Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On85kkkkkkk

Mam 27 lat i nadal podobają mi się tylko nastolatki!

Polecane posty

Gość On85kkkkkkk

Każdy mój znajomy zazwyczaj celuje w kobiety w swoim wieku albo trochę młodsze,mówią że z takimi jest o czym dyskutować,a mnie nadal podobają się dziewczyny 16-19 tak jakby mój gust się przez lata nie zmienił,pozostał w miejscu,do tego nie przeszkadzał by mi a nawet podobał związek bez sexu z chodzeniem za rączkę po parku,przytulaniem,całowaniem i słodkimi patetycznymi wyznaniami.Czy tak już mi zostanie?

Gość Janek z Wrocławia
mam 30 lat i mam tak samo jak ty

Gość szz
Miejmy nadzieje że nie. Wiesz, może u ciebie jest tak że lata lecą a ty wciąż tkwisz w miejscu,nie rozwijasz się. Odpowiedz sobie na pytanie : co ci się podoba w nastolatkach? Młode ciało? Niewinność i brak doświadczenia? Beztroska?

Gość On85kkkkkkk
Podobają mi się wąskie cipki i dziewicze anusy.

Gość xendzia
przecież ta dziewczyna która ci sie podoba będzie miala kiedyś 25 lat i wtedy już ci sie nie bedzie podobała jeśli oceniasz kobietę wg wieku tzn że jestescie płytkimi bytami bez rozumu , kobieta to 16 latka i nic więcej współczuję wam życia

Gość pedofile tak mają
na przykład Polańskiemu podobały się 12-15 latki, czas spojrzeć w lustro i sobie odpowiedzieć na jedno pytanie a póxniej do psychiatry na leczenie

Gość hjkjhk
witaj pedofilu, jak moga ci sie podobac dzisiejsze nastolatki, toz to puste lby i paskudne . Kobiety po 30 sa najpiekniejsze:)

Gość On85kkkkkkk
szz- to jest tak jak byś zadała to pytanie chłopakowi który na naście lat,po prostu tak mam zostało mi tak od czasu liceum i się nie zmieniło.Dla mnie na przykład dziewczyn wyglądające na mój wiek to często panie,nieraz się przyłapałem że do dziewczyny w moim wieku mówiłem per pani.

Gość On85kkkkkkk
xendzia-16 lat to dolna granica dla mnie podobają mi się do 19 lat czyli licealistki,no ale weź pod uwagę że dziewczyna w takim wieku nie chce się z nikim wiązać na tak długo.

Gość huhui
nie dojrzales jeszcze emocjonalnie, jestes takim chlopcem, ktory boi sie odpiowiedzialnosci i doroslego zycia.

Gość On85kkkkkkk
huhui- ale jak już to tylko w tym jednym aspekcie bo prace i własne pieniądze mam,tylko mój stosunek do dziewczyn się nie zmienia.

Gość kręca mnie nastki
ja mam 29 i mam tak samo :P

Gość prawiczus pospolityy
tez mam tyle i wole młodsze , ale to pewnie dlatego ze jestem prawiczkiem , a trudno zlaez 25 letnia dziewice .. Dlatego wole 19 latki .

Chcialbym miec dziewczyne dziewice .. A takie 30 tki to rzadko dziewicami są .. Dlatego wole młodsze ... Sam mam 28 lat.

Moze jeakbym nie byl prawiczkiem to zainteresowałbym sie laskami starszymi - po 20-tce , bo brak dziewictwa mi przeszkadza strasznie u kobiet.

Gość On85kkkkkkk

Gość lewap
Po prostu jestes osoba, ktora liczy na glebsze uczucia, nie zdziwilbym sie jakbys dodal, ze do konca zycia moglbys z nia nie wspolzyc. To normalne. Dla mnie na przyklad seks nie jest oznaka milosci, lecz rutyny.

Gość On85kkkkkkk
uppp lewap dokładnie jest tak,ja lubię romantyczne wrażliwe dziewczyny.

Gość mentaI cut
nasze społeczeństwo jest tak skrzywione, że takie wyznania, że 27 latkowi podobają się nastolatki, są kontrowersyjne. :D :D :D

Gość sprawdz to
www.erotyczne-zakupy.pl 100% dyskrecja

Gość wrrrrrrr
nie ma zdrowego 30 latka, ktoremu nie podobaly by sie nastki chyba, ze jest gejem albo udaje uparcie.

Gość gość
mam 25 lat i tez najbardziej kreca mnie nastki, to nic dziwnego :)

Gość gość
mam 17 lat i mam tak samo

Gość gość
Moze chce ktos popisac na emaila?

Gość zielona kropka
to że podobają ci się nastolatki nie wydaje się być dziwne bardziej to że nie oczekujesz seksu.?tylko przytulanie całowanie i chodzenie za rączkę? really?

Gość Fajek55
liczy sie uczucie nie wiek !! Powodzenia wyrwij jakąś młodą dupę

Gość gość
ja też tak mam jak ty i mam 23 lata i ponoć mam też niedojrzałą osobowość podobno. Miałem taki test u psychologa specjalisty z innego powodu, ale o tym nie chce mówić. Myślę, że to ma z tym związek.