Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwolenniccy reform po

brawo donald tusk , dziękujemy za załatwienie pracy do 67 roku zycia

Polecane posty

Gość Skandal!
Jak dla mnie to SKANDAL!!! Premier i platforma, tak naprawdę, balansują na pożywce Pis-u. Oczywiście nie obyło się bez ataków na Pis, usprawieliwiając swoje wulgarne wyskoki, a oczywiście, jak zawsze demonizując Pis. To żaden rząd, szukają miejsca dla swojej przyszłości, a ludzi mają doopie. To prowokatorzy!! Opozycję wykorzystują do ukrywania swojej nieudolności, związkowców lekceważą, a lud wyprowadzą szczere pole!!

Gość fdfgfdhgj
elektorat PO tu ku r wy mające wlasne firmy, pierdzące w stolek, tacy mogą i do 90tki zapierd alac

Gość kolejnapostac
o kurva a ja widze w spzitalu jakie są styrane i biedne dzieci 2 lata cie nie zbawią, a jak wiadomo manna nie zleci z nieba

Gość kolejnapostac
fdfgfdhgj a co zazdrościsz?? prowadzenie firmy to o wiele wieksze zmartwienie niż pracowanie w niej!

Gość newdefefewfewff
w sumie to Tusk nie zrobił nic na korzyść tego kraju. rozumiem ,ze jest kryzys też częściowo nie zalezny od niego tyle ,ze on sobie z tym kryzysem nie radzi. na euro bedzie jedna wielka kompromitacja chociazby , miały byc autostrady , mielismy taka szanse żeby Polska wiele zyskala i dupa wszystko przez zła organizacje , złe pomysły . opinia tez jest ważna wbrew pozorom , a bedziemy mieli po euro jeszcze gorsza jak mamy jak narazie jest coraz gorzej : ceny coraz wyższe, bezrobocie , dalej za mało autostrad , nowych drog itd

Gość kolejnapostac
newdefefewfewff chociaz jedna osoba sie trzeźwo wypowiada

Gość newdefefewfewff
a no i właśnie ten wiek emerytalny od 67 roku zycia.. czyli właściwie wszystkie zmiany na gorsze

Gość STARCRAFT
PO zniszczylo przemysl w Polsce HUTY i STOCZNIE i czesc KOPALNI moze dla was paplaji z prezencja znajdzie sie jakas robota ale dla nas ludzi przemyslu nie ma i nie bedzie pracy nie kazdy do biura sie nadaje...Juz na bialorusi maja wiecej miesc pracy w przemysle niz u nas a obnizone podatki sa dla bogoli

Gość kolejnapostac
STARCRAFT a kto chce pracować w przemyśle?? chyba w chinach chcą ci co żyja na polach pod kłosami ryżu

Gość STARCRAFT
ja chce do biura sie nie nadaje zreszta nie chce w garniaku chodzic jestem spawaczem a raczej bylem nim w stoczni

Gość fdfgfdhgj
nie zazdroszcze ale taka ku r wa co ma firmę i siedzi na du pie to moze i do 90tki zapieprzac ale nie każcie WSZYSTKIm ludziom nawet tym co ciężko pracują fizycznie robic do 67 bo to jest chore. a taka ku r wa co siedzi na du pie czy w biurze czy gdzies to niech pracuje do 67 jak cche, JAK CHCE ale nie zmuszajcie zeby wszyscy pracowali nawet ci fizyczni. a oni zmuszają wszystkich ludzi po prostu, nie liczą się z nikim, żeby wszyscy zdechli jak najszybciej

Gość STARCRAFT
moze tam jeszcze tego nie widac ale u mnie chodzil kupa facetow bez roboty i nic nie maja dla siebie zreszta praca w budownictwie sie niedlugo tez skonczyc ma bo skoncza sie inwetycje wiec bedzie totalna porażka okolo 18% bezrobocia w niektorych rejonach tego zjawiska nie nazwiecie juz chyba dobrobytem

Gość fdfgfdhgj
ja na nich nie glosowalam, moi rodzice nie. przez nich moj stary ojciec bedzie musial robic 2 lata dluzej a w pewnym wieku to jest duzo, bo czlwoiek moze nie dozyc, zreszta moj tata pracuje juz fizycznie bo jest elektrykiem PONAD 40 LAT, JAK PRZEJDZIE TA USTAWA TO BEDZIE PRACOWAL PRAWIE 50 LAT, CZYLI NIC NIE MIAL Z ZYCIA TYLKO PRACA, PRACA, PRACA. moja matka bedzie musiala poltorej roku dluzej pracowac.

Gość fdfgfdhgj
o ten ku rwiarz sie wpieprzyl, ktoremu PO placi, to juz cię srająca dziwa nie obchodzi? bo ostatnio zalozyles temat o jakiejś srającej dziwie, czy ona szcza czy sra? haha oto elektorat PO, tylko sranie, szczanie i pieprzenie, to ich obchodzi.

