Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Do maturzystów 2012????

Polecane posty

na czym polega nowa matura z języka obcego ustnego? macie 3 zadania 1. Obrazek 2. Scenki (czy to są chmurki) 3. Jakie jest to trzecie zadanie?

Gość Rodion
Dwa pytania.

Gość najlepsze jest w tym wszystkim
dialog nie potrafisz sobie wyszukac arkuszy ? moze Ty daruj sobie juz te maturke, co ? skup sie na pisaniu postow :classic_cool:

tak tez przypuszczałam :classic_cool:

taak :classic_cool: rocznik 2007 był ostatnim gdzie jeszcze tylko zaocznie mozna bylo zdawac stara maturkę teraz kolego pozostaje Ci tylko :classic_cool: jezyk francuski nie mas innych opcji szukaj korepetytorki

Gość ugiwq
w trzecim zadaniu występują trzy obrazki z roznymi ofertami, np sposoby na wakacji i jest - laska na plazy, -gosc z pleckaiem w gorach - ktos w czytelni i ty mowisz ktory wybierasz, dlaczego i dlaczego odrzucasz pozostale oferty. na to zadanie jest 5 minut, czyli trzeba duzo nawijac :<

Ja zdawałem w 2011 nie zdałem, w 2012 nie zdałem i jesli bede zdawal jezyk angielski to moge w 2013 zdawac ten sam poziom i tak do 5 lat :)

na kafe podniesiesz swoj poziom :) a 2013 nie ebdzie, bo w tym ma byc koniec swiata znajdz sobie kobiete i sie z nia poprzytulaj, o to jest cos co poza tym co robisz akurat, robisz tez dobrze :classic_cool:

widze ze nie wiesz co teraz jest sa 3 zadania dialog potem obrazek i 3 pytania ostatnie dotyczy ogolu a ostatnie zadanie to sa obrazki dwa albo 3 musisz uargumentowac dlaczego wybierasz jeden a odrzucasz drugi tam tez na koncu sa pytania chyba dwa ogolnie sa punkty karne tez jak musi cie naprowadzic i najwazniejsze maja stoper i na kazde zadanie masz okreslony czas a i jeszcze jest rozmowa wstepna rozluzniajaca nie punktowana