Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwny jest ten świat.........

Czemu kobiety mają takie wielkie wymagania?

Polecane posty

Moorland "offerma - weź ty się z fikuśną umów skoro macie podobne poglądy" Okularki chyba ma, ale brunetem to nie jest, raczej... 'łysym skur­wysynem'. :D

akceptuje decyzje innych, ale wmawianei mi, ze one to robią, bo to ejst dobre jest żałosne z ich strony

bać to się można wysokości, fiku. Nie chcieć żyć w dany sposób to co innego. Poza tym co ty właściwie próbujesz udowodnić, hm?

fiku mikuuu "akceptuje decyzje innych, ale wmawianei mi, ze one to robią, bo to ejst dobre jest żałosne z ich strony" A skąd ty możesz wiedzieć co jest dobre dla danej jednostki? Masz magiczną kulę? Wróżysz z fusów?

"i co z tego" - jednoczesnei pietnują normalną postawę, promujac swoje chore poglądy

Jednostki ci wciskają, że czegoś nie chcą zrobić, a ty się o to oburzasz bo nie każdy chce żyć po twojemu. Zejdź na ziemię, dziecinko.

Gość ich dzieli pokolenie
fiku to mloda osobka ., gdzie do takiego starego faceta .

fiku - mnie akurat twoja postawa nie obchodzi. Miej poród naturalny, nawet jak dziecko będzie ważyło 6 kg i się nie odwróci głową w dół, karm piersią, nie noś stanika, miej biust po pas i używaj waty zamiast podpasek. Nie mój problem, ale weź nie naskakuj jak pinczerek bo ktoś się z tobą nie zgadza.

taaaa od razu zarzucacie mi neiwiedzę albo staroświeckość, a ja cenie wynalazki i nowoczesnosć, ale jesli wspiera a nie zaprzecza naturze

"?Wy poprostu chcecie gonić króliczka. Mój tata zawsze żartował mówiąc do mamy,,JAKA TY JESTES KOCHANA....ŻEBYŚ JESZCZE BYŁA OBCA,, coś w tym chyba jest...prawda?" Prawda:) Ps. mam podobne poglady do FM, ale po co sie tak klocicie? :(

fiku mikuuu "...promujac swoje chore poglądy" Zapomniałaś dodać, że w twoim mniemaniu, bo jakoś coraz więcej ludzi ŚWIADOMIE rezygnuje z rodzicielstwa, i nie wydaje mi się, że prezentują 'chore' poglądy.

patologia nie równa się ojciec alkoholik, tlyko wypranie z uczuć wyższych, nastawienei konsumpcyjne, egoistyczne, niezdolnosc do poświęceń, do miłości etc

fiku, ale jak TY chcesz być matką? przecież musiałabyś się od monitora odlepić...

"one to robią z egoistycznych pobudek tylko i wylacznie" to prawda. jak powiedział jeden starszy pan w filmiku na youtube: pan się chcesz OPIERDALAĆ. i o to chodzi w tych wszystkich "karierach". tam za lenistwo, głupotę i niekompetencję nie ma żadnych konsekwencji a przy wychowaniu dzieci owszem.

Fiku mikuuu, prezentujesz niebywale niski poziom dyskusji, czy ty w ogóle rozumiesz słowo pisane? Rozumiesz co czytasz? Bo jakoś mi się nie wydaje. Rób sobie ze swoim życiem co chcesz, przecież nikt ci nie zabrania być matką-polką.

off - no widzisz, to chyba dobrze co? jeszcze wczoraj opluwałeś monitor z irytacji, bo jestem dziecinna :) fiku - no nie gadaj, że zrozumiałaś...