Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghdihgkfldu

co kupujecie w biedronce i w lidlu?? proszę podpowiedzcie

Polecane posty

Gość lvllhbhn
pewnie chodzi o te koleczka z dziurka w srodku, pycha

Gość ghdihgkfldu
jakie kółeczka? że co to jest? te herbatniki? ale jaka nazwa jak wyglada opakowanie??

Gość lvllhbhn
w biedronce kupuje: mleko 0,5%, czasami jajka, pierogi ruskie (te takie nie mrozone), herbate zielona, salami pieprzowe, ser gouda pradawna krojony, albo gouda w kostce, serek wiejski ze szczypiorkiem, warzywa, owoce, mleczko do demakijażu Garnier, czsami papier toaletowy Queen, plyn do spryskiwaczy

Gość lvllhbhn
kartonowe opakowanie, nazwy nie pamietam, takie ringi maslane kruche, idz do lidla to zobaczysz

Gość dcbisdjbc
maslane to pewnie tak. a te kuleczki to nie to. ale sluchaj idz po prostu do lidla, kup i sama zobaczysz co najlepsze :P

Gość ghdihgkfldu
dzięki:) widziałam kiedyś w biedronce płatki kukurydzine z miodem ale nie wiem czy warto kupić? jadłyscie? bo przeczytałam tylko że niby skład mają lepszy tzn wiecej miodu niż te gold flakes które ostatnio jadłam i w ogole miodu to ja nie czułam... a jakieś takie rzeczy np kremy czekoladowe do smarowania kanapek? musli? kupujecie?

Gość lvllhbhn
w lidlu; buleczki fit, czasem ciastka, warzywa, owoce, tortellini, serki wiejskie, twarog ze szczypiorkiem, serek typu wloskiego, oliwki zielone male foliowe opakowanie, pomidory do pizzy w puszce

Gość lvllhbhn
ja takih rZeczy jak kremy czekoladowe staram sie nie uzywac... musli kiedys kupilam w lidlu fitella czy cos ten desen, truskawka z czekolada i wisnia z jogurtem i byly dobre

Gość doliki8
Ja kocie żarcie

Gość lvllhbhn
a jeszcze w biedronce oliwe z oliwek czasami

Gość dcbisdjbc
sosy do spaghetti lidlowe sa dobre, przeciery pomidorowe tez maja bardzo dobre.

Gość dgggf
w lidlu taki twarozek ze szczypiorkiem albo czosbkiem,przepyszny.Duze opakowanie a tylko 2,60. i batoniki musli,pycha.Zawsze biore ze dwie garscie,kosztuje ok 60gr

Gość dcbisdjbc
o i jeszcze maja takie wedliny ktore maja bardzo dobry sklad, ponad 90% miesa, wiec jak na supermarketowe czy dyskontowe sa naprawde dobre

Gość ghdihgkfldu
dzięki:)

Gość ghdihgkfldu
ja mogę polecić za to limitowaną edycję paryskich w białej czekoladzie-pycha , nie jadłam zwykłych paryskich bo i delicji nie bardzo lubie ale coś pysznego, na pewno lepsze niż szampańskie które sądziłam do tej pory że są wedlowskie a patrze ostatnio a tam-lu polska...

Gość kiełbasa surowa,
frankfurterki pieprzowe, zupa jesienna/wiosenna mrożona, makaron spaghetti tani a bardzo dobry, sałatka śledziowa z buraczkami, sok wielowarzywny, pomidorowy

Gość kiełbasa surowa,
a pisałam o lidlu.

Gość yhttyrtr
ja w lidlu lubię warzywa na patelnię, szynka i parówki - te z około 90% mięsa, twaróg jest ok, ser gouda, soki owocowe 100%, przecier pomidorowy taki w kartoniku (bardziej pyree), konserwa śniadaniowa, makarony są ok właściwie bardzo lubię ten sklep, pieczywo i słodycze też mają dobre Biedronka - nie ma u nas, ale moja mama sobie chwali wszystko

Gość z biedronki polecam
-kanapki zbożowe mleczny start -69 groszy kosztują - takie ciasteczka w czekoladzie wyglądają jak groszki ( brązowe opakowani - 5,99 zł - serki twarogowe - delikatne - serek homo waniliowy - rogaliki z nadzieniem pakowane pojedynczo - płyny do prania -podpaski przyprawy lody opera mrożonki ser szynka w plastrach jogurty 0% tłuszczu płatki kukurydziane świetne są saszetki musli truskawkowe i bananowe maślanka

Gość makaron i margaryne
kupuje w biedronce,sa tanie i dobre,mam na mysli makaron Vitalia i margaryne tortowa.Zreszta zawsze tam sie zaopatruje i z wiekszosci produktow jestem zadowolona

Gość ghdihgkfldu
a no i mopje parówki- tzn sokołowskie około 93% mięsa:) weszłam a tam jakaś bardzo wielka promocja jest i zamiast zapłacić 5,2 jak zawsze w innych sklepach tak zapłaciłam...3,7:) ale zastanawia mnie fakt że niby opakowanie takie samo, nawet nie ma że "dla biedronka"skład taki sam a te parówki takie ciemniejsze bo z innych sklepów te same są takie...białe prawie...nie wiem czemu tak

Gość onaniemawacka
z lidla tabletki w5 do zmywarki - bardzo dobre, cena też niczego sobie - poza tym szynkę szwarcwaldzką, warzywa, herbatniki maślane (w niebieskim opakowaniu) i czekoladę mleczną z migdałami i parę innych rzeczy

Gość ghdihgkfldu
super, dzięki:)

Gość ytughjfopdughio
biedronka warzywa owoce kinder bueno czekolada z ryzem truskawkowa i zwykla delicje paryskie(teraz białe) nowy pyszny jogurt mleko wypasione jak jest no i michałki białe jak jest dobra cena czasem chleb zwykly lidl jogurt zott naturalny serek almette do dzis promocja frugo-rozwalajaca cena teraz owoce, warzywa krem do smarowania kanapek ten czarno biały musli to 1kg pycha bez konserwantów czekolady wszystkie te od 2,99 i droższe jeżyki(tanie) cukierki amanie-lepsze niż nimme dwa czasem reczniki kuchenne i papier toaletowy

Gość ugiwq
duzy serek twarogowy, taki jakby w ziarnach, opakowanie pol litra kosztuje kilkakrotnie mniej niz inne 'markowe'

Gość epa
ja kupuje wszystko poza chemią i kosmetykami Cien

Gość narciarz33
Co klient to inne upodobania co do sklepów :P U mnie w rodzinie to każdy ma inny ulubiony sklep. Ja akurat przepadam za Lidlem, a ich promocje wyszukuję przez stronę www.lidl.okazjum.pl najczęściej. Tu jest zawsze nowa gazetka dodana. Zwłaszcza słodycze i napoje mają tanie, ale najfajniejsze to są ich akcje sezonowe np. z odzieżą dla biegaczy, narciarzy itd.