Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ioiuououououo

kłopot z siostra

Polecane posty

Gość ioiuououououo

sluchajcie w koncu dało nam sie wyprowadzic od tesciow. co prawda na wynajem na dwa pokoiki ale jestesmy sami. ledwo przedziemy ale jakos dajemy rade.jednak nie potrafie sie do konca cieszyc z tego ze mozemy mieszkac sami. moja radosc psuje siostra a raczej ciagla obawa przed tym ze bedzie chciala zamieszkac z nami. mieszka teraz z chlopakiem w innym miescie ale ciagle sie kłoca ona od niego chce sie wyprowadzic...ale mowila ze nie ma gdzie. jeszcze nie mowila ze do nas ale czuje ze to nastanie lada moment. co prawda mamy małego synka ktory chodzi do złobka wiec moglaby sie nim zaoopiekowac jednak po pierwsze:juz nie bedziemy mieszkac sami a wiadomo jak to jest, po drugie: nawet jakbysmy jej płacili tyle co za żłobek to i tak sie nie utrzyma bo ma kredyt do spłaty no i za cos musi zyc i ewentualnie dokladac do rachunkow, bo my zyjemy na styk. nie jestem w stanie jej utrzymac nawet przez tydzien. siostra mi troche w zyciu juz pomogla wiec nie wiem co mam zrobic jesli poprosi nas o mieszkanie....

Gość to niech siostra do rodzicow i
idzie, przeciez widzi, ze nie macie warunkow na jeszcze jedna osobe

Gość ioiuououououo
no wlasnie nie chce wracac do rodzicow bo to malutkie miasteczko, tam nie ma pracy no i nie chce na zasadzie:głupio teraz wracac jak mi nie wyszło

no wlasnie nie chce wracac do rodzicow bo to malutkie miasteczko, tam nie ma pracy no i nie chce na zasadzie:głupio teraz wracac jak mi nie wyszło To już wiele zmienia. W takim razie ja bym sie nie zgodziła. Niech wraca do rodziców i szuka pracy.

Gość ioiuououououo
up

Gość ioiuououououo
:(

Gość ioiuououououo
pomoze ktos?

Gość hjxyhjxj
rozumiem cie bo sama teraz sie przeprowadzam na własne mieszkanie i wolałabym mieszkac sama z mezem i dzieckiem.....