Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pewne30latka

mam problem z facetem

Polecane posty

Gość lolusikaaa
no i oto przyszła kolejna samotna matka i co, zaraz powiecie, ze ona nie wiedziała itd. To jest normalne facet jest z nią i sypia z byłą i jeszcze zastanawia sie czy być z nim. Także widać jak głupie są co niektóre kobiety

Gość pogonilabym go jak najszybciej
a ty nie daj sobą tak pomiatać

Gość Pewne30latka
Chyba tak zrovie. Ale on naprawde nie chce juz z nia byc. Nie kontaktuja sie teraz ze soba. Spotyka sie caly czas tylko ze mna. Mowi ze mnie kocha, ze jestem dla niego odpowiednia dziewczyna, dojrzala, a ona nie byla dojrzala. Ale jest to dziecko. Nigdy bym mu nie zabronila kontaktow z dzieckiem.

Dziewczyno, zachowujesz sie jak dziecko. Cały czas piszesz "ale on mówi to czy tamto". Problem w tym - mówi. Mówić może każdy wszystko, jego czyny nie świadczą o tym. Był z nia 2 lata, nagle okazuje się, ze była niedojrzała. Mówi, ze kocha ciebie, ale uprawiał z tamtą seks. Więc nieszczególnie wierz temu, co on mówi.

Gość Myslaca pozytywnie
Powiem ci ze sama mam podobna sytuacje. Tez jestem w ciazy i zostawil mnie facet. Ale ja swojego nie bede trzymala na sile. Powiem Ci tyle. Oni do siebie wroca bo moj juz chce wrocic.wyprowadzilam sie od niego, dalam mu czas na przemyslenia, na to aby dotarlo do niego to ze juz ma rodzine( nie oszukujmy sie, oni juz sa rodzina) i teraz razem cieszymy sie z dziecka. U nich predzej czy pozniej tez tak bedzie. A ten facet szkoda slow. Wogole ze chcesz byc z facetem ktory zostawil kobiete w ciazy. Gratulacje dla ciebie.

Gość no dobra ale
Kuzwa 30 lat autorka a mózdzek 5 latki... Masakra, autorka musi miec strasznie niskie poczucie własnej wartosci.

Gość Pewne30latka
Dziewczyny ja sie w nim zakochalam. On jest idealny to jest spelnienie moich marzen. Wczesniej bylam z kolesiem ktory robil mnie w chuja a on jest inny. Moze macie racje. Za szybko sie to wszystko potoczylo. Jestesmy narazie szczesliwi. Zobaczymy co bedzie pozniej. Ta dziewczyna odpuscila. Wiec mamy szanse na stworzenie normalnego zwiazku.

poprzedni robil cie w ch.... a ten nie robi? ja bym sie brzydzila faceta ktory bedac ze mna sypial z byla. u mnie nie mialby najmniejszych szans.

Gość dla mnie to jestes
Kompletnym dnem. Sry ale masz 30 lat a zachowujesz sie jak dziecko. Wiesz ze facet bedzie mial dziecko to sie z nim spotykasz. Myslisz ze on cie kocha? Dziewczyno juz na poczatku cie oszukuje! On kocha tamta. Mowic niech sobie mowi ale licza sie czyny. Co z tego ze juz sie nie kontaktuja? Zaraz beda musieli jesli chca aby dziecko mialo dwoje rodzicow. A zaloze sie ze chca. Zostaw tego goscia.nie kompromituj sie.

Gość etammmmmmmmmmmm
głupia jesteś ..facet wciska ci kity a ty mu wierzysz. Miej trochę szacunku do samej siebie i znajdź sobie normalnego faceta .

Gość Pewne30latka
Dziewczyny ja sie szanuje. I nie kompromituje sie.to ze beda mieli dziecko nie oznacza ze maja byc ze soba, skoro im sie nie uklada. On chce kobiety ktora jest dojrzala, dorosla do zycia doroslego. Ja nie powiedzialam ze dziecko nie bedzie mialo ojca i nie wymagam tego od niego. Ale on wybral juz mnie wiec chyba o czyms to swiadczy.

wybrał cię sypiając z byłą którą na tydzień do siebie zaprosił będąc już z tobą???? otwórz oczy dziewczyno!!!!! nawet jak jej już nie kocha to ciebie tym bardziej!!! jesteś lekarstwem na złamane serce, odskocznią i dowodem na to że z nim wszystko ok skoro inne go chcą!!!

Gość etammmmmmmmmmmm
Urodzi się dziecko i czy Ci się to podoba czy nie będą rodzina. Naprawdę Ci to nie przeszkadza?

