Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwny jest ten świat.........

Czemu kobiety mają takie wielkie wymagania?

Polecane posty

Gość dziwny jest ten świat.........

Kiedyś tak nie było, był chłop dobry, uczciwy, porządny to go brały, później zaślubiny i dzieci, a teraz? Od zawsze mnie kobiety zlewały i zlewają

myślę, że mało jest "chłopów" uczciwych, porządnych i dobrych. :P

Gość etewhwjh
Bo takiego nie szukacie. Szukacie przystojniaków, którzy potem nie okazują się tacy dobrzy jak ich wygląd.

kiedyś kobieta była tzw matką polką...nie pracowała, prała, gotowała,sprzątała, pilnowała dzieci, była na zawołanie męża i była uzależniona od niego a dzisiaj...kobiety są niezależne, mają dobrą pracę i płacę a przez to są bardziej dowartościowane i mogą decydować o sobie ot i całą tajemnica wymagalności w obecnych czasach

Gość AntekPantekKKK
Bo się wszystkim i wszędzie w dupach poprzewracało.

Gość kurdupel vel smiec
olewaja cie bo: a/nie jestes atrakcyjny seksualnie b/ nie masz kasy innych powodow nie ma

Gość bo baby to materialistki
każdą kupisz, kwestia tylko za ile... Materializm jest nieodłączną częścią ich istoty, zawsze były materialistkami i zawsze pozostaną bez względu na czas.

Gość no powiem Wam, że
jao mam największe wymagania na świecie chciałabym się zakochać i żeby ktoś zakochał sie we mnie, chciałabym być szczęśliwa, chciałabym, żeby osoba, którą kocham była moim przyjacielem i żebym ja była przyjacielem dla tej osoby; żeby nie było między nami zawiści, chamstwa, kłamstw, złosliwiści; żebym mogła ufać i żeby ktoś obdarzył zaufaniem mnie z dnia na dzień przekonuję się, że moje wymagania są tak wysokie, że chyba nigdy nie znajdzie się nikt, kto zechciałby spróbować je spełnić.

Gość stygg stygg
Dzisiaj trzeba zarabiać 3 tys zł żeby mieć dziewczynę

Gość no powiem Wam, że
stygg- zależy czy ktoś szuka dziewczyny czy utrzymanki

Gość Magda__789
Dokładnie rudeńka.

Gość dissolved girl
"chłop dobry, uczciwy, porządny" No to jest że tak powiem niezbędne minimum, a nie żaden sukces. Każdy facet którym się kiedykolwiek zainteresowałam taki był, ale człowiek to jeszcze multum innych cech.

Dobroć, uczciwość i porządność to w'gle chyba minimum dla człowieka z którym się kontakt utrzymuje bliższy...

Gość Magda__789
Facet ma być jeszcze przystojny jak ci ze zdjęcia.

Gość dissolved girl
Swoją drogą ciekawe, ile autor miał realnych sytuacji, w których mógł sprawdzić tą swoją dobroć, uczciwość i porządność :p bo w końcu tyle o nas wiemy, ile nas sprawdzono...

Gość wielke PHI!
To jest jak z umową - jak masz 10 000 pensji to nie kupisz zegraka z a2 zeta tylko rolexa

Gość 123456!!!!!
Autor pewnie jest brzydki.

najmadrzejszy na swiecie aczkolwiek nie można generalizować :) to tak jak ze wszystkim istnieje pewien odsetek takich osób:)

Autorze albo za malo sie starasz, albo celujesz w nie swoja lige i musisz obnizyc troche oczekiwania. I nie jest tak ze kiedys mialo sie fajna kobiete za nic, tez trzeba bylo spelniac takie czy inne wymagania. Tak bylo, jest i bedzie.

Juvia ja jestem zwolennikiem niezaleznosci kobiet, zeby mialy dobra prace i tak dalej, tylko widze, ze nie zawsze tak jest. Statystyczna Polka raczej jest srednio dowartosciowana. O to mi chodzilo w tym co napisalas. Ale wszystko zmienia sie na lepsze :)

Może to kwestia wychowania, wieku lub stosunku do niezależności szeroko rozumianej ale chyba jedno wynika z drugiego. Jeśli taka statystyczna Polka ma dobrą pracę i płacę to czuje że żyje i że może osiągnąć co tylko chce z fajnym mężczyzną u boku włącznie :) co nie znaczy, że to tylko wystarczy, bo odrobina zadbania o siebie jest nieodłączna :)

najmadrzejszy na swiecie wszystko to kwestia oczekiwań :) jeśli tak twierdza to może tak jest:)

Kolejny koleś dostał kosza i jęczy, jakie to kobiety są niedobre :P