Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

naomiclark

co sądzicie?

Polecane posty

2x średnie jabłka, 2x grahamki , malutka porcja warzyw na patelnie (mały talerzyk) (warzywa ze znikomą ilością oleju), pół woreczka kaszy gryczanej z 2xłyżki sosu, serek homegnizowany 200g, serek wiejski 100g .. Czy to dużo ? mniej więcej wiem ile to kcal i na pewno nie przekracza 1400kcal , bo liczyłam wszystko .. to nawet będzie o ok. 1200-1300 .. Nie jestem na żadnej diecie 1200 lcal , 1500 itp , ale staram się mniej jeść i co najwazniejsze zdrowo !! może i to nie jest najzdrowsze , ale jak na mnie to ii tak jest dobrze:D Ogólnie proszę o waszę zdanie czy to się dużo wydaje to co dziś zjadłam? To tak w orzeciągu całego dnia.. co 1 lub 2 godz i nie po kolei oczywiście wypisane..

ba, mało. Jeśli nie jesteś na żadnej diecie to jedz więcej no i jakieś mięso by się przydało, mam rozumieć, że starasz się zachować linie, jup? Wprowadź sobie tuńczyka do diety, nawet z puszki - ale uważaj na konswerwanty. No i najzdrowsze mięso - indyka

a możliwe , że przez takie jedzenie 1000-1500 kcal może zaniknąć mi miesiączka ?

naomiclark -> nie możliwe ale na pewno. organizm dostaje znacznie mniej kalorii niż wcześniej i zaczyna źle funkcjonować