Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xiksx

Czy mężczyźni lubią tylko kobiety o wyglądzie i wymiarach modelek ?

Polecane posty

Gość xiksx

Mimo, że dużo ćwiczę nie dam rady zejść z centymetrami w talii do mniej niż 60 jak mają modelki, a nie wiem czemu skoro mam płaski brzuch i wcięcie w talii. I nie wciskam się w rozmiar niektórych ciuchów XS, głównie przez biust oraz nieraz spodnie w takim rozmiarze są na mnie za krótkie. Czuje się przez to jak spasiona tłusta świnia. Mam wymiary 90-63-90, rozmiar ciuchów S, niektóre XS, biustonosza C75, ważę 54 kg przy wzroście 174 cm. W ogóle nie wiem jak mogę się podobać swojemu facetowi ze swoją tuszą. Wiem, że On mnie bardzo kocha, strasznie się mu podobam, szaleje za mna i chwali się mną przed kumplami. Ale mimo tego chciałabym dla Niego jak najlepiej i uważam, że zasluguje na jakąś piękną wysoka, szczupłą modelkę jak Anja Rubik. A On mi mówi, że się podobam wielu facetom i od wspólnego znajomego dowiedziałam się, ze On uważa mnie za najpiękniejszą dziewczynę w mieście, do tego gada, że mam piękną twarz i to mu się najbardziej we mnie podoba, że uwielbia moje usta i włosy. Wiem, że On głównie patrzy na wygląd, a reszta jest u Niego na pierwszym miejscu, to dlaczego mi mówi, że nawet jakbym ważyła ze 2-3 kg wiecej to się mu będę podobać ? Strasznie mnie to zastanawia. Bardzo ważne jest dla mnie żeby był zadowolony z mojego wyglądu, ale cały czas myślę, że jestem za gruba, mam za mały biust i włosy za mało gęste i za krótkie, mam za krótkie rzęsy itd. Czy możliwe, że nie przeszkadza mu moja figura i czy z Nim w porządku, że wybrał mnie a nie jakąś szczupłą i zgrabną modelkę ? Do tego ciągle wmawiam Mu, że jestem gruba albo brzydka czy może Go to denerwować ? Jakby co ja mam 18 lat, On ma 36 i jestem z Nim już prawie 2 lata, oczywiście sypiamy ze sobą, ale ja za każdym razem się przejmuję, że nie mam mniej w tali i dużego biustu. A wam podobają się dziewczyny o rozmiarze większym niż 34 czyli kobiety o rozmiarze 36 ?

xiksx Anja Rubik ... Mam pytanie, widziały może Twoje oczęta ostatnie foty tej pani i komenty na temat wyglądu ?? Przecież to zabiedzona, chuda( to nie to samo co szczupła) dziewczyna .Same kości i skóra, wizualna tragedia oczy od tego bolą .18/36 Tato?

Gość JaroZmulonyRonek
Tak kurwa! A niby jakie? Słonie pierdolone?

Gość tak lubimy
o wygladzie modelek I zadbane I zaradne I wysokie, bo kobiety to samo lubia

Gość ZosioaTirówka
Ja to najbardziej lubię wylizać dupę grubemu po sraniu!