Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ka$ia

Czy traktowałybyście takiego faceta jako potencjalnego partnera życiowego?

Polecane posty

Oglądałam kiedyś. Skończyłam na wątku, jak Teri Hatcher była w ciązy z tym przystojnym rozrabiaką ;) Więcej grzechów nie pamiętam :D

Gość dissolved girl
Chyba mały offtop się zrobił, ale wracając do tematu, mi brak samochodu i mieszkania nie przeszkadza. Sama zresztą nie mam samochodu i mieszkania :D Swoją drogą, jestem na zabój zakochana w facecie, który ma długi, mieszka w wynajmowanym mieszkaniu a samochód w zasadzie ma tylko firmowy i prywatnie nawet z niego nie korzysta. I w ogóle mi to nie przeszkadza. Nie potrzebuję, żeby ktoś woził mój tyłek, jak będę chciała to sobie kupię auto i sama się będę wozić. Na razie się wożę rowerem i dobrze mi z tym :classic_cool:

dissolved girl Wiesz, ja też kiedyś miałam Twoje myślenie. Ale to było 10 lat temu. Teraz nie wyobrażam sobie być w związku, gdzie to ja muszę nosić spodnie :P

Gość dissolved girl
Ale co mają spodnie do mieszkania i samochodu? :D Po prostu dla mnie to żaden wyznacznik.

Gość dissolved girl
Z nim bym nawet pod most poszła :D A tak serio, to facet wynajmuje, utrzymuje się sam, więc nie przesadzajmy, to żadna tragedia. Większość ludzi w wieku 25-30 jeśli ma własne mieszkanie, to albo od rodziców, albo na kredyt, więc ale mi własne...a co do samochodu to naprawdę nie potrzebuję, mieszkam w dużym mieście i obywam się świetnie bez.

dissolved girl Coś mi się wydaje że młoda jesteś,normalne życie to nie bujanie w obłokach .Mieszkanie to podstawa ,dobrze płatna praca a samochód też nie zawadzi mieć ,oczywiście to wszystko nie zapewnia szczęścia ale bardzo pomaga żyć w szczęściu zapewniam.

Gość dissolved girl
Rozumiem, że wy wszyscy w wieku 25-30, w pojedynkę, kupiliście za gotówkę własne mieszkanie?

dissolved Ja tam nic nie dostałam od rodziców. Właśnie buduję dom. Za gotówkę. Potrzeba mi jeszcze kilkaset tys, żeby w ogóle myśleć o wprowadzeniu się. Nikt nie powiedział, że będzie łatwo :)

Gość dissolved girl
najmadrzejszy na swiecie, no widzisz, a nie każdy ma szczęście dostać mieszkanie od rodziców... A co do samochodu, to naprawdę ja żyję bez i nie odczuwam z tego powodu jakiegoś dyskomfortu. Więc po co komuś wmawiać, że będzie szczęśliwszy jak sobie kupi samochód? A facet najważniejsze, żeby pracował, sam się utrzymał i nie był leniem i tyle. Frankie_Stein --- w pojedynkę zarobiłaś na dom? Nie no, to podziwiam, naprawdę. Ja jestem w podobnym wieku co Ty i budowa domu mi nie w głowie, świat jest dla mnie za szeroki ;)

dissolved girl Nie sama of kors. Przekalkulowałam, że musialabym zarabiać ze 20 tys zeby myslec o samodzielnej budowie ;) Na szczęście mam faceta, który mnie wspiera, nie jest lekkoduchem i myśli realnie o naszej przyszłości :) ...

Gość dissolved girl
No właśnie, a temat jest o facetach, którzy mają SWOJE mieszkanie, czyli kupili je sami, za swoje pieniądze. Wiecie - każdy ma swój sposób na życie. Jeden woli mieć, drugi być.

najmadrzejszy Może i sie czepiam, ale nie zauważyłam tego Twojego "dla wielu" ;) Fajnie że masz młodszą. Ja też byłam kiedys dla kogos taką młódką. Ale czas pokazał, że to nie dla mnie. Ja potrzebuję partnera. A inne tatusia :P

Gość tararam
Frankie_Stein nie budujesz tylko co najwyżej zlecasz komuś ,

dissolved Wiecie - każdy ma swój sposób na życie. Jeden woli mieć, drugi być. Ja też wolałabym po prostu być. Ale nie będę miala takiej mozliwosci i spokoju, dopóki nie będę mieć ;)