Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alenashiskova

SEX ANALNY A CIĄŻA !! BŁAGAM POMOCY !! PROSZĘ

Polecane posty

Gość alenashiskova

Wczoraj uprawiałam z chłopakiem sex analny, mieliśmy gumkę ale pękła, sperma wleciała do środka ale nie bylo jej bardzo dużo bo wcześniej kochaliśmy się juz pare razy więc wytrysk nie był za duży, odrazu po tym poszłam do toalety i umyłam odbyt pod prysznicem, CZY JEST JAKAŚ SZNSA ŻE PODCZAS PŁUKANIA ODBYTU COŚ WLECIAŁO DO POCHWY? DODAM ŻE MYŁAM SIĘ BARDZO GORĄCĄ WODĄ Z MYDŁE, POTEM USIADŁAM NA WC I PRÓBOWAŁAM JESZCZE WYPRÓŻNIC ANAL ALE NIC JUZ NIE LECIALO, DAŁAM PAPIER DO UJŚCIA ODBYTU I POSZŁAM SPAĆ , PROSZĘ O POMOC MAM DOPIERO 19 LAT PLANUJE ISC NA STUDIA NIE MOGE BYC W CIAZY :( Było to tydzien po okresie były to nie płodne dni bo mam suchość w pochwie i dni płodne mam mieć za jakiś tydzień.

Gość Miliana23
aleś ty głupia 19 lat i anal no nieżle hahaha

Gość bachor pewny
Jak masz hemoroidy,to ciąza pewna,plemniki wlecą przez perforacją w jelicie i wejdą do pochwy,a potem ,to już sama wiesz gdzie,hahahaaa

Gość .mastes
na 85 procent jestes w ciąży

Gość dyżurny ginekologe23
mysle ze na 90% jestes w ciazy

Gość 19 lat i już anal
Jakie te laski są teraz obleśne, fuuj! :O Zero dziewczęcości i niewinności :O

Gość oj tam oj tam...ghjj
Jestes w ciazy. Tym razem mam 58% pewnosci.

Gość 19 lat i już anal
Zdecydowanie mamusia byłaby z ciebie dumna :D Weź tryknij barana o ścianę i ogarnij się, co ty wyprawiasz. Jesteś młodziutką dziewczyną, a zachowujesz się jak przechodzona lampucera :O

Na 100% nie zaszłaś w ciążę. W przypadku analu to wykluczone. Nie bój się.

Gość alenashiskova
ja juz anala zaczelam robic w wieku 14 lat ale gumka nigdy nie pekla

Gość seksuuolog
alenashiskova widze ze odpowiadają same ograniczone osoby jestem Anita mam 29 lat i nic sie nie martw ..z tego co opisałaś to raczej trudno by było plemnikom dostać się do pochwy. Seks analny jest fajny, jeśli sprawia CI przyjemność i nie robisz tego na siłe . Jaka gumka pękła? Może by warto zapytać sie chłopaka czy ją właściwie przechowywał kupujcie gumki z apteki, nie moga być trzymane na słońcu i w miejscach za ciepłych i chodzi o jakość czyli cena tzn nie gumki z biedronki -dureksy jak coś Nie panikuj, zawsze jest jakies ryzyko ale w Twoim przypadku jest znikome

"chodzi o jakość czyli cena tzn nie gumki z biedronki -dureksy jak coś" Bzdura. 😴