Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

nie mogę przestać mysleć o przystojnym brunecie

Polecane posty

Gość rodziałm raz
ja też nie mogę przestac ... już 15 lat tak myślę

no co za durny babochlop, zazdrosny, ze to nie nia jestem zainteresowany wiec bedzie odciagac uwage od sprawy sprawdz czy nie ma cie na innym topiku

ZS jak juz pisałam, ceną jest dożywotnie wielbeinie mnie i troszczenei się o mnie :)

Gość to napsiz kto ten
:D

"najpierw cena za noc, nastepnie noc a co pozniej to sie okaze" to jest nicyzm cyrograf z diabłem, całe życie bedziesz pokutować :D

Zaiste, zielonooki potwór kompletnie przejął kontrolę nade mną... Wiesz, to jest forum publiczne, plebs także może pisać co chce i gdzie chce. Dzięki temu nikt Ciebie jeszcze nie zbanował:) Fiku, a ten brunet...spotykasz go czasem?

ok, widze, ze babochlop jest tak oburzony, ze ktos go ma kompletnie gdzies, ze teraz na zlosc babci odmrozi sobie uszy i bedzie tu warowala do upadlego brawo

Gość to napsiz kto ten
fiku, gdybym byla na Twoim miejscu to...pewnie bym te cene podała

i nie fantazjuj zbyt mocno fiku o zaspokajaniu bo wychodzac od poczatku to dzien i noc piszesz o wyimaginowanym brunecie w tym czasie zarobilabys juz sporo kasy ile za godzine?

Gość to napsiz kto ten
obstawiamy dojdzie do konsumcji? czy nie :D

Nawet ja upośledzonego jelenia bym nie chciała. Zawsze szczeka, Tobie się płyta zacięła czy to już jakaś demencja starcza i nie umiesz nic mniej żałosnego i nudnego napisać? Tak to retoryczne, nie odpowiadaj. "Bruneta nie soptykam, nie widizałm go od neidzilei " Szkoda, a nie ma szans byś sama jakoś ułatwiła spotkanie?

Nawet ja upośledzonego jelenia bym nie chciała. Zawsze szczeka, Tobie się płyta zacięła czy to już jakaś demencja starcza i nie umiesz nic mniej żałosnego i nudnego napisać? Tak to retoryczne, nie odpowiadaj. "Bruneta nie soptykam, nie widizałm go od neidzilei " Szkoda, a nie ma szans byś sama jakoś ułatwiła spotkanie?

Gość to napsiz kto ten
ale szczergo masz pod reką lepszy wrobel w garsci niż...

niech ktos wezmie sobie te walnieta wilczyce, zeby wreszcie przestala warowac i przeszkadzac w rozmowach biznesowych