Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ;lj;kvhnb

dla kobitek o mocnych nerwach

Polecane posty

Gość ;lj;kvhnb

dziewczyny, jak mam przerwę śniadaniową w pracy to lubię sobie posznupać na pudelku i niechcący natknęłam się na coś takiego... To jest dla mnie przerażające - nie byłam w stanie obejrzeć filmu do końca. Jak tak można? Kto to kręcił? Proszę, nie oglądajcie jeśli jesteście w ciąży lub krótko po porodzie... Na mnie film zrobił ogromne wrażenie, oczywiście negatywne http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cebPMy3_qOI#!

Gość spoko spoko euro koko
a oczym tak w skrocie?

Gość ;lj;kvhnb
jakaś chora baba bije swoje 8-miesięczne najpierw poduszką, potem szczypie, kopie... kTOŚ TO KRĘCI A DRUGI CHŁOPIEC SIĘ PRZYGLĄDA. nIEMOWLE ZWIJA SIĘ I ZANOSI PŁACZEM.

Gość ;lj;kvhnb
NIE CHCĘ nikogo tym filmem urazić-naprawdę jest przygnębiający wię jak któraś jest słaba psychicznie to odpuście oglądanie. Po prostu to okrucieństwo...

Gość Mgjgagjgmptgagahmdagtmd
Nie mogę z tel obejrzec. Gdzie to? W pl? Masakra

Gość ;lj;kvhnb
nie, baba chyba mówi po angielsku - przeleciałam tylko film, nie wsłuchiwałam się i nie miałam siły oglądać. Co się, do cholery, dzieje z tymi ludźmi?

Gość az sie poplakalam
ja pierdole. najchetniej zrobilabym jej to samo co ona tem dzieciaczkowi tylko ze 100 razy mocnie. mam nadzieje ze ktos zareagowal bo to nie w pl, ona mowi po malezyjsku

Gość ;lj;kvhnb
właśnie na innym wątku dziewczyna się wypowiedziała na temat tego filmu. To azjatka - film jest sprzed roku, babsko poszło na 8 m-cy do pierdla ale po wyjściu będzie się mogła zajmować dziećmi, bo prawa rodzicielskie, o zgrozo, zachowała

Gość ki'l;,
jak bym ja kurwa gdzies spotkala to tak bym jej najebala, zeby nie mogla wstac szmata pierdolona! Mam nadzieje, ze ja zatluka w tym wiezieniu... az mi sie niedobrze zrobilo....

Gość ki'l;,
serio zachowala?? kurwa dowiedzmy sie gdzie mieszka, odwiedze ja zamiast na wakacje pojechac kurwa jebanaaaa no nie moge!

Gość edabrowsa1983
chore. szkoda, ze ponoć tylko 2 lata dostała. to niski wyrok, ajk na takie okrucieństwo.

Gość Za pol roku na wolnosc wychodz
filmik z 28.maja zostal nakrecon ubieglego roku,,azjatke areszstowano na poltoraroku, czyli za pol roku wychodzi na wolnosc

kurwa, niedobrze mi sie zrobilo, jak tak mozna.... zycze jej wszystkiego co najgorsze

Gość ;lj;kvhnb
azjaci sa gorsi niż zwirzeta. Mamy na to wiele dowodów - na samym kafe pojawił sie juz filmik o chińskich sierocińcach, w których niemowlęta myje sie we wrzątku i związuje dzieciom na cały dzień nogi i ręce. Był tez link gdzie kilka samochodów przejechało 5latkę a ludzie przechodzili obok konającego dziecka jak koło rozjechanej żaby Nienawidze tych skurwieli!!!