Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lola216

Czy możliwe, że jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość nie lola z przedszkola
tak na 100 % jestes w ciązy bo przecież OKRES jest tego najlepszym dowodem dziewczyno w jakim swiecie ty żyjesz??

Gość CHYBA CIE POKRĘCIŁO
ja byłam 2 razy w ciąży w obu przypadkach zaszłam przy pierwszym niezabezpieczonym stosunku, niekoniecznie w dni określane jako płodne dodam że w dni płodne miałam wpadkę wzięłam escapelle i po 2 tygodniach celibatu na teście miałam 2 kreski....... więc u mnie te 25 % szans zamieniło się w 100%

Gość CHYBA CIE POKRĘCIŁO
aha i jeszcze coś w drugiej ciąży w terminie miesiączki miałam kilkudniowe plamienie

Gość lola216
Wiele kobiet znam, ktore na poczatku ciazy maja okres a tak naprawde krwawienie nawet w szkole tego ucza...

Gość lola216
Plamienie, ale normalnego krawienia nie mialas?

Gość nie lola z przedszkola
zgadzam sie ale test był pozytywny ,to co innego

Gość lola216
Jeszcze testu nie zrobilam. Jutro robie.

Gość jania i bez gadania
lola nie jestes w ciazy.pzdr

Gość matka doświadczona
może miec okres przez pierwszy trymestr ciąży jełopy jedne, poczytajcie periodyki naukowe. A płodna może byc, bo ma rozbudowane narządy płciowe z dużym wejsciem do macicy.

Gość lola216
Powracam, zrobilam test dwa tygodnie po tym zajsciu i wyszedl negatywnie.... Ale przez caly czas mam bole piersi sa coraz silniejsze tak samo brzucha, mdlosci tez mam... I strasznie mnie wzielo na ogorki niewiem co jest...

Gość lola216
Powracam, zrobilam test dwa tygodnieO po tym zajsciu i wyszedl negatywnie.... Ale przez caly czas mam bole piersi sa coraz silniejsze tak samo brzucha, mdlosci tez mam... I strasznie mnie wzielo na ogorki niewiem co jest...

Gość lola216
Powracam, zrobilam test dwa tygodnieO po tym zajsciu i wyszedl negatywnie.... Ale przez caly czas mam bole piersi sa coraz silniejsze tak samo brzucha, mdlosci tez mam... I strasznie mnie wzielo na ogorki niewiem co jest...

Gość w wail.co
ciaza blizniacza bo zarodki sie pozniej implantuja.moe robaczki maja rok

Gość lilcrunk
witam, chciałabym ponowić temat i opisać mój przypadek i prosić o rady - mianowicie mam 20 lat, mam bardzo długi cykl, bo zwykle jest to 30-31 dni; kochałam się z facetem w trakcie dni płodnych, bez zabezpieczenia, było może około 10 pchnięć, jednak nie doszło do wytrysku. okres spóźnił mi się 2 dni i nie jest taki jak zawsze - obfity, długi (ok 6 dni), ze skrzepami, tylko ma trochę jaśniejszy kolor i obfity był tylko w pierwszy i drugi dzień; dzisiaj jest czwarty i jest tylko plamienie; jest to mój drugi taki okres z rzędu w okresie letnim. chciałabym podkreślić, że dostałam go, gdy byłam nad jeziorem, gdzie codziennie spożywałam alkohol, ok 2 piw, czas spędzałam tam bardzo aktywnie - kajak, rower, długie spacery. zatem, czy jest możliwość, iż jestem w ciąży? prosiłabym o poważne podejście do tematu, ponieważ jest to dla mnie niezwykle ważne. p.s. nigdy nie byłam u ginekologa i boję się, że gdybym poszła, to mógłby mi powiedzieć, coś, czego nie chciałabym usłyszeć - że jestem w ciąży.

Witam wszytkich,chciałabym zapytać bardziej doświadczone kobiety o pewna sprawe- otóż staramy sie z mężem o dziecko, przedwczoraj miałam owu no i oczywiście kochaliśmy sie z mężem a dzisiaj zauważyłam że śluz mam lekko zabarwiony na czerwono,nie mocno,nie jest to też krwawienie lecz po prostu śluz nią zabarwiony-mam nadzieje że dobrze to wytłumaczyłam,więc zastanawiam sie czy to moze oznaczać ciąże.moze któras z kobiet tez tak miała jeste strasznie nie cierpliwa i juz nie moge sie doczekać tego az bede w ciazy.Pozdrawiam :-)

Gość bxc
przepraszam ale Ty masz 19 lat i chcesz byc w ciazy? ja pier... dziele