Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsdsdsdsdsdsd

Seks - kto ma lepiej, kobiety czy mezczyzni?

Polecane posty

Gość dsdsdsdsdsdsd

zazdroszcze wam dziewuchy bo wy macie lepiej w seksie 1 mozecie ile razy chcecie 2 nie macie problemow ze wzwodem 3 z wiekiem macie coraz lepsza przyjemnosc i wieksza chcice 4 macie o wiele wiecej przyjemnosci z masturbacji 5 wymyslaja dla was wibratory i inne przyrzady 6 samo to ze krzyczycie co swiadczy ze macie lepiej bo facet nigdy nie ma tak dobrze zeby krzyczal 7 macie wiecej stref erogenncy 8 mozecie to robic z kobieta i z mezczyzna (dwoch facetow jest czyms mniej akceptowanym) 9 macie o wiele wrazliwsza lechtaczke i punkt g niz glowka penisa 10 wasz orgazm pochwowy ogarnia cale cialo moze trwac dluzej i wydziela sie wiecej hormonow szczescia 11 macie o wiele latwiej w znaklezieniu partnera do seksu 12 mozecie nawet miec kobiecy wytrysk dlatego wam zazdrosze z tym ze dla faceta najwieksza frajde sprawia doprowadzeniue kobiety do rozkoszy na skraj nieba podnosi to jego ego gorzej jak ma malego i nie moze doprowadzic dziewczyny.

Gość gość
to sie zgadza :/ duzo plusów kobiet

Gość gość
ciekawy post

Gość gość
Ja również zazdroszczę kobietom.

Gość gość
w związku z powyższym ---- baby do garów !!!!!! ależ mnie wqrwia ta reklama z pedalską brzydką babą i c***owatym ładnym facetem, co za debil !!!!

Gość gość
To jest właśnie przewaga cipki nad penisem.

Gość gość
kobiety mają lepiej i nie tylko w seksie ale i w życiu mają łatwiej.

Gość gość
Kobieta ma dużo lepiej, może dłużej uprawiać sex, mieć orgazm kilka razy z rzędu.

Gość gość
faceci chca czesciej

Gość gość
Kobieta może zawsze.

Gość gość
jedyny plus faceta jest taki że może rżnąć piękne kobiety i spuszczać si ę im do c**ek

Gość gość
Kobieta ma okres i kilka dni w miesiącu leci jej, facet nie ma tego problemu.

Gość gość
"Nawet możecie miec kobiecy wytrysk" Wow, a wy nawet możecie miec męski;) Wiele kobiet rzadko dochodzi, facet prawie zawsze, kobiety często odczuwają bol, posiadają blone dziewicza, maja okres, u kobiet i wystarczy jeden zly gest i cale napięcie znika... Nie zgadzam sie z tym, ze kobiety maja lepiej. A znalezc kogoś do seksu jest tak samo łatwo.

Gość gość
to jest jak wypicie 5piw w 5 godizn, a jak wypicie 5 w ciagu godziny

Gość gość
kobieta faktycznie, moze odczuwac wieksza przyjemnosc, ale musi sie najpierw "zgrac" ze swoim facetem, ze swoim cialem, to nie takie latwe :P trzeba miec odpowiednie podejscie do swojego ciala, mnostwo mlodych kobiet ma kompleksy, obawy zwiazane z seksem, nie sprawia im przyjemnosci i jest bolesny. Duzo tez zalezy od faceta, czy jest delikatny, cierpliwy a nie od razu pcha sie do srodka :P

Gość koziołek matyłek
Ja to jakiś zboczony jestem,bo jak kobieta ma gorzej odemnie to jakiś nie spełniony jestem...

Gość gość
"Wiele kobiet rzadko dochodzi, facet prawie zawsze, kobiety często odczuwają bol, posiadają blone dziewicza, maja okres, u kobiet i wystarczy jeden zly gest i cale napięcie znika... " Kobieta zawsze może, a wielu facetów nie.

