Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vegetaa.

Moje dziwne śniadanie...

Polecane posty

Gość Vegetaa.

Nie potrafię już normalnie zjeść ,co mi jest? Na śniadanie zjadłam: 5 kostek mlecznej czekolady, garść płatków śniadaniowych, 3 łyżeczki kakao na sucho, jedna activia, łyżeczka dżemu, jem też sól palcami! za to mogłabym zjeść porządną jajecznicę z kilkoma kanapkami a nie potrafię! Waże 54 kilo przy 175 wzr. Miałam od dzisiaj przejść na dietę i zazwyczaj tak to się właśnie kończy że pochłaniam co tylko mogę! Czasem nawet wymiotuję jak za dużo zjem!Mam problemy z odżywianiem, nie umiem jeść w towarzystwie! W sklepie liczę każdą kalorię ale nie potrafię zdrowo jeść ,co mi jest?

Gość Vegetaa.
Właśnie mam taki zamiar! Co pięć minut mam ochotę na co innego, czuję wstręt do siebe nie umiem nad tym zapanować...

Gość Vegetaa.
A pier...d0...lcie się wy wszyscy, nieudaczniki życinwe, nawet nie umiecie doradzić człowiekowi

obrażanie użytkowników forum niczego Ci nie da, więc może wyładuj swoją złość gdzie indziej.. cóż można Ci poradzić? udać się do lekarza i chyba tyle, spróbować zmienić nieco swoją dietę, zamiast wcinać czekoladę rano, lepiej zjeść coś pożywniejszego - jakie kanapki, cokolwiek innego.. poczytaj o różnych dietkach dobrych na wszystko, na pewno znajdziesz coś dla siebie.

Gość Vegetaa.
To na czym mam się wyżyć? I tak mam już pewnie jakąś anemie przez to żarcie, a może to i dobrze, przynajmniej zdechne i nikt nie bedzie musiał się ze mną użerać bo przecież to ja jestem najgorszą zouzą na świecie..