Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwny jest ten świat.........

Czemu kobiety mają takie wielkie wymagania?

Polecane posty

Gość a ja uwazam, ze to kwestia kaz
to w takim razie to sa oba beznadziejne przypadki, ja tam nie uznaje lenistwa ani dziewczyny ani chlopaka, chociaz wiem, ze nie da sie zeby zawsze bylo po rowno i nie o to chodzi zeby sie z wszystkiego rozliczac:)

Gość onaaa___waw
nie chodzi o rozliczanie uważam ale o niezależność a to dwie różne kwestie :):P

wszystko to prawda ale realia zazwyczaj się takie, że mężczyzna się buntuje bo po pracy też chciałby mieć chwilę oddechu a kobieta pozostająca z dzieckiem w domu chciałaby po jego przyjściu do domu wyskoczyć np do koleżanki i co wtedy? związek (małżeństwo) to sztuka kompromisów - ciężka sztuka kompromisów aby wilk był syty i owca cała:)

raczej o obustronny szacunek

"to w takim razie to sa oba beznadziejne przypadki, ja tam nie uznaje lenistwa ani dziewczyny ani chlopaka, chociaz wiem, ze nie da sie zeby zawsze bylo po rowno i nie o to chodzi zeby sie z wszystkiego rozliczac " Wiesz ja nie chce wyjsc na jakiegos potwora, ktory na sile zagania kobiete do pracy, ale ta jego zona to jest zwyczajny NIERÓB :D Ani nie pracuje, ani w domu nie robi. Nic :)

Gość onaaa___waw
fiku mikuuu, jest cos takiego jak laktator, a spora częśc dzieci jest karmiona mlekiem sztucznym, więc cyc z mlekiem u faceta zbedna :P:P:P

Gość To nie tylko kobiety mają
nie wiadomo jakie wymagania,to ludzie ogólnie patrzą inaczej na życie,sami nie wiedząc,za bardzo czego chcą.

laktator czyli dojenie kobiety :D a potem dizecko nei ryczy an cyca, bo z butelki łatwiej ssać

Gość onaaa___waw
fiku mikuuu jesli matka ma potrzebe wyjścia z domu to nie ma nic złego w uzyciu laktatora:) wtedy tatuś ma okazje wykazac sie przy dziecku :P

Ilu tym niby porządnym roją się niespełnione marzenia o byciu playboyem i gansterem.

to jest bardzo przydatny wynalazek, ale nei sciagneisz mleka na zapas, tylko kazdego dnia musisz sciagac

Gość ruda grażyna - ekstra klasa
fiku mikuuu ale z ciebie debilka :O aż słów brak, w używaniu laktatora nie ma nic złego, sama nie jestem zwolenniczką karmienia piersią, nie chcę mieć zwisów, dbam o siebie, poza tym uważam, że przy NIE karmieniu piersia przez kobietę, mężczyzna ma większą okazję się wykazać przy dziecku :)

O wirujących i balujących laskach,kiedyś taki też się żenił z przeciętną dziewczyną i żył z nią,a nie prowadził rozważania filozoficzne o kurwach lecących na kasę.

apropo laktatora to mozesz sciagnac na zas, to nie jest problem

Gość onaaa___waw
temat laktatora i najmądrzejszy nam zniknął :(

Gość trente
ja pie...ole to juz sie wam nawet wlasnych dzieci piersia karmic nie chce , to pokazuje jak nas...ane we lbach maja pokolenia dzisiejszych kobiet , byl kiedys taki film seksmisja , po woli przekaz tego filmu staje sie realny

trente coś na kafeterii często mowa jest o tej seksmisji, czyżbyście się czegoś obawiali drodzy panowie? ja nie widzę nic złego w NIE karmieniu piersią i na pewno nie będę tego robić, niech facet w tym czasie pobędzie z dzieckiem i złapie z nim te magiczną więź rodzicielską, w końcu to kobieta dostaje bombę hormonalną w trakcie ciąży aby móc kochać to dziecko (najprościej mówiąc) a facet czegoś takiego nie ma, więc niech po porodzie siedzi z tym dzieckiem

Gość trente
kazdy normalny facet nie potrzebuje bomby hormonalnej zeby kochac swoje nowo narodzone dziecko i jesli ma czas po calym dniu charowki to z pewnoscia znajduje tez czas na opieke nad dzieckiem

trente to tylko w teorii jesteś taki mocny w gębie, a pewnie naprawdę jesteś którymś z tych prawiczków co żalą sie na kobiety, żenua. A moim zdaniem skoro są mozliwości to trzeba z nich korzystać, moje koleżanki brały tabletki na zanik mleka w piersiach, i co? obyły się bez brudnych staników, pogryzień sutków, obwiśniętych piersi, rozstępów, krępujących sytuacji w miejscach publicznych, a ich dzieci sa zdrowe i normalnie rozwijające się. Można? Można, więc prosze mi tu nie pierdolić, to nie jest średniowiecze

Gość trente
idz sie przefarbuj Grazyna

trente rozumiem że to wszystko co masz mi do powiedzenia? no to teraz wywalaj z tego forum, bo jak wiadomo jest ono BABSKIE

najmadrzejszy na swiecie sorry :D ale taka prawda! tak właśnie wygląda karmienie piersią, a to i tak był delikatny opis. Teraz jest tyle możliwości, że tylko w nich przebierać

fiku mikuuu bo nie jesteś matką, zgadłam? ;)

Gość fiku mikuuu to dziewica
której nikt nie chce dotknąć kijem, jej zdanie akurat sie nie liczy, kolejny kafeteryjny zyeb i no-life 🖐️