Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swqdqdqdqwdq

Co sadzicie o naszym hymnie na euro ,, koko koko euro spoko"?

Polecane posty

Gość swqdqdqdqwdq

jak dla mnie tragedia ;) nie dosc ,ze drogami sie zblaźnimy to i tym

Gość swqdqdqdqwdq
ja sie nie moge oswoić .. jak to usłysza ludzie z zagranicy to padna chyba

Gość swqdqdqdqwdq
do murzynki mi daleko choc do murzynów nic nie mam ,ale i tak dla mnie to żenada oceana - endless summer - jeszcze ujdzie ,ale wiadomo ,ze to nie nasze K'naan - Wavin' Flag to była piekna piosenka wlasnie i co z tego ,ze zaspiewana przez murzyna?

Gość Kinetical reactioN
To nie żaden hymn.Będzie zresztą emitowany zamiennie z innymi jego konkurentami.Fakt ludzi sporo dla zabawy głosowało ale dajmy już temu spokój. Mnie najbardziej boli inna sprawa.To,że pewne kraje na wew.sytuację na Ukrainie zareagowały skwapliwie podsuwając propozycje przekazania praw do organizacji na ich stadiony.Np Hiszpania.Uważam że to nie w porządku.Jesteśmy w Unii to powinno się to opierać na pewnym partnerstwie.To zresztą nie nasza wina że pewne rzeczy się dzieją zagranicą. Takie wystąpienia na kilkadziesiąt dni przed uważam za "niesmaczne".

Gość xaraxa
Jak dla mnie to idealnie pasuje do aktualnego obrazu Polski: Kaczyński, walki o krzyż na Krakowskim Przedmieściu, głos Radyja Maryja i pana Rydzyka, parady w obronie TvTrwam- jedynej słusznej i patriotycznej, nieżydowskiej, niemasońskiej telewizji POLSKIEJ, prezydencik nie potrafiący skleić jednego przemówienia bez wtopy, czarne pazerne kiecki gdzie człowiek nie spojrzy, no i zajebista reprezentacja! Do tego babuszki w pięknych ścierkach na głowie i mamy obraz obecnej Polski :) Ekstra :/

Gość swqdqdqdqwdq
no tak ,ale slychać ,ze to spiewaja babki stare ze wsi jak z jakiegos zespolu ludowego .. obojetnie o czym spiewaja dla obcokrajowców ,ale i tak im sie bedzie chciało smiać jak to usłysza euro to nie jest czas na jakies wystepy piesni ludowych

Gość swqdqdqdqwdq
Kinetical reactioN - oficjalnie to już jest hymn niestety

Babuszki w kieckach to jednak nasza tradycja i folklor. Dlaczego mamy ślepo podążać za zachodem i małpować te zagraniczne "gwiazdy" ??

Gość swqdqdqdqwdq
bo to jest żenada dlatego leci na baletach bo ludzi smieszy

Gość swqdqdqdqwdq
taki jest świat ,ze niestety jesli bierzemy udzial w takich imprezach to musimy sie jakoś dostosować inaczej nas wezma za wiesniaków

Gość Elnis
bardzo spoko muza , nikogo nie obraża i duchowo nastraja do kibicowania , cenzura niczego nie znalazła w tekście na temat Premiera, więc można grać i śpiewać publicznie, jest rytm i dynamika oraz emocje , jak wuzetka z piwem, jak szarlotka z kawą , jak jajecznica z siedmiolatką , jak koń w biegu a na koniu blondynka bez ubrania długowłosa :) jak przeboje Pendereckiego , można słuchać i słuchać ale i tak jak do tej pory nikt niczego mądrzejszego nie wymyślił :)

wprawdzie to moje pokolenie, ale jednak trochę nie bardzo mi podchodzi. Trochę ośmieszające.Ale jakie mistrzostwa taki hymn

Gość swqdqdqdqwdq
wesoło ,albo beda sie z nas śmiać , a obawiam sie ,ze to drugie bo oni raczej nie zajarzą tego ludowego klimatu

Gość swqdqdqdqwdq
Elnis- dla czesci Polaków może i spoko muza ,a dla tych innych krajów nie sadze

Gość a wiesz co to jest hymn ?
"oficjalnie to już jest hymn niestety" :o

Skandale, nałogi, zdrady, rozboje, dziwactwa i inny syf. A w Polsce kreuje ich się na wyznaczniki "dobrego gustu" i "stylu" :o To chyba juz wolę te prostolinijne babuszki :)

Gość swqdqdqdqwdq
tu nie chodzi co maja lepszego ,ale cały świat podążą za zachodem wiec jeśli organizujemy euro to powinnismy sie troche dostosować . ,, jak wlecisz miedzy wrony musisz krakac jak one"

Gość Elnis
ale zapomnieliście o bardzo ważnej sprawie, na każdym dworze królewskim był zawsze zatrudniany Stańczyk na etacie i czy było dobrze albo źle to zadaniem Stańczyka było aby rozśmnieszać tłum albo inne zbiegowisko, więc uśmiechnijcie się na chwilę słysząc 'koko spoko' Stańczyk czuwa :)