Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość albeit it is abnormal

co tydzien puszczam sie z innym

Polecane posty

Ale po co nam to piszesz? Bo tak czy inaczej to nie my wątek założyłyśmy. A teraz nas obrażasz, tylko dlatego, że piszemy co na ten temat myślimy

Gość Fkeuddrjrijrtjk
Tak trzymac ;) Nie masz zobowiazan? Nie zaluj sobie.

Gość Fkeuddrjrijrtjk
Suki zamknac ryje ;)

Gość albeit it is abnormal
Przygódny seks jest najlepszy. Chwałę sobie

Gość DetaL
Poznałem taką jak ty. To cholernie smutne. Ona mi sie podoba a ja jej. Byliśmy ze sobą kilka razy, co jak sama powiedziała jest dla niej swoistym rekordem. Było nam świetnie razem i przez chwilę była skłonna spróbowac ze mną coś bardziej ale potem poszła w swój ciąg. To straszne, bo przez to sama siebie nienawidzi. Bo przecież taki seks to żałosna namiastka bliskości, to jak pójście na d******* chwilowa przyjemność zakończona pogardą do samego siebie. Tak bardzo chciałbym ją z tego wyrwać, pokazać jej co może dać prawdziwy związek, seks z kimś na prawdę bliskim, zaufanie i szczerość. Ale sama mi powiedziała, że to się nie uda, że to jest dla niej zbyt łatwe i przyjemne by mogła z tego zrezygnować. I dobrze wie jak to się skończy - albo HIV albo ktoś ją zabije w przypływie zazdrości, a mimo to nie jest w stanie z tym zerwać. Strasznie mi jej żal i ciebie tez.

jesteś żałosną ladacznicą wogle się nie szanujesz i dziewictwa :( straszna jesteś to obrzydliwe. brzydzę się wy kobiety gorsze od męnszczyzn a potem nieślubne dziecko i aborcji dokunejecie dziwki jedne a współczuje meżowi twemu o ile będziesz go miala że jesteś taką ladacznicą

jesteś żałosną ladacznicą wogle się nie szanujesz i dziewictwa :( straszna jesteś to obrzydliwe. brzydzę się wy kobiety gorsze od męnszczyzn a potem nieślubne dziecko i aborcji dokunejecie dziwki jedne a współczuje meżowi twemu o ile będziesz go miala że jesteś taką ladacznicą

Gość gość
Buahaha :D czyj to projekt? :D