Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwolenniccy reform po

brawo donald tusk , dziękujemy za załatwienie pracy do 67 roku zycia

Polecane posty

:) teraz się już nie martwię o pracę , mam ją niemal dożywotnio

Gość taką bym kupiłaaa
Tusk jest pierwszym premierem, który dotrzymał wszystkich obietnic danych Polakom po jego wyborze. Jest to najlepszy rząd od 22 lat. Ludzie wreszcie odetchnęli, czują się bezpiecznie, lepiej zarabiają, mają perspektywy na przyszłość. Maleje bezrobocie, choć widać u nas echa zapaści gospodarczej na Świecie. Za PO skończyły się czasy umieszczania "super" fachowców z partyjnej karuzeli w Spółkach Skarbu Państwa. PO i Tusk doprowadzili do rozbudowy Polskiego przemysłu, który zaczął liczyć się w Europie. Dajmy szanse PO aby te dokonania umacniał przez następne lata. :classic_cool:

zgadzam się wszystko co powyżej to prawda

Gość dziadek w kój
i bardzo dobrze do roboty lenie śmierdzące

Gość postro
"zabrałes babci dowod ? teraz babcia zabierze ci prace" L. Miller

Gość wierny wyborca PO
Oto dlaczego w przyszłości będę głosował na PO: 1.Rząd obniżył i uprościł podatki, tak jak obiecywał. 2 PO dobrze wywiązała się z obietnicy zmniejszenia zatrudnienia w administracji publicznej. 3.jestem zadowolony z opieki medycznej i cen leków w RP 4. 1400 zł to godna pensja, a jej podniesienie to wyłącznie sprawa pracodawców 5.uważam, tak jak rząd, że głównym elementem programu walki z bezrobociem jest otwarcie rynku pracy w Niemczech 6. rząd dobrze zrobił likwidując 50% placówek doraźnej pomocy medycznej, zamiast zlikwidować NFZ, jak obiecywał. 7.ograniczenie programu budowy autostrad uważam za sukces tego rządu. 8.akceptuje najwyższe koszty budowy dróg w Europie. 9.powinniśmy płacić jedne z najwyższych stawek za przejazd autostradą, a nasz rząd powinien pilnować interesów prywatnego jej właściciela. 10.powinniśmy płacić za towary spożywcze więcej niż Niemcy i Anglicy, a zarabiać mniej.

Gość Podpis
ksiedza pracuja do 75 lat

Gość Kavok
i jeszcze benzyna powinna u nas kosztowac 10 zł za litr

Gość l;klljjlljl
A niby dlaczego miałaby kosztowac inaczej niz w pozostałych krajach?

A niby dlaczego pensje u nas mają wyglądac inaczej niż w innych krajach?:O

Gość benzyna powinna więcej
kosztować ponieważ państwo i wincent mają duże potrzeby finansowe a na nas jako obywatelach spoczywa obowiązek pomocy :classic_cool:

Gość l;klljjlljl
Bo polacy sie na taki pensje godzą

Gość l;klljjlljl
Chrupek - gdybys prowadził/a firme i ktos by sie godził na 1200 to byś mu dawał/a więcej??????

Godzi sie, bo wiem, że jak podskoczy moge go wypierdolić i przyjąć innego frajera za taką samą kasę Ludzie boją się utraty pracy, dlatego harują za grosze- mam wrażenie, że pracodawcy robią łaskę, że Cię w ogóle przyjmują

Gość l;klljjlljl
No widzisz wysokośc wynagrodzenia w polsce to kwestia umowy miedzy pracodawca a pracobiorcą. Gdyby ludzie nie godzili sie na niskie pensje to przedsiebiorcy by musieli płacic więcej a że zawsze znajdzie sie jakis cham, który bedzie wstawał o 4 rano i dojeżdżał z wiochy 120 km do roboty zaniżając stawki to nic sie nie zmieni. Po co płacić więcej jak ktos bedzie poracował za mniej - to by było wbrew logice.

