość kobietka52384

tak się zastanawiam, bo ja lubię zazwyczaj na sportowo :p zwykłe sportowe wygodne spodnie np. Esprita lub Nike do tego koszulki obcisłe kobiece i trampki :p czasami zamieniam to na dżinsowe rurki, ale do tego tak samo trampy, lub dżinsową spódniczkę obowiązkowo ze sportowymi butami :p no i bluzy z kapturkiem, w szafie mam ich więcej niż zwykłych sweterków :O nie wiem, czy facetom podoba się taki styl u kobiety? czy kobieta musi koniecznie nosić szpilki??? :p

zależy od faceta i od tego co kobiecie pasuje. Są takie które wyglądają seksownie ubrane w sportowe ubrania, są takie które wglądają niechlujnie.

najmądrzejszy - jeżeli nie umie w nich chodzić albo jest nieprzyzwyczajona to akurat szpilek lepiej unikać...

szpilki, baleriny, sandałki, klapki, spódniczki, szorty... generalnie ubior elegancki

ale moja kuzynka ubiera sie na sportowo i wygląda tak cholernie seksownie, że aż nogi miękną... No, ale jest baaardzo zadbana.

te buty są niewygodne i niezdrowe - sama szpilek nie lubię, wolę szerszy obcas (nawet bardzo wysoki).

a ja tylko tłumaczę, dlaczego akurat szpilek lepiej unikać :P

Zależy od okazji :) a na codzień ubieram sie starannie i w miarę modnie, co nie znaczy ze chodzę wystrojona jak lala :p

ah o to Ci chodzi - ja o szpilce pomyślałam jak o szpilce - czyli cieniutkim obcasie który sprzyja skręconym kostkom i bolącym stawom. :P

Gość el chulo.
Ja nie przepadam za szpilkami a twój styl jak dla mnie jest ok. Nie lubię np balerinek,bolerek.Ogólnie nie lubię stylu u kobiety typu "elegancki".Wolę jak dziewczyna założy bluzę z kapturem i bojówki.

Gość kobietka52384
zależy od faceta i od tego co kobiecie pasuje. Są takie które wyglądają seksownie ubrane w sportowe ubrania, są takie które wglądają niechlujnie. tak, dobrze powiedziane, i chyba wiem o co Ci chodzi... jedna ubierze się na sportowo, ale wygląda jak facet albo "babochłop", wszystko za duże i wisi na niej, druga będzie wyglądać sexy :p mnie się wydaję, że dobrze wyglądam, jestem wysoka i szczupła, rzeczy dopasowane, "nie po starszym bracie" ... :p w szpilkach chodzić nie umiem, idę jak taka kaczka, co chwile się potykam i nogi mi się wykręcają :O

to tak jak ja źle wyglądam w "kobiecych" sukienkach - albo mnie się tak wydaje. Po prostu - źle się czuje, jestem za energiczna, za szybko chodzę i nie wydaje mi się, żeby kwiatki były wzorem dla mnie :P

Gość kobietka52384
w stylu eleganckim za bardzo nie lubię się pokazywać, bo zaraz czuję się jakoś specjalnie wystrojona jak na jakąś okazję :O

Sportowo- tak, po domu, na ognisko, na fitness, na piesza wycieczkę. Ale na wyjście raczej adidasów nie wlożyłabym. Nie lubię.

ja nie lubię przesadnej elegancji - proste rzeczy mi najbardziej odpowiadają, nie sportowe, ale ładne, skórzane buty, dopasowana kurtka...w klasycznej marynarce czułabym się dziwnie :P a balerinki to bardzo pokraczne buty :D

Gość hdgjhdw
latem na codzień sandały wygodne na płaskim, rybaczki, bluzeczka oversive zakrywająca raniona a rano i wieczorem jak jest zimno to albo rozpinany sweterek albo sportowy żakiet. Jesień to spodnie rurki, botki na płaskim, kurtka z eko skóry albo płaszczyk. W dresach tylko na fitness. Obcas tylko na imprezę, randkę.

Gość gość
jest dużo rzeczy które mi się podobają ale jak to przymierze to jakoś to nie jestem ja nie pasuje do mnie chociaż jest ładne i mi się na kimś podoba. Dlatego muszę wszystko mierzyć. Ja się najlepiej czuje w luźnych. Uwielbiam spodnie z wysokim stanie, kloszulę oversive, botki i płaszczyk parka, Torba na ramie kok na głowie i heja :) tak na sportowo ale nie do końca. Albo latem uwielbiam luźne sukieneczki, sandałki i szmaciana torebka:) a jak się ochłodzi to zarzucam katanę