Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwia z kafe

KOCHANEK zabrania mi sexu z mężem

Polecane posty

Gość sylwia z kafe

Jak w temacie , fakt że dla mnie sex z mężem to tylko przykry obowiązek , ale jednak od czasu do czasu musze a mój kochanek mówi że tak bardzo kocha i nietoleruje gdy ja czasami z mężem ale on sam wiedzie szczęśliwe życie małżeńskie sex i to bardzo częsty i urozmaicony . ktoś tak mial ? o co właściwie jemu chodzi ?czy to napewno jego wielkiej milości ?

Gość polski rusek
niech sobie harem założy :)

Gość gdyby cię naprawdę i szczerze
kochał to ustabilizowałby sytuację między wami na tyle,zebyście mogli być razem--w ten sposób wyraziłby swoja miłośc i szacunek do ciebie.

Kobieto ogarnij się i zacznij myśleć! Jak tak bardzo Cię Twój kochaś niby kocha i jest zazdrosny To niech się z Tobą ożeni ....rozumiem że aż tak bardzo mu nie zależy ?? Twój kochanek ma mentalność kalego ,jemu z żoną wolno pobaraszkować a tobie z mężem już nie?Jesteś nie zbyt bystra przykro mi to pisać ale tak Cię odbieram ,jeszcze piszesz o jakiejś miłości gdzie Ty ją widzisz??

Gość ale sie ustawil
koleś , jak żona ma okres albo w delegacji to ma zastępstwo a po co ma chodzić po burdelach i używać przeruchane piczki jak ma nietykane inteligentny :) :)

Gość ale sie ustawil
to już dno i patolgia

Gość alek *
on kocha ale chyba tylko siebie to narcyz

Gość polski rusek
i zamierzasz sie na to zgadzać ?

Gość madix27
hahaha i dobrze robi :D mąż musi mieć siły do zarabiania kasy!

Gość gienek edek
ale ten mąż twój niedomaga sie może zrubcie trókąta

Gość uiriow
niech sie z Toba ozeni skoro tak "kocha":D smiechu warte,ma jak sama piszesz szczesliwe zycie rodzinne a od Ciebie wymaga wyrzeczen,pogon dziada ,bo facet cjuz sie ustawil,ma 2 kobiety a Ciebie wpedza w poczucie winy,ogarnij sie i otworz oczy

Gość polski rusek
jak gościu nie odpuści to donieś mężowi niech go pogoni :)

Gość to chyba temat
prowokacja ale jeśli to prawda to niezłe jaja może podaj go do sądu bo to bigamia prawie jest a jak go wsadzą do pudła to z jego żoną ustalcie dyżury czyja kolej na wysyłanie paczki i grypsowanie hahhhhhhhhhhhhhh

Gość polski rusek
mąż pewnie nie wie że ty z kochaniem bzykasz to co ci szkodzi ściemniać kochasiowi że z mężem w celibacie . jak dziadyga taki wymagający to najlepiej prosto po sexie z mężem bez kąpieli idź i niech ci zrobi minetke . będzie miał za swoje

Gość zawsze prawdziwy
tacy są faceci mówi ci tak abyś myślała że cię kocha bo nic więcej nie może zaoferować a tak naprawde to pewnie ma gdzieś czy spałaś z mężęm czy nie dla niego liczy sie tylko to że sam podupczy a reszta to dorobiona do tego ideologia.

Gość sylwia z kafe
ale masakra niektórzy mi tu wyjeżdzają z jakimś ożeni sie nie ożeni , czy ja pisałam że szukam męża????????? bo jakoś sobie nie przypominam

sylwia z kafe Kobieto czy ty potrafisz czytać ze zrozumieniem ,analizować co przeczytałaś ?Ewidentnie nie,piszesz że kochanek Cię kocha i nietoleruje Twojego sexu z mężem a sam posuwa małżonkę ile wlezie hehe cyt.sam wiedzie szczęśliwe życie małżeńskie sex i to bardzo częsty i urozmaicony " wnioskuję z tego że żonka dla niego jest ok ,więc powiedz z łaski swojej do czego Ty mu jesteś potrzebna ? Na zastępstwo gdy żonka nie dysponowana, jak to ktoś wcześniej słusznie zauważył ?? Czy masz coś jeszcze co go w Tobie interesuje ?

Gość sylwia z kafe
uprawiamy sex 2 razy w tygodniu więc jak widzisz nie tylko wtedy jak żona niedyspozycyjna

Gość polski rusek
więc wychodzi na to że nietylko jak nieyspozycyjna ale również jak w delegacji :)

Ale z sexu z żoną nie ma zamiaru zrezygnować? Chyba w łózku za słaba jesteś (2x w tygodniu z Tobą z żoną kilka razy hm),tak sobie dumam.

Gość sylwia z kafe
wcale nie jestem słaba w sexie . czemu tak sądzisz ?

sylwia z kafe Dziewczyno nie znam Ciebie więc tak naprawdę nie wiem jaka jesteś ,w łóżku czy poza łóżkiem. Dla mnie to śmieszne ,kochanek chce byś była jak zakonnica nie ruszana (zero sexu w małżeństwie) a sam zabawia się z małżonką do woli w swojej alkowie ,a jak chce odmiany (innego ciała) to dzwoni do Ciebie.Jak pisałem wcześniej ma mentalność Kalego .

Gość CHABER NIEBIESKI
Oj kobitki !!!!!

Gość CHABER NIEBIESKI
pisałem już to kiedyś w innych tematach i będe pisal dalej we wsystkich tematach gdzie w tytule jest kochanek - bo to co tu pisze odnosi sie do KAŻDEJ podkreślam KAŻDEJ sytuacji gdzie kobieta narzeka albo placze przez kochanka NIE OBRAŹCIE SIE KOBIETY ALE COŚ MI TU NIE ZGRYWA , WYDAJE MI SIE ,ŻE WY BYŚCIE CHĘTNIE OESZŁY OD MĘŻÓW Z TYMI KOCHANKAMI , ALE PRTAWDA TAKA , ŻE TAKI KOCHANEK TYLKO POPUKA NAIWNĄ PIICZK,E NAOPWIADA BAJEK A WYBIERA WYGODNE ŻYCIE ON WAS NIE CHCE BO UMIE LICZYĆ , JAK ŻONA TAKIEGO PUŚCI W SKARPETACH TO JEDYNIE WYNAJĘTA KAWALERKA ZOSTAJE . DLACZEGO TUTAJ SAME KOBIETY SIE UŻALAJĄ I PŁACZĄ ? ŻADNEGO MĘŻCZYZNY !

Gość sylwia z kafe
chaber rozwaliłeś mnie tym tekstem! niektórzy tutaj zarzucają że ja nie umie czytać ze zrozumieniem ale sami to piszą takie teksty jakby umieli czytać w cudzych myślach ale błędnie im to wychodzi, zaraz myślicie że w góre kiece i przed ołtarz lece chyba piszą tutaj jakieś zawiedzione tradycjonalistki co myślaly że zaprowadzą kochasia do USC ale im nie wyszło ;)

Gość sylvia 007
no oczywiscie moze ci zabronic,ale ty oczywiscie nie musisz sie do tego stosowac,rob tak jak mezczyzni dobry sex z mezem,i nie przyznawac sie do niczego.Przeciez dla mezczyzn to ie problem klamac,jeszcze sie nie nauczylas?