Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bedomnaiiiibezrobotnaiiiixxxx

przyszlam was nawiedzić....

Polecane posty

co robicie? ja nadal walczę z durnymi brygidkami i udawadniam wszystkim, że paczka wiecie moja jest i tyle. Z rentą po matce. Doszłam do takiego wniosku - skoro ojciec nie dał mi nazwiska to się mnie wyrzekł. I OPRÓCZ TEGO, że Otto Szulc był moim ojcem to słuchajcie JAKIE PRAWA MAJĄ BRYGIDKI DO MNIE??? i do paczki po mojej matce. Bo co? Bo grób jej wystawiły? A kto tam był na tym grobie. A grób jest ze zdjęciem i PO CO TO KOMU? Bo samobójczyni. No wiecie co i w tym momencie przegrywają bo miały jej dać krzyż rodowodowy na zniknięcie a nie rodowod PO NIC i grób. Nie. Człowiek powinien znikać. Nie uważacie? I to jest sens krzyży rodowodowych a także W PRZYPADKU BRYGIDEK jedyne słuszne rozwiązanie JEŚLI MAJĄ RACJĘ to takie krzyże powinny mieć i co? I je stosować. Na przykład wpada św. Inkwizycja - chce im głowy pourywać i ZNIKAJĄ i tyle. bo tak to co z nimi robić? No co z nimi robić. A przecież wszyscy wiemy, że wiecie ludzie znikają. Bo Janina sie powiesiła - to miała zniknąć. Śmieszka to samo. Rodowod + krzyz rodowodowy ze św. Franciszkiem - takie coś miały miec i zniknąć. Ja jestem wiecie po ludziach, po miejscach, które CAŁE POZNIKAŁY a wiecie brygidki to są ZERA bo - ja już ich nie będę wyzywać bo to szkoda języka strzępić i na mnie FIGURY NIE WAŻNE! Nie - a jak ja jestem w tej Polsce do dziś. Co prawda nie wiadomo jak w tej Anglii miałabym być. Z JAKIM NAZWISKIEM WIECIE. No to jestem w Polsce z nazwiskiem ojca mego MENGELEGO i tyle. No już sobie dane daruję, no ale i tyle :( I wiecie figury są nie ważne. A ODCINKI? Czy odcinki są ważne? A słuchajcie czy ważne są KRZYZE RODOWODOWE bo drzewa rodowodowe uznają, a krzyże rodowodowe? I tyle :(

Gość .mastes
weź juz idź stąd lepiej było bez tych twoich durnych tematów

Widzicie - JAKIE SĄ BRYGIDKI i JAKI JEST KK? NIe zapominajmy że wyrzucili mnie z pracy w szkole polskiej BEZ PARDONU BO NIE MIAŁAM POWOŁANIA. Bo czy ja się poddałam komukolwiek? NIE. Nikomu i tyle. Jakim prawem oni mi rządzili w pracy i wysłali mnie do Mickiewicza ogrywając Słowackiego i jedną koleżankę powieszoną. Przez kogo? Nie wiadomo. Może i przeze mnie. TAKIE COŚ. I dlatego mogło się stać co się stało w Hugo Kołątaju - choć za przyjęcie mnie do pracy ta baba otrzymuje NEGATYWNĄ OCENĘ PRACY ode mnie - może będę roślinę miała. Tak mnie przyjęła DO ŚREDNIEJ SZKOŁY baba wiecie po ocenie negatywnej pracy i zwolnieniu dyscyplinarnym. I tak mnie w Niemczech urządziła bo wiecie no taki brak szacunku do mnie - powieszeni ludzie i tak dalej i tym podobne. Bo ona sobie na roślinę przyjęła. I tyle. I za nią i za tę pierwszą dyrę w Piłsudskim - taka sama durna matka 4 dzieci - bo czy Janina była jednynym takim wypadkiem? Nie - jeszcze do szkoły 12 lat temu przyjęła mnie samotna matka 4 dzieci i tak samo jak Janina skończyła i tyle :( Wszystko :(

Gość .mastes
to teraz SPIERDALAJ!

