Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takii Ktoś

Po przemyśleniach doszedłem do wniosku, że nie chce kobiety....

Polecane posty

Gość takii Ktoś

Podoba mi się taka jedna, nawet Jej nie znam ale nie chce też Jej poznać - po co mam Ją męczyć i dręczyć, po co Ona ma mnie męczyć i dręczyć. Po co te randki, spotkania i inne bzdety - będzie moja muzą.... i moim natchnieniem

Gość wtrhjj
popieram

Gość o żesz.....
i bardzo dobrze, po co miałbyś mącić w głowie jakiejś biednej dziewczynie i ja oszukiwać... bo na tym polegają te całe 'związki' - na kłamstwach facetów

Gość dsfqsdqsd
a faceta chcesz?

Gość takii Ktoś
po tych bzdetnych randkach trzeba się oświadczyć, potem trzeba składać kase na ślub, a potem trzeba jeszcze zrobić dziecko tylko po to by przedłużyć gatunek (jak by nas było mało już 5-6 mld luda) .... a potem już tylko charować by je utrzymać i dogadzać a one i tak tego nie docenią i pozostaje się tylko żreć i kłucić przez całe życie, albo szukać innej - paranoja.... :-O :-O

Gość pol;dsfk;dskf;ldkfdkfkd;dslfkl
Jeżeli masz takie podejście to rzeczywiście lepiej, że żadnej nie będziesz męczył.

Gość takii Ktoś
po co namnarzać gatunek ;) i tak już jest strasznie Nas dużo, Ziemia się nie rozciąga a potem się zabijamy, oszukujemy, kradniemy dązymy do samozagłady Trzeba zmienić i zatrzymać ten trend

Gość takii Ktoś
Dlatego zmuszony jestem powrócic do młodzieńczych nawyków i kobieta mi do tego potrzebna nie będzie

Gość Apasz24
Mam to samo ... poruchać, spotkać się na luzie ...ale po co się wiązać i męczyć ze sobą a tym bardziej z kimś kto ma taki ciężki charakter jak ja...:)

Gość pol;dsfk;dskf;ldkfdkfkd;dslfkl
Rób jak chcesz, to twoje życie.

Gość glupie dziewuszysko
taki ktoś....sadzisz tyle błędów, że chyba jestes jakims strasznym szczylem...dziwne,że nie napisałeś"doszłem" w tytule topiku:D a twoje poglady to twoja sprawa i chyba lepiej,żeby takich przygłupów faktycznie było jak najmniej ,więc nie idż i nie NAMNARZAJ się buhahahaha

Gość Imponujaco
Wiesz czego chcesZ a raczej czego nie chcesz.

Gość takii Ktoś
>dziewuszysko - dziękuje za Twoje szczerości

Gość skończony_koleśś
A ja właśnie chciałbym jakąś poznać, mieć te randki itp, ale nie mogę bo łysieję i jestem pośmiewiskiem. Dziewczyny się ze mnie śmieją.... i jak tu jakąś znaleźć.... chyba dopiero jak po 40-stce będę...

Gość rudenkaa23
No jak łysiejący to nie masz szans na partnerkę (przynajmniej ja bym nie chciała takiego). I dobrze, że się z Ciebie śmieją....

Gość BaraniKretyn1
W młodym wieku łysieć.... Jesteś skończony.

Gość Zamiast dreczenia sie randkami
Sprobuj sie dowieedZiec moze ma podobnie poglady do twoich, takczyowak musielibyscie sie poznac, zeby siedowiedziec.

Gość mądra dziewczyna:):)
skoro doszedłeś do wniosku ,że wiesz czego nie chcesz ,to lysinka na cos sie jednak przydała.:D

Gość takii Ktoś
to nie do mnie ale się wtrące ;) łysinki to ja nie mam.... włosów to wiele kobiet mogłoby mi zazdrościć ;)