Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ,scjn

Trace nadzieje na to ze kogos poznam

Polecane posty

Gość ,scjn

tzn chlopaka. mam 18 lat skonczone i nigdy nikogo nie mialam.

Gość mistrzyni świata w pasztetowej
ja mam 22 i po mojej nadziei zostało tylko wspomnienie :P

Gość ,scjn
taka sobie

Gość ,scjn
to w wieku 22 jestes nadal dziewica, nie masz zadnych doswiadczen?a jestes chociaz lotna?

seks i czułość to ja oglądam jedynie w telewizji :classic_cool: nie mnie to oceniać czy jestem ładna, samą siebie uważam za przeciętną, ale kompleksów żadnych nie mam, było kilku chętnych do związku i łóżka, ale nie chciałam doopska dawać byle komu, więc teraz mam i umrę jako dziewica, może chociaż dostanę nominację na świętą :D:classic_cool:

Gość ,scjn
Ja tez i mi tego brakuje ale nie spotkam kogos przed kim sie otworze, zaufam w 100% , pokocham go a on mnie. Teraz nawet jak patrze to wielu facetow chce tylko do lozka albo sa po zwiazkach,a ja nie chce wchodzic w zwiazek z kims kto mial jakies byle( balabym sie ze np wroci do ktorejs ) Dobrze ze masz dystans do siebie, ja sie robie coraz bardziej sfrustrowana :(

ja mam ogólnie ogromne poczucie humoru, które ratuje mnie przed skokiem z okna, bo nawet siebie i swoją sytuację wyśmiewam codziennie, co powoduje, że żyję ze sobą w zgodzie i akceptuję swój stan takim jaki jest :P przy okazji uważam, że nie ma co się załamywać, bo życie jest tak nieprzewidywalne, że facet spadnie na ciebie jak grom z jasnego nieba w miejscu i okolicznościach, o których nawet byś nigdy nie pomyślała, więc głowa do góry, młoda jesteś i masz jeszcze mnóstwo czasu przed sobą. w moim wieku zaczniesz to olewać i korzystać z życia na inne sposoby, chociaż jestem pewna że wtedy już dawno będziesz w szczęśliwej relacji z kimś na kogo teraz czekasz ;)