Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cxcvcvxcvcvx

Co myślicie o mojej koleżance która nie karmi dziecka przy swoim mężu

Polecane posty

Gość cxcvcvxcvcvx

Nigdy nie karmi piersią przy mężu, nie wykonuje przy nim żadnych zabiegów typu woskowanie, golenie itd Mówi, że chce, żeby jej ciało kojarzyło się mu tylko w kategoriach ciała kobiety, a nie np matki Żeby nie widział co robi (bo np woskowanie nie jest super przyjemnych widokiem), że wygląda tak dobrze. Poza tym uważa, że lepsza jest taka niewiadoma, skąd taie gładkie nogi

Gość dziewczyno wszystkie
bardzo mądra kobieta z twojej koleżanki, a ty jestes idiotka jak tego nie rozumiesz

Gość ... praca od zaraz ...
głupia z niej ci­pa

Gość 515515
może ma pieprzyk na cycku

Gość dfgdrgdfghfghfgh
tak samo nie pierdze i nie bekam przy facecie, nie chodze w maseczkach na twarzy..... nie wiem... moze bym karmila przy nim... ale na pewno nie przy ludziach w parku

Gość njkhuy
ja bym sie w zyciu nieogoia przy moim...chociaz chcial:P a karmic to niewiem czy bede pzynim

lepiej nie karmiń przy mężu niż jak moja 'znajoma' nie ważne kto by był obok niej wypier...dala cyckę i karmi . Raz w domu była taka mała imprezka byli nasi znajomi i oni a ta wyjmuje cycke i karmi zamiast blać iść do drugiego pokoju . ?!

Gość xsgfsxf
JA PIERTOLE A CO TO ZA PROBLEM ZEBY KARIC PRZY MEZU , CZY TEZ SIE GOLIC?

Gość Księżyc w pełni....
Myślę, że bardzo rozsądnie robi. Facet nie powinien widzieć zabiegów kosmetycznych

Gość huhui
madra kobieta. NIektore idiotki mysla, ze pierdzenie, bekanie, sranie przy facecie to oznaka bliskosci i wiezi, a potem sie dziwia, ze facet znalazl sobie pachnaca kochanke. Facet nie musi wszystkiego widziec

Gość 65765767
No ale jak ona wychodzi z pokoju z dzieckiem, to chyba wiadomo, po co, nie?

Gość glupie dziewuszysko
golenie, pierdzenie, sranie i bekanie to chyba co innego niz karmienie piersia WSPÓLNEGO dziecka?! ale karmieniu w obecności obcych i wywalanie"cycki" ( skąd to okreslenie?:D :D ) wszedzie to wg mnie przesada...no chyba zedziecko wyje z głodu albo pzrezywa jakąs traum ei tylko piers mamy go uspokoi i nie ma wyjscia...ale i wtedy mozna znaleźć ustronny kąt albo sie odwrocić?

a to dlaczego facet ma nie wiedzieć ile kosztuje nas piekne ciało? jak sie razem mieszka to chyba normalne ze on widzi jak wyrywasz brwi, malujesz sie. Jak sie ma kawalerke to po co kobieta ma uciekać do łazienki gdzie jest sztuczne oswietlenie, jest gorąco? niech wie ze kobiety nie sa takie ladne z natury i wszystko samo sie nie robi. Ile wysilku wklada kobieta w dabanie o męża, dziecko i o siebie. To tez jest cięzka praca. Jeśli chodzi o karmienie to przy gościach bym tego nie robiła.

Gość lusi busi
a ja poierdze i bekam przy mezu, on przy mnie tez. i co ?

lusi busi a ja poierdze i bekam przy mezu, on przy mnie tez. i co ? No to, że właśnie wasze zachowanie świadczy o was. Pełna kultura, i klasa. Gratuluję. Pewnie oboje was to podnieca

Gość alexaaaa11
jakby nie karmiła przy twoim mężu :P to bym uznała że spoko ale przy swoim własnym to schiza jaks jest :)