Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to zrobić?

Jak się rozstać?

Polecane posty

Gość jak to zrobić?

Nie w porządku jest rozstawać się przez telefon, sms. Przyjść do kogoś, wyciągnąć na spacer tylko po to by zaproponować rozstanie wydaję mi się również takie. Spotkać się na kilka godzin, udawać przez nie, że wszystko jest w porządku a potem to obwieścić to kolejna okropna wersja. Wszystko w przypadku dłuższego, poważnego związku, w ledwie zaczętym to penie łatwiej przychodzi. Jak u Was wyglądało rozstanie? Jakie były okoliczności, słowa?

Gość jak to zrobić?
proszę o odpowiedź

Gość JaroZmulonyRonek
Utnij mu głowę i nasikaj do szyii :) :) :)

Gość Rutkowski w spódnicy
Iść do kogoś w celu rozmowy o rozstaniu. Bo jak niby inaczej? Bezkontaktowo się nie da, chyba, że wspomniany już wcześniej sms lub mail ale faktycznie to nieelegancki sposób zwłaszcza dla osób z dłuższym stażem. A ile już jesteście razem?

Gość jak to zrobić?
Rutkowski w spódnicy, dziękuję za poważniejszą odpowiedź. 2 lata, teoretycznie nie aż tak długo, ale była duża bliskość. Nie wiem, czy chcę się rozstać, ostatnio nachodzą mnie takie myśli, ale nie mam pojęcia nawet jak by to miało wyglądać.

Gość JaroZmulonyRonek
Jak będziesz mu robiła loda następnym razem to jak już ci się spóści do buzi to pocałuj go namiętnie. Sam odejdzie! Gwarantowane!

Gość jak to zrobić?
Może ktoś jeszcze opowie jak to przebiegało u niego?

Gość Rutkowski w spódnicy
Jeszcze jedno zasadnicze pytanie musisz sobie zadać mianowicie dlaczego nachodzą Cie myśli o rozstaniu? Jeśli znasz odpowiedź na to pytanie to w tym kierunku musisz przeprowadzić rozmowę ze swoją partnerką. Być może wcale nie doprowadzi ona do rozstania a wyjaśni wątpliwości, problemy, które Cie dręczą.

Gość fdssdfds
nigdy nie znajdziesz dobrego scenariusza na rozstanie. spotkanie w cztery oczy to konieczność, spokojna atmosfera też, więc odradzałabym zatłoczone miejsca, gdzie ktoś by Wam mógł przeszkodzić. powiedz mu wprost, że chcesz się rozstać i powiedz z jakiej przyczyny. Staraj się nie obwiniać ( bo Ty zawsze, bo Ty nigdy), raczej opowiedz o przyczynie ze swojej strony ( czuję to tak i tak). Daj sobie spokój z frazesami typu " zostańmy przyjaciółmi". Daj mu czas na wylanie żali, to na pewno nastąpi. tylko pamietaj, że taka rozmowa rzeczywiście oznacza koniec, przemyślałaś to na pewno?

Gość mała_eM
a jeżeli ktoś nie pozwala na odejście swojej partnerce? co wtedy robić? jak to zakończyć i raz na zawsze uwolnić się od chorobliwej zazdrości, ciągłych podejrzeń, przemocy i ogólnego braku szacunku? co wtedy?