Gość Pewne30latka
A ile jest zwiazkow gdzie faceci maja dzieci a sa z innymi kobietami? Nie przeszkadza mi to bo decydujac sie z nim na zwiazek wiem ze ma dziecko. Ja mu nigdy nie zabronie kontaktow z dzieckiem. Bedzie mogl sie z nim spotykac kiedy tylko zechce. Wiem ze z nia tez sie bedzie widywal. Ale oni nigdy juz nie stworza zwiazku. On nie chce juz z nia byc. Na poczatlu to bylo tylko takie pisanie zeby tamta wkurzyc a teraz jest to milosc. Wszystko sie przerodzilo w zarty w rzeczywistosc. Mowil mi ze chcial dziecka. Tym bardziej ze skoro wybral mnie to widocznie musze cos dla niego znaczyc nie uwazacie?

Gość higli
Dziecko drogie ten mężczyzna rozdziela seks i miłość.A to jest najgorszy gatunek faceta,wierz mi. Dlatego zawsze będzie mówił, że kocha ciebie ale seks nadal będzie uprawiał z innymi, jak nie z tą to z tamtą. I po drodze narobi jeszcze z 3 dzieci i to nie z tobą. I nigdy nie będzie widział w tym nic złego bo to dla niego TYLKO seks, tylko sposób rozładowania napięcia seksualnego. To dla niego nigdy nie będzie zdradą.

Pewne30latka Dziewczyny ja sie w nim zakochalam. On jest idealny to jest spelnienie moich marzen. Wczesniej bylam z kolesiem ktory robil mnie w ch*ja a on jest inny. Moze macie racje. Za szybko sie to wszystko potoczylo. Jestesmy narazie szczesliwi. Zobaczymy co bedzie pozniej. Ta dziewczyna odpuscila. Wiec mamy szanse na stworzenie normalnego zwiazku. Dziewczyno przeczytaj jeszcze raz co napisalas. Mam rozumiec ze spanie z byla i zrobienie jej dziecka to jest to spelnienie twoich marzen i nie robienie Cie w chuja? Jesli tak jaki musial byc Twoj poprzedni.

Gość Pewne30latka
To opowiem wam ta historie od poczatku. Miedzy nimi zaczelo sie psuc. Spotykal sie ze mna kiedy ona z nim jeszcze mieszkala. Ale on juz nie dawal jej zadnej szansy na poprawe czy zmiane. Wymyslelismy zeby ja podpuscic, zeby odpuscila. Podlozyl jej telefon i ona to lyknela. Zobaczyla nasze esy i po tym sie miala wyprowadzic. Dowiedziala sie ze jest w ciazy wiec dalam mu czas do namyslu. Aby sie zastanowil. Wybral mnie tamta sie wyprowadzia. Pisala do niego, dzwonila on ja olewal. Po 3 tyg sie spotkali i stalo sie to co wam napisalam. Spal z nia, zaprosil ja do siebie na tyg. A potem ona dala sobie z nim spokoj i on z nia rowniez. No i teraz sie ze soba nie kontaktuja. On chce byc ze mna. On sie do niej nie odzywa ona do niego tez. I jest dobrze.minal juz tydz od tej calej sytuacji i on dalej chce byc ze mna. On nie jest typem faceta ktoremu zalezy na seksie. On chce miec normalna rodzine, kobiete dojrzala ktora sie nim zajmie. Tamta taka nie byla. A ja jestem i dlatego wybral mnie.

Gość Pewne30latka
A wy myslicie ze oni wroca do siebie?