Gość gość
kobiety nie zawsze maja orgazm

Gość gość
kobieta nie ma penisa i kompleksu dotyczącego jego wielkości i sprawności

Gość obiektywow
kobieta musi mieć seks z jednym inaczej puszczalska, ponosi konsekwencje zachodząc w ciąże, seks wiąże się czasami z bólem, co z tego że z wiekiem bardziej się chce jak atrakcyjność spada i nie ma z kim, nie każdy seks kończy się orgazmem. w sumie kobieta nie uprawia seksu dla seksu tylko z obowiązku, mimo że do seksu jest stworzona

Gość gość
to jednak u facetów spada sprawność seksualna wraz z wiekiem

Gość gość
Jeżeli chodzi o seks to jako facet mogę stwierdzić jedno kobieta ma o 100% lepiej niż my . Ma większą i dłuższą przyjemność , może dać facetowi jak tylko ma ochotę , my niestety tego nie mamy choć mamy większe potrzeby rozładowania się niż wy drogie panie. W większości to facet napiera na kobietę by było zbliżenie tak brzydko napisawszy . W czym mamy troszeczkę lepiej : Natura was wyposażyła w piękne ponętne ciało i piękną twarz ( piszę o młodych kobietach ) , dlatego bo w przyrodzie liczy się przedłużenie gatunku i dlatego facetów kusicie swoimi walorami by was zapładniał . Wiem że to prymitywne tłumaczenie lecz tak jest . Dlaczego kwiaty są kolorowe gdyż przyciągają owady pszczoły by mogły pyłek przenosić na inne kwiaty i przedłużać gatunek .Przychodzi zanik okresu i wasze ciała też przechodzą metamorfozę , macie mniejsze zapotrzebowanie na sex my mamy i możemy zapładniać kobiety aż do śmierci . Wiem że to prawie wulgarne wytłumaczenie lecz nie odbiega od prawdy.Wam nie stwarza wielki problem pokazanie swojego ciała nago lub w bikini bo wiecie że facet z przyjemnością patrzy i myśli ale bym ją ...... wiecie co mam na myśli i to dobrze gdyż oznacza iż jedna i druga strona jest zdrowa i ma zdrowy odruch . My możemy z przyjemnością wpatrywać się w nagie piękne ciało i nie czujemy zażenowania wręcz odwrotnie uwielbiamy to i nigdy facet nie zgani kobiety widząc ją nago lub więcej rozebraną , mam na myśli normalnych facetów a nie idiotów typu kibol .Nadchodzi wiosna i lato przed nami rozbierajcie się dziewczyny i kuście nas swoim ciałem , krew szybciej płynie i to zdrowiej dla nas .

Gość gość
Szczerze to kobiety maja lepiej w seksie. Jestem kobietą i coś o tym wiem. Tylko że ja interesuję się seksem od dawna. Dużo czytałam książek, wykładów seksuologów itp. Znam swoje ciało i akceptuję siebie wiec seks dla mnie to sama przyjemność. Wybrałam również faceta któremu zależy żeby mi było dobrze. Z opowieści innych kobiet widzę że one jakby mało wiedza i sie wstydza. W łozku przejmuja sie ze maja za gruby brzuch czy nogi na co facet nie zwraca uwagi

Gość gość
zalezy który niektorzy zwracaja uwage na rozstepy cellulit itd.

Gość gość
lepiej wg mnie mają kobiety : Nie maja kompleksów wielkości Mogą udawać orgazm Jeśli go osiągną to dłuższy i mocniejszy Jeśli nie to zwalą na faceta że nie znalazł łechtaczki Nie musi im stawać a facetowi musi stanąć a w miejscu publicznym im nic nie stanie jeśli nawet są podniecone :) jądra są narażone bardziej niż wagina C**ka prawie zawsze sie podoba facetowi i go podnieca..

Gość gość
Bzdury. Ja jestem kobieta prawie zero przyjemności, nie wina partnerów tylko budowy

Gość gość
Gość 03:12 Tomoze jesteś jakaś wyjątkowa ze facet nie może zrobic co należy do niego.Podaj więcej danych o swoim ciele by coś zaradzić.A tak faktycznie jak pisze pewien pan to na nas spoczywa cały ciężar dojścia do zbliżenia ,w pierwszej kolejności musimy was zachęcić czyli rozgrzac(brzydko pisząc) następnie musimy pokonać grawitację by penis był twardy bez tego nie zostanie żadna kobieta zaspokojona zapłodniona itd. Wam pisząc prosto wystarczy rozchylić uda i czekać co partner zrobi ,lub czekacie by zaczął się akt .wiem ze pisze troszeczke wulgarnie na tak piękny akt lecz w bardzo wielu przypadkach wy dziewczyny żony ,kochanki nie ułatwiacie nam zadania ,musimy pokonywać wasze chimery bardzo często wasz udawany lub nie wstyd przed rozebraniem się lub w ogóle przed dotykiem .Facet to prosta konstrukcja widzi kobietę która mu się podoba reaguje penis ,wiem pisze bardzo skrótowo lecz tak to wyglad a u was niestety nie. Przepraszam was panie za opis prawie wulgarny lecz pisze dlatego w taki sposób by wam uzmysłowić ze my tez lekko nie mamy.