Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaa3d

najgorszy sex w moim zyciu. co robic??

Polecane posty

Gość kasiaaa3d

spotykam sie z chlopakiem od pewnego czasu. dogadujemy sie wspaniale .. ma super charakter itp.. zawsze o takim chlopaku mazylam. wczoraj doszlo do sexu jednak to mnie odpycha.. mial tak cholernie malego ze go nawet nie czułam..;/ po kilku ruchach sie zmeczyl i musialam robic ja.. zapocil sie jak swinia doslownie cieklo z niego az ja bylam przez to mokra bo mnie moczyl tym potem.. przy grze wstepnej poszedl sisiu.. ;/ nie weim co robic chce z nim byc ale nie wyobrazam sobie przyszlosci z takim sexsem beznadziejnym..;/

Gość hheehe
ja bym tak nie mogł ;d

Gość fit-a
horror co piszesz wspołczuje pwoiem Ci tyle ze seks to 70% udanego związku.Szkoda czasu bedziesz czuła frustracje z braku zaspokojenie przez Twojego partnera.

Gość kasiaaa3d
dobrze powiedziane horror.. a myslałam ze spotkałam faceta swojego zycia.. nigdy z zadnym tak mi sie nie rozmawiało jak z nim .. przy nim czuje cos czego nigdy nie czułam przy nikim .. ;/ wiec jak mu teraz powiedziec ze nie chce sie z nim spotykac?? powiedziec prawde co mnie odepchneło ?;/

Gość kasiaaa3d
opowiadał mi kiedys o swojej byłej że nigdy nie miała ochoty na sex ze taka dretwa była .. myslalam ze mu sie jakas idiotka trafiła a teraz juz wiem czemu nie chciała..

Gość zocha155442
to może porozmawiaj z nim o tym sexie..powiedz jakoś to wszystko, może był zestresowany ;p ile ma lat?

Jak powiada moja babcia, "jeszcze się tego chleba najesz" Masz kiełbie we łbie i chce ci się ruchać. :O Twój chłopak, z którym się tak wyśmienicie dogadujesz, po kilku latach będzie znaczył tyle dla ciebie , co moje polucje.

Gość fit-a
ile masz lat? Powiem Ci tak ze ja mam 25 lat i przez facetow stałam sie egoistka bo oni mnie tego nauczyli. Pamietaj jezeli chodzi o seks musisz miec wiecej szczerosci niz w rozmowie. A widac ,że Twoj facet nie ma pojęcia o tym i może Cie zrazić do wspołżycia ja tak kiedys miałam i potem nie potrafiłam sie naprostować, że tak pwiem. ile macie lat?

Gość kasiaaa3d
on ma 25 a ja 23

Gość zocha155442
o kurcze to już w tym wieku powinien być doświadczony w tych sprawach

Gość fit-a
Dziewczyno daruj sobie nic z niego nie bedzie. On w tym wieku powinien wymiatać w te klocki. Szkoda Twojego czasu, predzej czy poźniej bedziesz go zdradzała.

Gość fit-a
on kondycji nie ma to podstawa, zziajany upocony po paru minutach.

Gość kasiaaa3d
heh.. on juz sie zapocil przy samym rozbieraniu .. ;/

fit-a już nie zgrywaj takiej cwanej. Dobry bajer i już chłopakowi jesz z ręki, by nie napisać przyklękasz. Na oko widać że to dziewcze z brawo girls :O Więc po co ci jej wiek. :O

Gość bgjyuf
to byl wasz 1 wszy raz wiec mze sie zestresowal...poczekaj:) i bedzie lepiej

Gość kasiaaa3d
gruby moze zbyt mocne slowo .. a sadełka troche ma..

Gość fit-a
powiem Ci tak ,że mam dosyc cwaniaków którzy mocni są w gadce a jak przychodzi co do czego to falstart albo caa magiczna noc trwa 4 minuty. Cieniasy taka prawda i buziaka daje i przepraszam . a chu.....a sobie wsadz przepraszam moze dluzej przetrzymasz .

Gość maryPoppins
moze sie chlopak mocno zestresowal? to byl wasz pierwszyraz? moze mu zalezalo na tym zeby wypasc zaj*scie i... za mocno sie staral? faceci chyba ogolnie maja pierd*ca z rozmiarem penisa wiec moze sie chlopak przejal tymjak go odbierzesz? najlepiej z nim o tym porozmawiaj bo skoro sie ta dobrze z nim dogadujesz i dobrze sie czujesz w jego towarzystwie to moze rozmowa pomoze:)?

Gość kasiaaa3d
mysle ze gdyby chciał wypaść dobrze to raczej by po kilku ruchach nie przestawał tylko starał się robić dalej.. najlesze jest to ze nawet gumki nie założył .. nie wiem czy on wogole myślał .

Gość kasiaaa3d
a tym jak odbiore jego penisa to chyba sie nie przejoł bo potem z nim paradował po pokoju i nie ukrywał go tylko na luzaka ..

ZOSTAŃCIE PRZYJACIÓŁMI!!!!sEX TO PODSTAWA UDANEGO ZWIĄZKU!!!

Gość kasiaaa3d
tylko jak mu to powiedzieć ? ;/