Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzycielll

Jestem zakochany, myśle o niej całymi dniami

Polecane posty

Gość marzycielll

Poznalismy się przez internet, wcześniej byłem parę razu na randce z paroma dziewczynami z netu, z dziewczyną z pracy i nic, a tu nagle jak "grom z jasnego nieba" napisała do mnie przez przypadek, teraz spotykamy sie już 4 raz, cały tydzień o niej myślałem od świtu do zmierzchu, w pracy, śniła mi się w nocy, chyba wpadłem, dzisaj mam się z nią spotkać, czekałem na to cały tydzień, już nie mogę się doczekać jestem szczęsliwy, dla takich chwil warto żyć dlatego pamiętajcie nie rezygnujcie z walki o swoje szczęście :) Pozdrowienia dla samotnych

Gość marzycielll
w obronie przed jakimiś zbirami tak, ale tylko w obronie, choć to tylko takie gadanie kosmiczne pytanie zadałeś

Gość AgaZMiasta
W tych czasach nigdy nie wiadomo.

Gość To jak długo się znacie?
Bo ja facetowi, który wyznał po 2 tygodniach znajomości, że kocha się we mnie od paru lat nie uwierzyłam.

Gość marzycielll
znamy się od paru miesiecy, Fiku miku dlaczego twierdzisz że mi przejdzie ? Powiem ci że mam powodzenie jestem wysokim przystojnym brunetem i nie łatwo mnie że tak powiem rozkochac bo ja zwracam uwage na wiele czynników ale w niej urzekło mnie najbardziej to że jest wrażliwą delikatna kobietą, no i podoba mi się :D

bo to zauroczenie, 4 spotkania i zakochany? zauoroczony a zauroczenei czesto (zazwyczja mija) zycze ci by nie minelo ale jak bedzie to sie okaze

Gość Romanekspodmarek
o ktorej idzisz na spotkanko? Ile macie lat? Napisz jak bylo.

Gość marzycielll
Hej mamy po 28 lat a na spotkanie idę o 18:00 :) napisze jak było ale wiem ze bedzie fajnie :):D