Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paweeeeeeeełło

Dlaczego na zabawie na wioskach mam powodzenie a tu mnie kobiety wyśmiewają?

Polecane posty

Na zabawę odwalam się - koszulka w kratkę, marynarka, odświętne jeansy, czasem krawacik dobrany kolorystycznie i pantofle. W laskach mogę przebierać. A tu kobiety jakoś dziwnie na mnie reagują...

Gość wybitny mędzrzec
możę smierdzi ci z ryja ?

czytaj ze zrozumieniem - na zabawie czasem zdarza mi się wyrwać pannę na małe co nieco, nawet od razu bez zbędnych starań

Gość makadamiaa cc
Paweeełłłłoooo ja Ci to wyjaśnie mój drogi. Na zabawach na wioskach to są dziewczyny które napiją się piwa i szukają chłoptasia do zabawy, one nie są zbytnio inteligentne kobietki więc łapią się za każdego faceta, szczególnie małolaty. Ty trochę wyglądasz jak gej. Weź moze zdjęcie zmień w stopce albo co

Gość makadamiaa cc
co z tego że studentki? to nie znaczy że są inteligentne, teraz na studiach to nawet patałachy są. One po prostu chcą się zabawic, proste. A czy chciały się z tobą spotkac też pozniej??

Dobry wieczór dziewczynki! nie jesteście same,ja zawsze czuwam i ogarniam wszystko swym sokolim wzrokiem.Nie jestem pryszczatym gimnazjalistą i nie chodzę na imprezki bo mnie nudzą (mam 67 latek).Sączę piwko i przygotowuję się do milutkiej masturbacji z udziałem kocyka, z którego ułożę c*pkę.Oczywiście wszystko odbędzie się przed lustrem i przy miłej relaksującej łagodnej muzyce.Hmmmm...

Mój naganiacz jest cały w delikatnym futerku mocno a nawet niebałbym się stwierdzenia bardzo mocno pomarszczony a tak pozatym to jest na nim grzyb na grzybie i ociekające ropą wrzody z których wycieka jakaś maż która tak plami moje zardzewiałe barchany że ni chu..ja nida się ich doprać nawet w stęrzonym kwasie mrówkowym ,poza tym jem kupę i oglądam erotyki na TELE5 onanizując sie natką pietruszki

serio jesteś brzydki :D jakby ktoś taki do mnie podszedł to bym go wyśmiała :O ale na całe szczęście ja nie chodzę na wiejskie potupajki :D

Muszę wyznać wam wszystkim którzy biorą za poważnie moją pisaninę, że przez całe 65 letnie życie nie doświadczyłem tych wrażeń. Ale ostatno spotkałem pana Zdzisława,rencistę tureckiego pochodzenia z którym oddaję się co noc upojnym penetracjom odbytnicy będąc zwykle stroną bierną w naszych zbliżeniach. to nie koniec mojej historii, od uciech tych dostałem zwapnienia lewego zwieracza co skutkuje tym że bezwiednie gubię kawałki stolca, które wypadając z moich przegniłych slipów lądują w moim lewym bucie (kupionym zresztą gwoli wyjaśnienia na bazarze od czeczeńskich uchodźców). Uważam, że anal jest i proszę żebyście nie przejmowali się moimi komentarzami. Hej!

Gość jestespsychiczny
ty weź wypierdalaj z KAFE lekarz psychiatra powinien cię leczyć!

Gość małpazbananem
Paweł to może odpowiedz na pytanie czego oczekujesz od kobiet na kafe? Tu w 90 procentach siedzą zazdrosne i złośliwe głupie paszczury - nie żebym oceniał ludzi po wyglądzie ale tak właśnie jest, wyśmiewają cie dlatego że chcesz się dobrze bawić na tym forum po prostu świat jest bardziej pojebany niż ci się zdaje :D Choć wiesz warto próbować szukać tu dziewczyny jeśli stać cie na to aby z nią być

Nie przyszło ci do głowy, że to prostaczki którym imponuje każdy facet w marynarce i kościołowych dżinsikach, automatycznie klasyfikując go jako ,,ciacho''?

Wypraszam sobie ja taka nie jestem ;)

Gość gierata
jestes zacofanym paskudnym wsiokiem , mam 30 lat i nawet gdyby mi płacili to nie chciałabym sie z tobą zadawać , całować a już broń boze cos więcej :O obrzydliwstwo

Gość felicja77
odświętne jeansy :D widać ,że mieszkasz na wsi :D :D

Gość ooorgazm
bo jestes wiesman pewnie taki ze na odleglosc cie czuc ahahah a kto teraz chodzi na wiejskie potancowki??? haha

Gość gierata
paskudny paskudny paskudny wiesniak , ja nie mogę :D ryj taki prostacki , jakyś mózgu nie miał , brzydki taki że człowiek sie nie może nadziwic naturze że może stworzyc cos tak brzydkiego geba czerwstwa, pewnie z roli mieszkasz na jakiejs biednej zapadłej wsi albo prlowski pgr gdzie chleją tanie wina ohyda :D