Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ile to kosztuje

zatanawia mnie ile kosztuje to ciasto, które się rozwozi przed ślubem?

Polecane posty

Gość ile to kosztuje

to się płaci za kilogram czy za paczkę czy jak? może mi ktoś napisać jak to mniej więcej wygląda? z góry dzięki

Gość ile to kosztuje
jeśli to ciasto płaci się za kilogramy to ile tego ciasta (jaka waga) jest w takiej jednej paczce? Np. jeśli miałoby być 30 paczek ciasta to ile trzeba mieć kasy na to?

Gość ile to kosztuje
podnoszę

Gość idź kobieto do piekarni
czy ciastkarni i się zapytaj :O

Gość junn
no przecież to zależy od tego jakie ciasto wybierzesz oraz ile tego ciasta zapakujesz.

Gość ile to kosztuje
na przykład makowiec, sernik i ciasto z kokosem, tak żeby były po 4 zwykłej wielkości kawałki każdego ciasta. Matko wiem, że mogę się zapytać w cukierni ale ja jeszcze nie muszę zamawiać więc nie będę na 2 lata w przód się pytać a chcę tylko orientacyjnie wiedzieć. czy nawet na forum ślubnym 90% osób musi być wrednie nastawiona do wszystkich ludzi???

z własnego doswiadczenia małopolska jedna paczka koszt 11zł lub pieczenie przez cukiernię, cena za ciasto 29-37zł pieczenie przez kucharkę, tutaj juz duza rozbieżnosć 25-55zł za całe ciasto, w zależności co potrzebujesz, mam nadzieje ze pomogłam

Gość ile to kosztuje
ślubniczko dziękuję bardzo :)

Gość stara mężatka
ja 2 lata temu płaciłam w cukierni 26 zł za paczkę,kawałek makowca i kawałek sernika,moja kuzynka miała wesele 2 tygodnie temu i zamawiała u kobiety co piecze ciasta u siebie w domu,u niej wyszło 10 zł za paczkę ale oni sami pakowali i mieli 3 kawałki ciasta