Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość when I look in your eyes

Kto z was mieszka całkiem sam?

Polecane posty

Na ilu m2, od jak dawna i jak sobie radzicie, jak spędzacie czas? Ja odkąd zamieszkałam sama zaczęłam dużo czasu poświęcać na swoje zainteresowania, rozwój intelektualny, wreszcie nic mnie nie rozprasza. Mieszkam tak od dwóch miesięcy i mimo, że fajnie mi tak jak jest, myślę o podnajęciu pokoju jakiejś koleżance, bo jednak trochę smutno tak całkiem samej (dom, najbliższy sąsiad kilometr dalej, tak samo jak przystanek ) Na początki radość, ekscytacja.. teraz tęsknię za ludźmi. Pracuję niestety tylko na pół etatu i nudzi mi się (może jakbym pracowała z ludźmi to w domu szukałabym ciszy i spokoju). Całe 100m2

Gość lumioaaa
no ja tez tak mieszkam heh calkiem sama i to jeszcze w obcym kraju bo Polsce heh ale jakso leci

Gość a duchów się nie boisz?
podobno lubią nocą przychodzić do samotnych kobiet, zwlaszcza lubią domy które stoja w ustronnych miejscach, pewnie jużkilku "lokatorów" masz

Gość HanaBana
Ja tak będę mieszkać już za tydzień. Na 52 m2. Przeraża mnie to bo właśnie rozstałam się z facetem po 12 latach. Boję się, że oszaleję jak będę sama, będę bez przerwy rozpamiętywać. I czuję, że zaprzyjaźnię się z whisky :(

Ja też właśnie rozstałam się z facetem, nigdy z nim nie mieszkałam, ale jednak cisza sprzyja rozmyślaniom :/ Próbuję zerwać z nim relacje wszelkie. Duchów się nie boję:) Mam psa i kota:)

Gość Apasz24
Ja mieszkałem sam w m4 przez 3 miesiące, jedynie z radyjkiem, nic ciekawego :)

Gość lakinaaa
ej a Twoj pies tez wskakuje Ci na lozko i spi z toba

Gość HanaBana
a my mieszkaliśmy razem niemal od samego początku :( Jeszcze się nie wyprowadziłam, a już mam uczucie, jakby mi ktoś serce wyrywał. I jeszcze zostawiam z nim koty :(

Ile kotów i czemu ich nie zabierasz? Wyprowadzasz się od niego do swojego mieszkania? Dlaczego się rozstaliście?:( Długo byliście razem... Cisza i spokój może być twórczy, zwłaszcza że mieszkam na wsi,.. Pełen relax na razie,.. Nudzi mi się to powoli:D

Gość bum bumek
Ja od 8 lat. Bardzo mi to pasuje. ;-)

psu zdarza się ze mną spać:) często jednak przesiaduje w nocy na werandzie i pilnuje, aby nikt jej właścicielki nie ukradł:) [weranda oszklona i z kratami:P]

Gość bum bumek
Ja od 8 lat. Bardzo mi to pasuje. ;-)

Gość lakinaaa
kurcze ja mam problem z moim taki ze caly czas chce mi stopy lizac

Gość HanaBana
2 koty wychowane od urodzenia, kiedy zmarła ich mama. Zostawiam bo są bardziej przywiązane do niego niż do mnie Wyprowadzam się z wynajmowanego mieszkania, do tego, które będę teraz wynajmowała sama, tyle że dużo bliżej pracy i w ładniejszym miejscu Jak pisałam byliśmy razem 12 lat, a rozstaliśmy się bo... Od dawna byliśmy już tylko wspólokatorami, seks raz w roku na odwal się. Ja się staram, ćwiczę, on się zapasł. Poza tym głównym powodem jest jego uzależnienie od grania. Gra poza pracą na okrągło; do 3-4 nad ranem. Od lat już sama chodziłam spać. Nie zliczę nocy, które przepłakałam w poduszkę czując się strasznie samotna. Próby rozmowy nie pomagały - to przecież jego hobby i on nie widzi problemu. Sporo się przez lata nazbierało. Nie twierdzę, że nie było w tym mojej winy. Tylko jak go pytałam to nie chciał lub nie potrafił mi odpowiedzieć czego ode mnie oczekuje, po co jesteśmy razem. I wreszcze stwierdziłam dosyć, nie chcę się ocknąc za ileś tam lat stara i sfrustrowana, nienawidząc go za zmarnowane lata. Rozsądek mówi, że to najlepsza decyzja z możliwych, niestety serce boli wręcz fizycznie :-(

ja niedługo będę mieszkała sama, ale z sąsiadami w drugiej części domu, ja w większe części, oni ode mnie wynajmują Całkiem sama to bym nie wyrobiła tam.