Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

znacznie_lepsza

pomóżcie

Polecane posty

założyłam konto w m-banku. jest już aktywne. ale nie mogę sobie przypomnieć czy składałam wniosek o kartę debetową. wydaje mi się że tak, ale teraz jak wchodzę w opcję karty to pokazuje mi się ; złóż wniosek o kartę kredytową, złóz wniosek o kartę debetową itd. jak można to sprawdzic? tylko się nie śmiać tam ze mnie ;)

loguje się, wchodzę na "karty", pisze ; brak kart kredytowych, debetowych, ekart. i pod nimi jest kolejno "aktywuj kartę" a obok "złóz wniosek". konto zalozylam kilka dni temu, dziś mi aktywowali więc moze to dlatego ze karta jeszcze nie doszła. tylko problem w tym że ja nie wiem czy skladalam wniosek

Muszę juz zejść zkomputera więc spróbuję ci wytłumaczyć. Po lewej stronie masz zakładki:karty.Klikasz.Wyskakują trzy rodzje kart:kredytowa,debetowa i ekarta.By sprawdzić czy debetowa jest aktywna sprawdź jej stauts.Podejrzewam że składałaś wniosek tylko o zwykła kartę gdyż w innym przypaku debetowa byłaby aktywna i nic nie wyskakiwałoby.Możesz złożyć wnioseko debetową na miejscu wmbanku lub przez internet Jeśli jest złożony musisz aktywować kartę.Mam konto w tym samym banku i dlatego wiem że tak to wygląda.Wstrzymaj siepóki nie przyjdzie ci karta,być mozę rzeczywisćie dopiero wtedy ją aktywują.