Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwionaona

pocałował mnie, a niby mnie nienawidzi. o co mu chodzi?

Polecane posty

Gość zdziwionaona

wczoraj wieczorem siedziałam z moją koleżanką, kolegą i z synem mojego ojczyma na ławce i potem, gdy moja kumpela i kumpel poszli do domu, to ja z mojego ojczyma synem zaczęłam rozmawiać (aż dziwne, bo to nam się rzadko zdarza, praktycznie kilka razy zdarzyło) i potem tak spontanicznie mnie pocałował. gdy zapytałam go potem co to znaczyło, to on tylko się delikatnie uśmiechnął i jakoś tak mu głupio było. nie byłoby to dla mnie dziwne, gdyby nie to, że to właśnie on mnie pocałował, a ja z nim żyje jak pies z kotem. nie cierpimy się. jak myślicie, dlaczego tak się zachował?

Gość zeczjasna
chciał Cie zarazić HIVem :(

Gość zdziwionaona
odpisze ktoś?

Gość zdziwionaona
po tym pocałunku miałam ochotę na więcej, weszłam w nocy do jego pokoju i rozsypałam łoniaki na jego twarzy

Gość zdziwionaona
No kurczę, a tak poważnie? odpisze ktoś? bardzo proszę. może któraś z was była w podobnej sytuacji?

Gość na co liiiczysz
chodzilo mu tylko o sex

Gość zdziwionaona
odpisze ktoś coś poważnego? bardzo proszę. nie wiem co o tym wszystkim myśleć... pierwszy raz nie rozumiem faceta.

Gość Alive,
zapytaj go

Gość zdziwionaona
Ale co mam zapytać? co oznaczał ten pocałunek? pytałam, nie odp. tylko się uśmiechnął i zarumienił, tak jakoś głupio mu się po tym pocałunku zrobiło.

Gość zdziwionaona
odpisze ktoś?

Gość zdziwionaona
odpisze ktoś? co o tym sądzicie?

Gość kasiaaaaaaaaaaaaaaczek
a czego sie spodziewasz? zapewne cie to mile polechtało.pewnie mu sie podobasz i chciałby cie puknąć.ale czy warto psuc relacje? potem do konca zycia nie spojrzysz w oczy jemu ani ojczymowi.daj se z nim spokoj dziewczyno,na nic nie licz.jeszcze cie potem obsmaruje od szmat,zobaczysz

Gość zdziwionaona
Ale nasze relacje nie są dobre. kilka razy ze sobą tak ok gadalismy, a tak to się mijamy albo burczymy na siebie i wyzywamy i mnie to właśnie zastanawia dlaczego on całuje kogoś, kogo nie lubi? nie lubi mnie, a mu się podobam?

Gość MOGE COS WTRACIC?!
mysle ze podstawowe pytanie... po ile macie lat?

Gość zdziwionaona
obydwoje po 19.

Gość zdziwionaona
ja 17 a on 14

Gość zdziwionaona
Tylko, że on zawsze do innych twierdził, że ja jestem brzydka i zresztą do mnie też to mówił. mówił że nigdy nawet przez myśl by mu nie przeszło, żeby ze mną być, a teraz raptem mnie całuje?

Gość tryi
konskie zaloty?

Gość zdziwionaona
Nie wiem, zupełnie nie wiem co mu w głowie siedzi. wiem, że to wszystko brzmi jakbyśmy mieli po 12 lat, ale zapewniam Was, że nie mamy. od początku się nie lubiliśmy, właściwie to on mnie, bo ja byłam uparta i sprzeciwiałam się mu, bo on jest taki, że lubi rządzić, a ja mu nie ulegałam i on mnie nie lubił, wyzywał, nie szanował, więc ja potem też zaczęłam, bo nie chciałam sobie na to pozwolić. Ale po wczorajszym nie wiem co o tym myśleć. Nie lubi mnie, nie podobam mu się, a mnie całuje? kiedyś jak jego kumpel przy mnie zażartował do niego, żeby mnie pocałował (bo wiedział, że się nie lubimy), to on zrobił taką zniesmaczoną minę i wykrzyknął "never", a wczoraj... ech, nie wiem...

Gość toż to jakiś
dzieciak jest 19 lat a taki dzieciak

Gość zdziwionaona
może i dzieciak, ale o co mu chodziło z tym pocałunkiem? gdyby nasze relacje były inne, to normalnie bym z nim pogadała, ale tak to nie mogę.

Gość zdziwionaona
doradźcie, proszę, bo nie wiem co o tym wszystkim myśleć... nie wiem jak się teraz zachowywać w stosunku do niego. może on robi sobie ze mnie jaja? jak myślicie?

Gość kilka ważnych pytań w te noc
Jaki byl pocałunek? Cmok w policzek,usta? Czy długi namiętny?z języczkiem? Więcej szczegółów. Pocałował podczas rozmowy,na pożegnanie,czy jak?!

Gość zdziwionaona
Pocałunek był namiętny, z języczkiem. Rozmawialiśmy, rozmawialiśmy i raptem naszła taka niezręczna cisza i nim się obejrzałam on się do mnie przybliżył i mnie pocałował. To nie był pocałunek na pożegnanie, bo my mieszkamy razem, a siedzieliśmy niedaleko swojego domu, na ławce. Potem ja zapytałam co to znaczyło, a on się zarumienił i uśmiechnął delikatnie, no i potem zapytał: "wracamy, co? Późno już trochę". Dzisiaj się z nim w ogóle nie widziałam, bo on poszedł do kumpla i wrócił dopiero późnym wieczorem.

Gość zdziwionaona
?

Gość zdziwionaona
odpisze ktoś? co o tym sądzicie?