Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jeanine123

Nie umiem być w łóżku odważna...

Polecane posty

Chcialabym zalozyc takie seksowne ponczochy, czy wyjsc z lazienki do chlopaka w gorsecie na obcasach itp.. ale nie umiem ! Wstydze sie, nie wiem co mam zrobic zeby to przelamac...

zeby wprowadzic cos nowego.. Kiedys tak nie mialam.. a teraz przestalam sie czuc tak swobodnie...

Gość hgfds
napij sie...

Gość kwiatuszek1010
wiem jak sie czujesz.. bo mam to samo.. po alkoholu jestem dzika jak nie wiem co sam moj chlopak powiedzial ze wtedy to byla wspaniala dzika noc.. tylko ze po alkoholu a ja nie bede sie upijac za kazdym razem by byc bardziej odwaznym w lozku.. a on oczekuje tego .. chyba jak kazdy facet :P

Chcialabym poprawic moje zycie seksualne, mam pomysly, ale nie moge ich zrealizowac... On podswiadomie tego oczekuje (nie mowi o tym) ale wiem ze tego chce... Czasem tez jego podteksty jak czytam gazete Cosmopolitan 'I co dowiedzialas sie czegos nowego?" .. tylko nie umiem sie przelamac...

Gość mozliwe to??
przytylas? rozstepy?co sprawilo ze nie czujesz sie swobodnie przy swoim facecie???ja waze 20 kg wiecej niz na samym poczatku a i tak czuje sie swobodnie i seksowna przy swoim facecie