Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

julitek11

ladna? foto

Polecane posty

Gość gggggggguten tag
średnio :D

Gość kolorystyka ścian?
dziwna :(

Gość jkkaksisd
o fuuuuuuuuuuuu!:/

Gość dndndn
Ruchałbym ją w twarz godzinami

Gość germanistka86
tak

Gość xhxhd
pokaż cycki, pochwę i odbyt :)

Gość ewcew
może być :) może schudnij z 5 kg, rozświetl cerę :)

Gość jestesniezadbana
ładna to dużo powiedziane jesteś zaniedbana idź do fryzjera kosmetyczki a wtedy????

Nie wiem jakim cudem na niewyraźnym zdjęciu zrobionym z daleka stwierdziliście, że jest zaniedbana. Odrostów nie widać, brwi raczej wyrwane, ubrana dość elegancko. Jest ok... Zresztą na kafe każda z Was jest ładna, szczupła, zadbana, dobrze ubrana, pachnąca, ma zajebistego faceta, prace i auto... Ehhh...

Gość pppppppppppdfj
Jak na 21 lat to strasznie zniszczona jesteś. Pewnie pijesz albo/i bierzesz narkotyki.

pytam tu o szczerę opinie gdyż dostałam awans w pracy i nie wiem co mam zmienić w sobie a wiem że coś muszę gdyż to jest dość wysokie stanowisko i na pewno niektóre rady wezmę do siebię..

Gość JDHDHJ
pokaż pochwę

Gość freestylesrte
za gruba i za stara :o co zrobić : mniej solarium, normalny kolor włosów tzn pasujący do przaśnej urody - nie czarny bo nie3 jestes amazonką na koniu, wez lepiej jasny brąz albo blond z pasemkami, mniej opalenizny, schudnąć, ubierać sie w garsonki

Gość freestylesrte
35-45 lat?

nie wiem czy Twarz masz czerwoną z powosu jakości tego zdjęcia czy nadciśnienia spowodowanego Twoją nadwagą?wit e jedz to witamina młodości oraz preparat cynk i miedż. niestety pasza którą ogolnie lud pracujący miast i wsi karmią tera jest wyjałowiona więc trza się wspomagać w rozsądnych ilościach suplementami. głównie tymi , które są przeciwutleniaczami jak wit E I c . WIT e WPLYWA KORZYSTNIE NA SKÓRĘ I NADCIŚNIENIE O KTORE cIE PODEJRZEWAM.POZDRAWIAM. I GRATULUJE AWANSU.

Gość albo pomaluj oczy
albo zmien kolor włosów na jasniejszy... jesteś trochę pulchna, przez to napewno masz nie zaciekawa samoocene (same pokazanie na forum swojej foty i pytanie czy wszystko ok mowi za siebie) ALE wcale nie musisz się odchudzać bo całkiem ci dobrze w tej wadze, jedyne co zmien to sposób ubierania... także reasumując: jesteś całkiem ładna tylko ''robisz'' się nie na swój styl. Następnym razem pokaż zdjęcie na którym promieniejesz, śmiejąc się udawadniajac że to właśnie Ty i Twój styl.

Gość 444444556
przede wszystkim od zaraz -zero słodyczy - zmiana koloru włosów -musisz rozjasnic tą opalenizne bo jest koszmarna , przestań chodzic na miesiąc a potem tylko raz w tygodniu dla podtzrymania i to wszystko , nie wiele a efekty zaskoczą cię -