Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosiek2206666

BARDZO DOBRY ginekolog LUBIN!!!!

Polecane posty

Hej szukam w lubinie jakiegoś dobrego ginekologa który poprowadził by moją ciążę i również żeby był przy porodzie mam już córeczkę ma 6 lat ale wiem,że teraz coś się pozmieniało z tymi lekarzami namieszało na tym bema itd..Ja chodziłam w pierwszej ciąży do dr.Pańszczyka w feminie ale tam już się nie rodzi.Może któraś z was może ma kogoś godnego polecenia??? Pozdrawiam

bema to syf rodziłam tam 7 tygodni temu:O na noworodkach są wredne pielęgniarki, nie wszystkie ale przeżyłam tam traumę :( polecam dr Łukasza Kołpe na Armii Krajowej w Lubmedzie, położne są fajne w tej przychodni i pracują w szpitalu. Pozdrawiam z Lubina :)

Osobiście chodzę do gin. Roberta Nowackiego w Feminie. Jak dla mnie super lekarz. Świetne podejście, spokój, i wszystko co najlepsze :)

Ja też całą ciążę chodziłam do Feminy. Tam też rodziłam. Jestem zadowolona.

Gość coco spoko
Ja tez poszukuje dobrego ginekologa w Lubinie, do wyleczenia nadzerki. Z Nowackim mam zle doswiadczenia (straszny naciagacz),nic nie zrobil, zadnej cytologii itp i skasowal 200zl . Ten Kołpa dobry jest? nie chodzi mi o ciaze itp

Gość gazeliaja
Ja nie chodzę w Lublinie do żadnego gina, nie mam zaufania, chodzę we Wrocławiu do dr Świdraka..