" 19:49 [zgłoś do usunięcia] fdfgfdhgj nie zazdroszcze ale taka ku r wa co ma firmę i siedzi na du pie to moze i do 90tki zapieprzac ale nie każcie WSZYSTKIm ludziom nawet tym co ciężko pracują fizycznie robic do 67 bo to jest chore. a taka ku r wa co siedzi na du pie czy w biurze czy gdzies to niech pracuje do 67 jak cche, JAK CHCE ale nie zmuszajcie zeby wszyscy pracowali nawet ci fizyczni. a oni zmuszają wszystkich ludzi po prostu, nie liczą się z nikim, żeby wszyscy zdechli jak najszybciej" te firmy człowieku to zapewniają prace , dociera to do ciebie?:D a ponadto w calej europie będzie zapierdalanie minimum do 67 roku zycia dla obu płci. w szewcji zapowiadaja nawet do 75:D i podkreslam zapierdalac do 76 będą i w bogatszych i w biedniejszych krajach ueropy od polski... 🖐️ ps.jestem przeciwny tej reformie ale nie ma się co łudzić , pis jakby byl u wladzy to tez by ją wprowadził a wtedy tusk darłby jape ze to nie sprawiedliwe! :D

Gość MartaKrakow
fdfgfdhgj - nie wierzę, że piszesz to serio... przecież każdy może założyć firmę, Ty też. Spróbuj, może docenisz tych, co też to zrobili. To nie jest wcale bajeczka, kupa nerwów, duża odpowiedzialność, nielimitowany czas pracy i niepewny zysk.

Gość STARCRAFT
na tym forum prawdopodobnie nie znajdziesz zrozumienia bo sa tu glownie ludzie zatrudnieni w uslugach ktorzy zyja w dobrobycie ewentualnie rodzice zostawili cos dla nich sa w pewnym sensie ustawieni albo poprostu maja ten nowoczesny zachodnioeurpejski sposob zycia ktory wychodzi teraz czkawka w postaci kryzysu

Gość fdfgfdhgj
Tym razem to znowu ja + ban x2--> glupek o tym nicku zalozyl jakis czas temat na tym forum, o tym jak widzial jakąś dziwke i sie zastanawial czy ona sra czy szcza... oto jego poziom IQ chyba juz nic wiecej pisac nie trzeba... reszta jest milczeniem... ide stad bo gowno sie teraz bedzie wypowiadac, juz czuje ten smrod. a reforma i tak zostanie cofnieta 🖐️

Gość fdfgfdhgj
tak debilko juz zakladam firme i place 1000 zl miesiecznie zusu, a emerytury i tak nie doczekam 🖐️

" 19:56 [zgłoś do usunięcia] fdfgfdhgj tak debilko juz zakladam firme i place 1000 zl miesiecznie zusu, a emerytury i tak nie doczekam {" wez idz stąd bo zal cie czytać biedna sfrustrowana istotko co coś o seksie gada :D jakies moje topiki przywoluje...ktos ci kiedys do głowy nawbijal jakiś głupot i teraz narzucsz sie z tym innym:/ chcesz to dopiero po slubie albo wcale...ja tam lubie seks bzykam sie codziennie i nie przeszkadza mi to prowadzic firmy a wręcz przeciwnie...pomaga:D odstresowuje itd..

Gość Skandal!
Po i kolaicja potraktowali zwiazkowców i lud, w taki sposób, jak za komuny!

Gość 100% obłudy
Posłowie PO w sejmie z dumą głosowali za wydłużeniem wieku emerytalnego do 67 lat! Natomiast Bartosz Arłukowicz brutalnie wyrzucił z pracy 64-letnią sekretarkę, Zofię Szczepańską - czytamy w "Super Expresie". Zofia Szczepańska 9 lat pracowała w Ministerstwie Zdrowia jako sekretarka, została dyscyplinarnie zwolniona tylko dlatego, że chciała, zgodnie z prawem, wykorzystać zaległy urlop. - Na początku marca uzyskałam zgodę ustną szefa, a potem złożyłam wniosek o 14-dniowy urlop. Zrobiłam to w taki sam sposób, w jaki wnioskowałam o urlopy od 9 lat. Wniosek wpłynął 6 marca. Zofia Szczepańska 3 tygodnie później poszła na urlop. Po powrocie do pracy usłyszała, że zostaje... dyscyplinarnie zwolniona, bo nie było zgody na urlop. Rozgoryczona kobieta zastanawia się, że jeżeli nikt nie wiedział o jej urlopie, to dlaczego przez dwa tygodnie nikt nie zainteresował się dlaczego nie ma jej w pracy? Wcześniej kancelaria Donalda Tuska wywaliła na bruk 60-letniego fotoreportera, który szefowi rządu służył wiernie ponad 4 lata.