Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eks-seks

Metamorfoza nietypowa - z sex-bomby w zwykłą dziewczynę

Polecane posty

Gość Eks-seks

Do tej pory zawsze czułam, że seksualność jest moim największym atutem. Duże piersi, szczupła tali, szerokie biodra, długie włosy. Nawet twarz mi się udała. Więc tkwiłam w tym i podkreślałam te wszystkie dobra na wszelkie sposoby, makijaż, seksowne ubrania itp. Nie jakaś rózowo-lateksowa landryna, broń Boże ;) Po prostu czułam, że muszę to wszystko podkreślać i być sexy. Co mi to dało? hmmm.... kilka lat bez faceta, za to z dwoma romansami "bez zobowiązań", które zainstniały chyba tylko z ogromnej samotności. Ostatnio wszystko się przewartościowało. Nie wiem czy to dojrzałość czy pogodzenie z samą sobą, ale już czuje że nic nie musze. Ściełam włosy i czuje się świetnie z włosami do ramion, zamiast rudych fal do pasa. Makijaż też ograniczyłam. Jasne, faceci już mnie nie zaczepiają na ulicy i nie podrywają, ale chyba mi to nawet nie przeszkadza. Presja bycia sexy minęła, ciekawe co dalej...

Gość aaaaaaarwena
powodzenia na nowej drodze zycia

Gość no i dobrze
teraz spotkasz jakiegoś miłego faceta co nie lubi sex bomb

Gość AptekawBiedronce
wartosciowi faceci juz na Ciebie polują.

Gość a ile masz lat? bo piszesz,jak
"kobieta po przejsciach". Chyba kazda kobieta chce byc sexy, wrecz do starosci i niec w tym złego ( no, moze niekonicznie az sex bombą...)

Gość wszystko jest w mózgu
no i dobrze. z sex bomba chca sie tylko zabawic. z szara myszka planuja przyszłosc.... a z sex bomba zdradzają.... błedne koło!

Gość Eks-seks
25. Ale faktycznie juz trochę przeszłam. Czuję się sexy, ale już nie w taki narzucjący się sposób, raczej zalotny, dziewczęcy. Odczułam spadek zainteresowania facetów mną, ale i tak nie jestem brzydka więc chyba nie powinnam się tym jakos szczególnie martwić. Urodę mam, ale szczęśliwa chyba nigdy nie byłam, więc poczułam,że czas coś zmienić :/

Gość farmaceutica 11
Hej mam chyba podobny problem. Mam taki typ urody który się rzuca w oczy, przynajmniej dużo ludzi tak mi mówi i z jednej strony ktoś może powiedzieć, że to fajne być w miarę ładnym i mieć pełne usta, duże oczy,piersi, długie włosy. ale od roku jestem sama i każdy poznany facet od razu chce mnie zaciągnąć do łóżka. Czasami już wątpię, że spotkam kogoś naprawdę wartościowego. Poprzedni związek rozpadł się po 3 latach i od tej pory z każdym kolejnym dniem coraz mocniej wydaje mi się, że zostanę "starą panną" z bandą kotów, spędzającą wieczory w ohydnej pizamie i obzerając się. Poznałam jakiś czas temu bardzo ułożonego i do tego przystojnego faceta. Mogliśmy do rana siedzieć i rozmawiać o książkach, sztuce, grach, historii, przygodach, pogodzie, po prostu o wszystkim i to było tak cudowne, tak strasznie za tym tęsknię :(

Gość Eks-seks
Mną interesują się tylko starsi faceci, bo to prestiż być bogatym biznesmenem z ładną, wykształconą dziewczyną u boku. W dodatku jestem bardzo wysoka, nie mam figury modelki, raczej pełniejsze kształty co z moim typem figury jeszcze bardziej wyglada wulgarnie:/ nie wiem czy ściecie włosów cos zmieni, ale zmieniło sie w mojej głowie

Gość gość
Szukam Pana na wirtualny i może prawdziwy seks. przyznaję, że nigdy nie umiałam utrzymać swojej pusi na wodzy. Bo to naprawdę trudne! Próbowałam, ale ona chyba zbyt pragnie penisa w sobie. Tutaj znajdziesz moje focie:http://sex-rozmowy.pl/natalia_sex_telefon.html Teraz też chciałabym, abyś się w nią zanurzył pragnie Cię posmakować i poznać. Jeżeli i Ty masz ochotę na prawdziwie wilgotną cipkę to pisz do mnie już teraz.

Gość gość
Wiem że temat stary ale odpiszę. Miałam autorko coś podobnego kiedyś dawno temu. Nic mi to nie dało, a wręcz stagnacja sie wkradła całkowita jak chodzi o poznawanie ludzi. I to na całe lata. Wydaje mi sie że tu nie chodzi o seksualność, tylko raczej brak szczęścia w życiu, może charakter który ma słabą siłę przyciągania ludzi ogólnie. Nie trzeba rezygnować z seksualności bo młodość szybko ucieka i za chwile ta seksualność i tak ci zacznie odchodzić sama. Seksualność trzeba podkreślać, ale w sposób nie nachalny, tylko z wyczuciem.

Gość gość
Jest tutaj ktoś, kto ma ochotę na wirtualny seks? Jestem zdzirowatą i wyuzdaną suczką. Kochanie czekam na Twój telefon, zróbmy to razem. Tu znajdziesz moje fotki i kontakt:http://sextelefon.bzykacz.pl/aldona/ Moja cipka czeka na twojego k***ska, chcę wraz z Tobą przeżyć rozkosz. Gwarantuję Ci, że w czasie rozmowy naprawdę się bawię i mam nadzieję, że Ty też będziesz to robił. Mam bardzo sprośne myśli, nie zdziw się, że potraktuję Cię ostro, podnieca mnie dominacja ale jak sobie zażyczysz będę grzeczną suczką.

Gość gość
Jest różnica między wulgarnoscią, zaniedbaniem, byciem babochłopem i kobiecą, subtelną. Moim zdaniem wystarczy zrezygnować z wyzywających mini na rzecz trapezowej midi czy lekkiej mini, zadbane wlosy spokojnie dlugie, paznokcie pomalowane, nieduze dekoldy, nieduze obcasy czy plaskie kobiece sandaly. Wydanie bez cyca na wierzchu jest zawsze bezpieczne.Tak samo za krotkie kiecki sa,zgubne. Wszystko z umiarem.