Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 27letni facet z charakterem

27 lat i jestem po wazektomii!!!! Problem z rodzicami

Polecane posty

Gość do autorze
a jakbyś miał córkę to byś wszystko zapisał synom a ją pominął? czy cokolwiek byś jej odpalił?

Autorze, rozumiem, że jesteś zdenerwowany. Też bym była wściekła. Ale o co ci chodzi? O spadek, czy to, że twoi rodzice są niesprawiedliwi? Spadek olej, ty sam na siebie zarobisz, bo ci żadne dziecko nie będzie przeszkadzać. A siostrzyczkę wyciśnie jak cytrynę dziecko i pewnie gromada następnych. Zostaje tylko niesprawiedliwość rodziców, ale wiedz, że oni będą jeszcze żałować, jak zerwiesz z nimi kontakty. Okaże się, kto jest silniejszy psychicznie.

Gość autorze
jesli nie beda chciec miec dzieci- to ok ich sprawa ode mnie dostana po rowno i sprawiedliwie tak jak juz napisalem to jest dla mnie wazne i ciesze sie ze mam co dac i zostawic moim dzieciom

Odwracalne w 30% ale mi na tym nie zależy :) A to przekazywanie majątku ze wzgledu na geny czy nazwisko to dla mnie nielogiczne. Co do nazwiska to dziecko mojej siostry nie nosi tylko nazwiska naszej rodziny ale jedno i drugie imie dostał po swoim dziadku.

Gość autorze
pokaz mi gdzies w moim poscie gdzie napisalem ze corce bym nie dal nic, lub przytocz moja wypowiedz gdzie dostrzegasz taki sens ze corce nic bym nie dal

To jest jedyne dziecko mojej siostry. Ona nie może mieć kolejnych dzieci ponieważ już przy tym porodzie miała komplikacje, tak że musieli ją pokroić. Nie zapomne tego jak rodzice przeżywali poród i wymagali tego ode mnie bym się martwił razem z nimi, nie mogli zrozumieć że mnie to wogóle nie obchodziło.

Gość do autorze
No ok. Tak nie napisałeś, z tym że córka raczej nazwiska nie przekaże a jeśli nawet to córka z nieślubnym dzieckiem to nie jest jakiś powód do dumy.

Gość prawda jest taka że dla
normalnych ludzi lepiej jest miec wnuka nawet nieslubnego niz wogole go nie miec :) dziecko to radosc w domu :) Ja urodzilam dziecko jak mialam 23 lata. Wtedy jeszcze bylo nieslubne :D ale rodzice cieszyli sie z wnuka a ze slubu juz nie, jak sie wyprowadzalam, bralam rzeczy swoje i dziecka to wcale nie widzialam zeby byli szczesliwi :D