Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arkadiusz9210

Opada członek.

Polecane posty

Gość Arkadiusz9210

Cześć, Mam 18 lat. Mam dziewczynę i zaczeliśmy współżyć. Ona miała wielu partnerów, ale nie o to chodzi. Ja przed nią sex uprawiałem tylko raz i to tez jak to za pierwszym razem często bywa... trwało to 5 min. Ogólnie jest tak, ze 3 dni z rzędu robiliśmy to 3 czy 4 razy dziennie, 4tego dnia podczas seksu po 7miu czy 10ciu min wacek mi normalnie opadł. potem gdy spróbowaliśmy wieczorem było ok. no i wczoraj było podobnie- nie chciał mi staną od razu tylko musiałem ją pieścic z10min, co prawda potem kochaliśmy się 30minut, ale niesmak pozostaje we mnie Czy to jest wynikiem tego,że nie mam dużego doświadczenia i organizm był zmęczony tym ciągłym seksem? Czy to ze mną jest cos nie tak?

Gość a druga połowa sukcesu
Kup Viagre i sprawdź :)

Gość Apasz24
Normalnie się zestresowałeś i tyle :D albo zamęczyłeś gada, podniecenie opadło itd. itp. Nie przejmuj się, ja ostatnio ruchałem pannę która do końca mi się nie podobała i w połowie doszedłem do wniosku, że po "chuj" ja w ogóle ją jebie ...kutasa jakby piorun strzelił, flak i koniec ekscesów :D

Gość Arkadiusz9210
Faktycznie, czułem znudzenie przez chwile, tak jak by to było obowiązkiem. Nie czułem napalenia wewnątrz siebie. Nie mam takiego doświadczenia jak "większość" moich rówieśników, ja dopiero uczę się swojej seksualności. Myślicie, ze to mogło być normalne zachowanie mojego ciała?

Gość Arkadiusz9210
Ma może ktoś jeszcze coś do powiedzenia?