Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fsdfsdfdff

Panowie, których kobieta nigdy nie miała z nimi orgazmu

Polecane posty

Gość fsdfsdfdff

Dlaczego mój temat został skasowany? Jestem ciekawa co myślą sobie faceci, których kobieta nigdy nie miała z nimi orgazmu. przejmujecie się tym a może macie to gdzieś?

Gość jeden z nich
moja nie ma pochwowego a poty z siebie wylewam a jej brakuje tylko tyci tyci do orgazmu tego a itak nie moze dostac a mi przez to glupio przykro i zadreczam sie tym bo mi zalezy na tym:/

Gość fsdfsdfdff
A czy to CIę jakoś zniechęca do seksu?

Gość MelodiaUlotna
To wpływa na ich ego,bo cóż to za facet,ktory nie potrafi zaspokoic kobiety?!:p

Gość MelodiaUlotna
Nie każda kobieta ma orgazm pochwowy,więc się nie przejmuj:)

Gość jeden z nich
dobijaj dalej. mnie motywuje i ciagle staram sie bardziej szukam pomyslow rozmawiamy

Gość MelodiaUlotna
Nie staram się 'dobijac'.piszę tylko jak jest:)znam kobiety,ktore nigdy nie mialy orgazmu pochwowego.i co?to powod by się zalamywac?staraj sie to inaczej zrekompensowac:)

Gość jeden z nich
dochodzi orgazmem lechtaczkowym, wczesniej czesto jest oral. Czasami po nim juz nie ma ochoty na wiecej ale chcialbym zeby miala pochwowy wierze w to ze to tylko mit ze nie wszystkie kobiety go maja wystarczy do tego darzyc slyszalem ze kobieta musi nauczyc sie orgazmu i dojrzec do tego a kochamy sie od roku

Gość w jakim środowisku się
" slyszalem ze kobieta musi nauczyc sie orgazmu i dojrzec do tego a kochamy sie od roku" kobieta przede wszystkim musi dojrzeć do seksu a w Waszym przypadku nie koniecznie tak jest

Gość jeden z nich
co masz na mysli?

Gość Apasz24
Spotykam się z dwoma laskami 22 latką i 19-latką, ta pierwsza ma orgazm bez problemu a z tą młodą ...tragedia :), ruchasz, ruchasz pot się leje, pozycji cała gama, dłonią, językiem, kutasem i nic... tak można do usranej :). Wiec nie do końca jedynie od faceta to wszystko zależy, co mam zrobić, kutasa pod prąd sobie podłączyć ?:D

Gość jeden z nich
mysle ze to problem w tym ze ona sama nie wie czego chce nie mowi mi co mam robic i jak. do tego bol np na jezdzca nie da rady bo boli albo nie ma przyjemnosci bo nie umie sie ruszac ale ok nie wszystkie pozycje moga jej pasowac ale chyba nie boli jej tylko w misjonarskiej i jak na mnie lezy i od tylu

Gość Apasz24
jeden z nich od tyłu jej nie boli a na jeźdźca tak?:D Robi Cię w chuja żeby nie musieć się ruszać, ogólnie większości kobiet średnio to idzie, wolą poleżeć i ewentualnie possać kutasa:). Nie daj się ogłupić ...

Gość jeden z nich
mam w lozku klode ale jest coraz lepiej cos zaczyna dzialac powoli dojrzewa

Gość Apasz24
No niestety sporo jest leniwych... po jakimś czasie taka laska musi się znudzić, chyba, że ma się taką cierpliwość jak Ty...

Gość jeden z nich
oboje jestesmy jeszcze mlodzi dlugo tego nnie robimy nie ma co wymagac od laski zeby byla jak dziwka ze tak sie wyraże bo jestem jej pierwszym najwazniejsze ze jest coraz lepiej

Gość feelek
Jak jesteście młodzi i jest leniwa, to uważasz, że na emeryturze się rozkręci ? I nie trzeba być dziwką, żeby grać z facetem w jednej kapeli. Do tego potrzebna jest jednak wyobraźnia i odrobina inicjatywy.

Gość yrfyryry
czemu sie spotykasz z dwoma kobietami na sex? :O to już jedna nie wystarczy? pewnie nie ma orgazmu bo wyczuwa że jest zdradzana..

Gość jeden z nich
ale mi sie chce poruchac juz 2tyg gloduje a moja daleko:/

Gość zatrzymacchwilezatrzymacczas
ja nigdy z żadnym nie miałąm a miałam w sumie 8 partnerów :( ale tylko sugeruję co bym chciała bo nawet sama ze sobą nie umiem i mi źle :(

Gość zizzi5
czy przez masturbację można nie mieć orgazmu z facetem??

Gość dziś na pomarańczowo
mit, czy nie, prawda, że kobiety muszą się orgazmu nauczyć. nie dość, że to u nas leży w psychice, to jeszcze jakieś ćwiczenia by się przydały, a tak szczerze, to której się chce trenować, żeby mieć orgazm, skoro facet ma go bez żadnego wysiłku? kolejny dowód na to, że seks jest dla facetów, kobieta gówno z tego ma

Gość karnacyja ciemna a może i nie
nie no, seks jest przyjemny nawet bez orgazmu :) Chciałoby mi się strasznie dojść, ale seks po prostu jest przyjemny wybitnie głowa przestaje boleć, nie ma lepszego lekarstwa na ból co-miesięczny :)