Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robaczek 1991

jestem w szoku! chory filmik na kwejku!

Polecane posty

Gość robaczek 1991

Nie wiem co mam powiedzieć bo nadal jestem w szoku. Dzisiaj na kwejku znalazłam oburzający film o matce która maltretuje swoje dziecko! jak można dodawać coś takiego na stronę poświęconą rozrywce??? i jeszcze podttytuł : DO EPIC SHIT> SHARE IT. !!! przesyłam link do strony na której jest film ale uprzedzam, że jest szokujący! jak to dziecko musi cierpieć!! http://kwejk.pl/strona/5561 zastanawiam się czy ich nie zaskarżyć! jak można publikować takie filmy bez ostrzeżenia! na youtube jest stosowne ostrzeżenie ale na kwejku nie ma. poza tym kto wchodzi na kwejka po to, żeby się zamartiwać losem bitych dzieci?? nie wiem czy będę mogła zasnąć po tym co widziałam... to dziecko musi cierpieć katusze

Gość robaczek 1991
czy tylko ja jestem zszokowana? pomyślcie jak się czuło to dziecko! nie mogło nawet podnieść normalnie głowy, żeby nie zostało uderzone! wyobrażacie sobie jak się czuło to małe stworzenie, które nie ma pojecia o świecie i chce sie tylko przytulić do matki? generalnie nie lubię dzieci ale jak można być obojętnym wobec takiego czegoś!!

Gość luuudziska
chcecie swiezego trojana :D:D:D

Gość laura232
ale szmata z niej :O co za kurwa jebana :O ją położyć na łóżku i walić po łbie kretynka jedna ściera z niej

Gość laura232
skopałabym tą szmatę butami po mordzie , co za kurwiszcze pierdolone ::O:O:O jak jej dziecko przeszkadza niech odejdzie od niego, biedne maleństwo, aż płakać się chce :(:(:(:( co ono winne :(:(:(:(

Gość laura232
te malutkie rączki :(:(:(:(:(:(:(::(:(:(:(:(:(:(:(:( i jeszcze są minimum dwie osoby, bo jedna filmuje, a druga widać nogi w tle, i oni nie reagują na to! ja pierdolę.... :O

Gość oj ona bawila sie tak z nim
na zartach sie nie znacie...:P

Gość Filmik z przed roku
ale to fiomik nakrecony z przed roku, czytalem ze azjatka zostala zkazana na poltpra roku wiezienia, takie u nich prawo, jednak praw do dzieci nie ma zabranych i gdy wyjdzie nadal bedzie opiekowac sie dziecmi Filmik przedawniony wiec niepotrzebnmie oni go wrzucili

Gość lepiej żeby dziecko zjadła
urodziła to dziecko i może z nim robić co chce a wam chooy do tego, najlepiej żeby je zjadła, w Azji głód panuje

Gość mrr mrr
boze!!!!! ta kobieta jest chora to dziecko chcialo ja dotknac, zlapac za kolano a ona mu narabala ...potem jeszcze na koniec tel czy pilotem...przeciez to jest malenstwo co ona ma w glowie...

Sama jesteś zasrana matka poleczka, coś się kur... nie podoba to nie komentuj. A nad tą matką też ktoś powinien się tak po znęcać

Gość laura232
no i widać jaki efekt z tego podduszania kołdrą właśnie, znieczulica :O poza tym to dziecko jest młodsze niż ty kiedy byłaś podduszana kołdrą, no chyba że ciebie też filmowali i ci to pokazali jak byłaś dorosła, to dziecko na filmie jest za małe by cokolwiek pamiętać

Gość laura232
donkarpate - dokładnie

Gość jkkaksisd
ja też jestem w szoku! zobaczyłam ten filmik również na youtobe i zgłosiłam ten filmik nie wiem czy to coś da ale mam nadzieję że ta matka siedzi już w celi za to.

zaluje ze wogole zaczelam ogladac, wytrwalam do polowy i juz wiecej nie moglam.. horror.. ciesze sie ze poszla do wiezienia, przynajmniej jakies pocieszenie, normlanie to bym jej najebala tak zeby nie wstala suka pierdolona.

Też nie mogłam dotrwać do końca :( Na ogól nie przepadam za dziećmi, ale to co się dzieje na tym filmiku to jakiś koszmar..

Gość mikroteleskop
skoro nie bedzie pamietac to jaki problem?

Gość juan pablo segundo
Nie przesadzajcie,chyba nie widzieliście jak się na prawdę maltretuje dziecko.

nawet nie chce widziec jak sie maltretuje dziecko :( ja mam swoje dziecko i jestem teraz wyjatkowo wrazliwa na krzywde dzieci.

Gość akokokokokokkka
a co mnie jakies dziecko obchodzi wy macie swoje płody i sie teraz każdym innym jaracie oj głuptaski ;)

Gość juan pablo segundo
Po tej poduszce to ono nawet siniaka nie będzie miała,nie mówiąc już o jakiś wspomnieniach.

Gość juan pablo segundo
miało*

Koszmar!!! Nie obejrzałam do końca ;( Boże.. powinni ją w kamieniołomach torturować! Co za matka!!!

Gość Wariatka skazana na 18 MIESIEC
filmik nakrecony na koniec maja ubieglego roku, idiotka zostala skazana na 18 mies

Gość szokszok
Jestem w szoku......o co jej chodziło???? biła je bo płakało o coś !!!!dziecko tak małe musi płakać bo w ten sposób rozładowuje emocje w inny sposób jeszcze nie potrafi ,każde dziecko płaczem coś sygnalizuje nie jest w stanie inaczej to normalne trzeba przeczekać okres rozwoju dziecka dlatego nie WOLNO bić dzieci bo to nie ma sensu. płakac mi się chciało ze swojej bezradności .....takich dzieci jest miliony i to jest najgorsze a my nic nie mozemy zrobić!!!! Jestem w szoku jak widze wypowiedzi niektórych to jest jakaś masakra!!!! przez takie maltretowanie potem rosną agresywni ludzie lub całkowicie nieśmiali i ze zniszczoną psychiką choć nawet czestoi nie zdają sobie z tego sprawy !!!!! BIĆ NIE WOLNO!!!!!!!!!! np w Norwegii nie można w miejscu publicznym dac nawet klapsa bo zaraz by ktoś zadzwonił na policję .... Ja moje dziecko wychowuje bez bicia i wiem ,że rozmową i karami typu nie dostaniesz czekoladki można wszystko rozwiązać!!!! dziecko roczne już rozumie co do niego się mówi.... gdy dziecko płacze mozna wymyslić cos ciekawego np zabawę i przestanie płakać!!!! Bicie nie jest rozwiązaniem bo zostawia ślad na zawsze nawet nie wiecie kim moglibyście być gdyby nie to ,że rodzice was bili!!!!!!!! Bylibyście innymi ludźmi zupełnie!!!!!!!!!!!

Gość aw1234
ma ktoś linka do tego filmiku ? bo ten link z kwejka już nie działa, a jakkolwiek dziwnie to nie zabrzmi chciałabym to zobaczyć.

Gość link4
link działa normalnie