Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość modna mamussia

Ciuszki WOJCIK kto zna?

Polecane posty

Gość modna mamussia

Witam Czy znacie moze firme WOJCIK produkujaca odziez dziecieca? Jak oceniacie te rzeczy? Sa dobre jakosciowo? Jak jest z rozmiarem - zanizony, zawyzony czy raczej w sam raz? Pytam bo natknelam sie na strone internetowa i maja fajne ubranka Chcialabym zamowic ale nie widzialam ich nigdy na zywo. Pozdrawiam. :)

Gość ubranka fajne-ceny masakra!!
:((

Gość modna mamussia
Widze, ze ceny bardzo wysokie. A jak jakosciowo, dobre sa? Rozmiarowo jak?

Gość eeeeemily
Ciuszki wg mnie dobre jakościowo i super wzory. Mieliśmy głównie zimowe rzeczy, np kombinezon, który był o niebo lepszy od innych znanych marek. Rozmiar jest trochę zawyżony tzn np 74 wychodzi jak 80 innych firm, nie wiem czy jest to regułą ale nam tak wychodziło. Ja polecam:)

Wojcik ma ciekawe ubrania, bo kopiuje pomysly zagranicznych ekskluzywnych marek. Co do jakosci, to jest w porzadku.

Gość ja bym zadała pytanie
Ciuszki WOJCIK kto nie zna :) Zna każdy - ceny ogromne, jakość fajna, wzory też ładne. Polecam.

Ciuszki maja rewelacyjne jakościowo bardzo dobrze. Pomimo wielokrotnego prania nic się z nimi nie dzieje. Rozmiary faktycznie są zawyżone synek nosi 98 a w wójciku muszę kupowac 92 i tak z każdym rozmiarem... ceny no są wyższe..ale i jakość wyższa.. często też mają jakies promocje

Gość gamex
Polecam firmę Gamex z Radomia. Gamex to polski producent odzieży dziecięcej i niemowlęcej. www.gamex.pl www.konfekcja.com.pl Śpioszki, body, koszulki, kaftaniki, ciuszki, bielizna, buciki, czapki, spodenki, komplety, szelki, piżamy, pajacyki, śliniaki, skarpetki, becik, rożek, rajstopy, ubranka dziecięce, wszystko co wiąże się z odzieżą dziecięcą i niemowlęcą.

Gość gość
A ja polecam Sanettę - jakość lepsza - ceny porównywalne