Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

poważne pytanie - czuję się bezradna

Polecane posty

Gość taki jeden facet 27
zapukaj pod jego drzwi i leż naga na wycieraczce z napisem z bitej śmietany "przygarnij mnie ; ) "

nie znam jego adresu na razie zaprosiłam go do znajomych na facebooku (tragedia :O), ale tylko taki kontakt do neigomiałam, wiedzac że to znajomy znajomego

Gość taki jeden facet 27
ja powiem jedno Jak niedoświadczona dziewczyna zabiega o faceta to wychodzi z tego nachalność ..tak że facet będzie miał cie w garsci szybciej niz ci sie bedzie wydawac ;] ..chcesz tego ? jezeli tak to bądź nachalna

Gość wredny wuj
wyslac zdjecie waginy (zadbanej) mms'em

nei zamierzam o neigo zabiegac, co najwyzej pokazac mu że go lubię i zobaczyć czy połknie haczyk i wciągnie mnie do wody ;)

widzisz...niektóre kobiety sie zaprasza - inne muszą zapraszać same :classic_cool: czy to takie trudne kupić dwa bilety na koncert i wysłać zaproszenie? to takie trudne? nikt nie zamierza się o ciebie starać , to musisz sama sie postarać...

rev - ci się starają to mi się nei podobają :( koncert odpada - nie znam jego gustu muzycznego

a o gust się pyta - ale ty taka przestraszona nawet się tego nie potrafisz dowiedzieć - marny z ciebie tchórz i mysz pod miotłą :classic_cool:

masz Facebook 'a do pytań - zero wysiłku , tylko klik - nawet nie musisz ruszać dupy od swojego boga -kompa...:classic_cool:

rev ja tak nie lubię. Lubię poznawać człowieka przebywajac z nim, a nei jakieś gadu gadu

Gość taki jeden facet 27
daj jakieś subtelne sygnały o sobie przecież koleś ma oczy i widzi ,że jesteś ,a skoro się tobą niezainteresował to znaczy ,że go nie krecisz ...jak masz go na fb to zagadaj do niego ot tak po prostu jak sie rozmowa bedzie kleic to zasugeruj ,ze poszła byś w miejsce x ,ale nie masz z kim :P i tyle

fiku mikuuu przykro mi , ale w tym wypadku to na początek musi wystarczyć :classic_cool:

Gość taki jeden facet 27
ale ty fiku jesteś nagrzana na niegi i niecerpliwa w sam ras zeby sobie zrobić krzywdę tj dać sie wykorzystac i zostac porzuconą bo tak kończa nachalne dziewczyny które trafia na typa lubiacego wykorzystywac sytuacje ,ale zycie jest tylko jedno ;]