Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allllllllllllllllalalalalal

LUKOZADA w ciazy czy mozna ? Prosze o opinie.

Polecane posty

Dziewczyny czy moge pic LUKOZADE w ciazy ? Bardzo ja lubie a dzis mam straszna ochote.

nie pije jej wogule ale dzis naprawde mam ochote to 30 tydz ciazy czy moge ? jak myslicie ?

czy ktos sie wypowie ?

Gość junn
a to my ci mamy pozwolić czy jak? z tego co mi google podało to energy drink. A co do energy drinków to: "To nieprawda, że wszystkie osoby mogą pić je bezpiecznie. Ze względu na dużą zawartość kofeiny powinny unikać ich spożycia osoby z wysokim ciśnieniem tętniczym, diabetycy, dzieci, kobiety w ciąży i karmiące piersią. Energy drinków powinni wystrzegać się ludzie z zaburzeniami neurologicznymi, kardiologicznymi i cierpiący na schorzenia wątroby."

jak bylam na badanie cukru to kazali mi wypic butelke lukozady. pytalam pielegniarki czy wolno a ona ze od czasu do czasu wolno ale wlasnie nie jestem pewna

czy jeszcze ktos sie wypowie ?

Gość junn
to chyba nie w Polsce mieszkasz? bo do badania obciążenia glukozą używa się glukozy. Nie wiem po co ten energy drink? pewnie jeśli raz wypijesz to nic się nie stanie.

Gość reniaaaaa....
Uwazam, ze nie ma co przesadzac. Jesli masz ochote to wypij. Nie rozumiem takich problemow. Ostatnio ktos pytal czy mozna pic kawe zbozowa. No ludzie! :o