Ale cham tak robi, bo ma rodzinę na utrzymaniu i żadnych perspektyw wokół. I koło się toczy. Przydało by się więcej miejsc pracy

Gość l;klljjlljl
dlatego komuno wróć! Miasta zamkniete i bez meldunku nima roboty :)

Gość l;klljjlljl
Co do większej liczby miejsc pracy tez sprawa nie jest prosta. W fabrykach i na liniach produkcyjnych zamiast 20 osób wystarczy 1 operator maszyny, na budowach tez coraz mniej sie nosi a w biurach coraz więcej spraw załatwia sie internetem. Tu jedno miejsce pracy, tam jedno jeszcze gdzie indziej jedno i sie robi oszczędność miesieczna w firmie rzedu kilkunastu tysięcy

Gość vfgfhgjhjhjhjh
5.uważam, tak jak rząd, że głównym elementem programu walki z bezrobociem jest otwarcie rynku pracy w Niemczech w zyciu nie słyszałam niczego głupszego:D

Gość ania123123131
głosowałam na PO ,ale sie zawiodłam na nich bardzo niestety

Gość ania123123131
w sumie to teraz nie ma partii na która bym chciała glosowac a z ta praca do 67 roku życia to uważam przesada bo to nie chodzi o lenistwo ,ale w tym wieku wielu ludzi nie ma sił pracować

Gość anya ryjbyyyk
noo, super!:classic_cool: niech zyje nam kim dżong tusk polaczki sraczki:classic_cool: jebane rodaczki. teraz bedziecie zapierdalac jak dzikie osly do smierci, zdychac w fabrykach za siatke kartofli i rzygac kwasem solnym bo nic innego w zoladkach miec nie bedziecie:classic_cool: no ale nie, no przeciez to jest cool i modne bo zaglosowaliscie na super scierwo Peło, palikurwe lub pawlaczka sraczka a nie na "glupiego kaczora", "komuchow i zydow" z sld :classic_cool: nie macie prawa teraz rzucac miesem elektoracie tuskowy tylko ZZZAAAAPIERDALAC KURWA, DO OSTATNIEJ KROPLI POTU I OSTATNIEGO ROZDUPCONEGO STAWU :classic_cool:

Gość ja mam 33km
odwalcie się od tuska , on pomógł w tworzeniu nowych miejsc pracy ! w końcu podwyżki składek na zus zapewnią nam innowacyjność i wiele nowych miejsc pracy! jesteście strasznie krótkowzroczni oni myślą perspektywiczni a wy plebs tego ie dostrzegacie

Gość kolejnapostac
już lepiej żeby rzadzil tusk niż okaczołom i rydzyx

Gość jaja jak, berety
wiecie ze Niemcy też głosowali na mniejsze zło i wybrali Hitlera

Gość anya ryjbyyyk
NIECH ZYJE NAM KADAFII Z SOPOTU:classic_cool: JESZCZE KOMUNA NIE ZGNIELAAAA PUKI MY ZYJEMY :classic_cool: CO NAM KACZA PRZEMOC WZIELAAAAAA, Z PUTINEM ODBIJEMY!! MARSZ, MARSZ KOMOROWSKIII, Z ZIEMI RUSKIEJ DO POLSKI. ZA TWOIM PRZEWODEM, ROZPRAWIMY SIE Z NARODEM!:classic_cool: (hymn elektoratu peło, palikoorwy i pawlaczka) :classic_cool:

Gość kolejnapostac
jakies stare zdziecinniałe pryki układają wierszyki nie śmieszne

Gość anya ryjbyyyk
widze w szpitalu jakich mam styranych i biednych pacjentow w wieku powyzej 55roku zycia. masakra, jak niektorzy sa schorowani i zmarnowani. a przeszli na emeryture po 30 latach pracy. az sie boje w jakim stanie bedzie elektorat pelo, jebane rodaczki, jak po 50latach pracy przyjda do szpitala i z jakimi wadami ukladow kostnych i miesniowych :classic_cool:

Gość anya ryjbyyyk
wiem ze w tuskolandzie chujowo znaczy fajnie:classic_cool:WSZYSTKO NA ODWROT!:) wiec 20lat to baardzo stara pizda :classic_cool: