Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość combondis

Dlaczego stoję z boku

Polecane posty

Gość combondis

W grupie czy na imprezie wszyscy razem a ja nie umiem znaleść sobie rozmówcy.każdy mnie pomija. Czy to wina wygladu czy czegoś innego?

Gość Jakiś taki nick dziwny mam :/
Nie mów do mnie zboku :/

Gość xsgfsxf
niesmialosc? ja etz zawsze stoje z boku bo po prostu ejstem neismiala i gadac nie potrafie

Gość limited slip differential
Tak, być może jest to wina wyglądu... pokaż jakąś fotkę :classic_cool:

Gość litosci :(((
to wynika z twojego za

Gość litosci :(((
ucięło wypowiedz :/ To wynika z Twojego zachowania zapewne.

Gość combondis
no właśnie może z zachowania.bo zdarzają sie imprezy gdy jestem duszą towarzystwa= pijany dużo żartów,mam o czym gadać. a czasami pijany i stoję jak ten cieć i nikt mnie nie zauważa.Jak to zmienić?co zrobić żeby być lepiej postrzeganym przez innych?

Gość combondis
up

Gość glupie dziewuszysko
skoro chodzisz na imprezy tylko po to zeby sie upijac to co sie dziwisz... raz sie upijasz na wesoło, raz na smutno - jak kazdy;) a oprocz picia i gadania cos jeszcze robisz? umiesz tanczyc np? masz jakies pasje czy zainteresowania o ktorych mozesz cos poopowiadac? uprawiasz jakis sport? pewnie nie...

Gość zainteresowania dobre sobie?
autor pewnie zapyta , a co takiego? miałam takiego exa priorytetem w jego zyciu było robic z siebie błazna przed towarzystwem bo jego zdaniem był wtedy fajny a tak naprawde był żałosny o umysle 15 latka , zastanów sie nad sobą bo moze ty jestes postrzegany jako chłopak który ma poukładane w głowie a chcesz to zepsuc

Gość combondis
tu nie chodzi o to że sie upijam i ledwo stoję. siłownia,motocykle bardziej cross ale od 2 lat nie mam na czym jezdzic z powodów finansowych.Mialem wiecej pasji tj gitara elektryczna rozwijanie firmy ale to wszystko odeszło gdy zostawila mnie dziewczyna wlasnie 2 lata temu.firma padła gitary nie tykam juz prawie.O dziewczynie już zapomniałem tzn nie zapomniałem ale jest mi obojetna.

Gość combondis
Uważam ze kiedyś mialem bardzo dobrą reputacje.to dość śmieszne ale za małolata kumpel mi się przyznał że rodzice puszczali go na impreze jak mówił że ja na niej bede:) a teraz wszystko mi się wali. 2 lata temu po 5 letnim związku zostawila mnie dziewczyna,spotykałem się pozniej przez 3 miesiace z inna do momentu gdy powiedziala ze mnie kocha lecz ja nie czulem nic.może mam słabą psyche