Mam troche czasu zrobie analize Twojego ostatniego postu To opowiem wam ta historie od poczatku. Miedzy nimi zaczelo sie psuc. Spotykal sie ze mna kiedy ona z nim jeszcze mieszkala. Ale on juz nie dawal jej zadnej szansy na poprawe czy zmiane. - innymi slowy facet najpierw zdradzal tamta? Wymyslelismy zeby ja podpuscic, zeby odpuscila. Podlozyl jej telefon i ona to lyknela. Zobaczyla nasze esy i po tym sie miala wyprowadzic. - taka marna dziecieca zabawa, bo facet nie ma na tyle dojrzalosci, zeby powiedziec nie chce byc z Toba, rozejdzmy sie? No i oczywiscie ty bralas w tym udzial, to dowodzi Twojej dojrzalosci. Dowiedziala sie ze jest w ciazy wiec dalam mu czas do namyslu. Aby sie zastanowil. Wybral mnie tamta sie wyprowadzia. Pisala do niego, dzwonila on ja olewal.- no cudnie olewanie kobiety z ktora bedzie sie mialo dziecko, juz niezaleznie czy beda tworzyc rodzine czy nie. Fakt tem facet jest idealem, dziewicze marzenie kazdej kobiety. Po 3 tyg sie spotkali i stalo sie to co wam napisalam. Spal z nia, zaprosil ja do siebie na tyg. - a ponoc wybral Ciebie, no to w koncu jak wybral czy nie? A potem ona dala sobie z nim spokoj i on z nia rowniez.- wczesniej niby tez tak juz bylo No i teraz sie ze soba nie kontaktuja. On chce byc ze mna. On sie do niej nie odzywa ona do niego tez. I jest dobrze.minal juz tydz od tej calej sytuacji i on dalej chce byc ze mna.- nie naprawde caly tydzien? Tak dlugo? No to teraz juz mozesz byc go pewna. Wybral Cie jak nic. Caly tydzien, popatrz popatrz. Podziekowalas mu za to mam nadzieje? On nie jest typem faceta ktoremu zalezy na seksie- a ten sex z byla to dlatego, ze zupelnie mu na tym nie zalezalo, ot tak z nudow to zrobil. On chce miec normalna rodzine, kobiete dojrzala ktora sie nim zajmie.- Poczekaj poczekaj to doroslym facetem trzeba sie zajmowac? To uscislij on potrzebuje partnerki czy mamusi? Tamta taka nie byla. A ja jestem i dlatego wybral mnie. - No i moze doszlismy do sedna sprawy, tamta jest w ciazy, bedzie miec prawdziwe dziecko wiec takie wyrosniete, ktorym ciagle trzeba sie zajmowac jest jej nie potrzebne. A Ty skoro do szczesia potrzebujesz wyrosnietego chlopczyka ktorym trzeba sie zajmowac to zajmuj sie nim. Ech dziewczyno, dziewczyno, facet najpirw robil w konia swoja byla, przy Twojej pomocy, potem zrobil w konia Ciebie przy pomocy bylej, a Ty dalej twierdzisz ze to Twoj ideal, ze Cie wybral z posrod miliona. Powodzenia zycze. A tak w ogole to jaki jest Twoj problem? Nieczuli rodzice? Ciezkie przezycia w dziecinstwie? Gdzies musi byc powod.

Gość Hahahahahahąhahahahahe
jejku no ta kobieta zmusila mnie bym opowiedziala tu ta historie..miedzy mna a nim zaczelo sie psuc od polowy marca, zaczal sobie wychodzic tlumaczac ze wychodzi zawsze do kolegow..niestety nie jestem taka glupia jakby im sie wydawalo..wiedzialam ze sie spotyka z jakas wiec zaczelam szukac sobie mieszkania..dowiedzialam sie ze jestem w ciazy wiec postanowilam dla dziecka naprawiac..koles zachowywal sie dalej tak jak do tej pory wiec dalam sobie z nim spokoj.nie wiem jak tam miedzy nimi jest naprawde.tamten do konca sie nie przyznal ze ma z nia romans czy ze z nia jest..takie dziecinne zagrywki z jego strony.sam z siebie nie potrafil sie okreslic wiec zrobilam to za niego..mielismy rozmawiac o dziecku a ze zaprosil mnie na tydz to jakos tak wyszlo.tylko ze dla mnie to juz nic nie znaczylo..z mojej strony moze to wredne ale mam satysfakcje ze ja ze mna zdradzil..niech sie czuje tak samo jak ja kiedy sie spotykali..nie chce juz z nim byc i wiem ze trafie na kogos kto na mnie zasluguje:)

Gość Chociaz ty madra bylas
I go zostawilas. A ty autorko sie z nim mecz. Zostawi cie to wtedy bedziesz miala. Musisz byc faktycznie zdesperowana zeby brac sie za faceta ktory ma dziecko z inna.

Gość Pewne30latka
Tesknie za nim bardzo.dalam sobie z nim spokoj. Moze cos zrozumie i sie naprawde ogarne troche chociaz. Jak myslicie? Czy facet moze sie zmienic?

Gość mireczkowataa
mnie by przeszkadzało, że facet nie ma kontaktu z matką jego dziecka. Jak dla mnie ten gościu dziwnie się zachowuje, totalnie niedojrzale. Nie bardzo rozumiem jak piszesz, ze on chce dojrzałej kobiety, a Ty taka jesteś...Szczegolnie w kontekście jego totalnej niedojrzałości. Ja bym go zostawiła, bo nie warto, Głónie patrząc na jego stosunek do tamtej dziewczyny, która niedługo urodzi mu dziecko.