Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość puciu12

ona chce wyjechac ze swoim bylym

Polecane posty

Gość puciu12

od prawie roku jestem w związku z moja obecna partnerka, tworxzymy udany zwiazek, kochamy sie i jest nam razem dobrze. niestety niedawno powiedziala mi, ze chce jechac w czerwcu na 1-2tygodniowe wakacje gdzies do cieplych krajow. i problem w tym, ze chce to zrobic ze swoim ex, z ktorym byla kilka lat (zeby nie bylo, aj mam 24 a ona 22 lata), rozstala kilka miesiecy zanim bylismy razem, za obustronna zgoda, ze miedzy nimi nic nie wyjdzie wiec zostaja kumplami i dalej utrzymuja kontakt. dobrze wiem, ze ja nie moge z nia przynajmniej na razie pojechac, bo raz, ze mam zobowiazania (praca, studia) a dwa, ze mnie nie stac jeszcze na drogi wyjazd, a trzy nie mam ochoty prosic rodziny o finansowanie. w zwiazku z tym mam pytanie - co robic? zabronic jej, powiedziec, ze mnie to boli, olac cala sprawe, skonczyc zwiazek czy co?

Gość dlaczego ma jechac z eks
nie ma kolezanek? nie mozecie gdzies razem wyskoczyc chociaz na weekend? studia chyba juz konczysz ma caly czas kontakt z eks?

Gość jyjyjyjyy
Trudna sprawa, ale trafila Ci sie kompletna egoistka. Ona Cie nie kocha. Gdyby jej zalezalo, to w zyciu (!) nie jechalaby z exem na wakacje. Zwiazek to kompromis, bycie przy kims nie tylko gdy jest dobrze. A ona ma Cie gleboko w odbytnicy. Wierzysz, ze do niczego miedzy nimi tam nie dojdzie? HA HA Wez zrob tak - powiedz jej, ze nie podoba Ci sie ze tam jedzie. Jesli to zrobi, czas kiedy jej nie bedzie wykorzystasz na przemyslenie sensu waszego zwiazku. Gdy wroci - zerwij z nia. Nie daj robic z siebie rogacza.