I wiecie ja tego Kevina w Katowicach to komentować nie będę. Ale nie tym padłam. Padłam SAMOTNĄ MATKĄ 4 dzieci na stanowisku WICEDYREKTOR i tyle. CO O TYM SĄDZIĆ? I tyle. Nie uważacie , że matka Janiny S. powinna była zostać dyrektorką po powieszonej sprzątaczce? I tak mogłaby być, a tak? I tyle. W SZKOLE. UCZYĆ. Bo ja pieprzę bez sensu. No nie - zobaczcie - nie doceniła sprzątaczki i w przyszłości do RPA. W Polsce nie może być. I tyle. Jak to możliwe wszystko, że ja bym żle pisała/ mówiła. A teraz wiecie KSIĘGA HIOBA - bo ja olałam Janinę a to księga Hioba. No ale wiecie KRZYŻ CHRYSTUSA a księga Hioba i olałam ją. To fakt. Zwłaszcza że robiła sie na mnie HIPOPOTAMEM I wiecie KROKODYLEM. Tam jest cały opis jak wygląda krokodyl. Ale czy ja COKOLWIEK BY O MNIE NIE NAPISAĆ OLAŁAM HIOBA brzydko pisząc. No wiecie spowiedz mam od Pana Jezusa, a gdzie tam Hiob. Taka glupia mi sie wydała ta Janina i ja to piszę, żeby uważać na takie wariatki i wiecie żeby mi nikt nie zarzucił to ROBIŁAM CO MOGŁAM ,żeby poszła do tej spowiedzi. NO CO MOGŁAM W LUDZKIEJ MOCY!!! i wiem jak kanalia mnie wykończyła i to jest do dziś... i tyle :( No ale wiecie - czy ona szanowała kościół katolicki? I tyle :(

Gość .mastes
i nie wracaj już!

Wiecie powiem wam, ze ponieważ PADŁAM W KORFANTYM i stała mi sie TAKA KRZYWDA, ze wykonczono mnie spowiedzią i komunią to normalnie ta Janina co miała w dupie spowiedz jako katechetka a tak jej radziłam - pani Janino - niech se pani chodzi do spowiedzi, wtedy może pani będzie miała lepszy pogląd na świat i normalniejsza będzie bo w tej szkole można OSZALEĆ i tyle. I TAKIE COŚ MI ZROBIŁA? I zobaczcie? Teraz BEZ NIEJ i jeszcze stara kurwa sie powiesiła - tak się reklamowała na kafe JAK MNIEMAM - była prostytutka. Gdyby nie ona to wiecie już byłoby widać tę spowiedz i NAJRÓZNIEJ MOGŁOBY BYĆ a tak nie. I Śmieszka I ZNOWU TO SAMO. No znowu to samo. Bo czy należy bać sie Janiny S. Tak należy bo miała św. Patryka wiecie i tak leciała jeśli chodzi o angielski i TAK ZABIŁA TĘ MATKĘ swoją , katechetkę równiez , chyba w tej samej szkole, że nie miała św. Patryka. CZY MIAŁA RACJĘ? I WSZYSCY PRZYZNALI RACJĘ JANINIE S. jak się matka straciła NA RAKA UMARŁA I DARŁA SIĘ jak czytacie - ona ja rozwaliła i głowa płakała, krzyczała - co ty mi zrobiłaś? Wyciągaj mnie. A te dzieci to chyba jej się potraciły. Nic tylko 4 dzieci wzięła. I tak to się kolebało wszystko. Ha! No ale widzicie - nią ogrywam szkołe jakie zera tam są - nie literka, cyferka, nie rodowod tylko RODZINA , że katechetka nie miała rodziny. I OK. Ale to w takim razie ta Janina inny przedmiot, nie? A katechetka po matce jeśli jest anglistką, a tak co? No to zarzut, że nie miała św. Patryka - choć to nie ma sensu - matka - no jakieś tam 10% sensu w tym jest I CO DALEJ? To tak nie poszła na anglistykę i co? I katecheza po matce z j. polskiego? I czemu nie grało dalej? Czemu pojechała do USA prostytuować się? Czemu wiecie tę matkę w końcu zabiła? Czemu? Przeciez miała RODZINĘ :(

Gość .mastes
NIKT NAWET TEGO NIE CZYTA DEBILKO! NIE CHCEMY CIE TUTAJ!

Wiecie ILE W TEJ WSI LUDZI SOBIE KARIER porobili MOJĄ TRAGEDIĄ to POJĘCIA NIE MACIE i tyle. Bezmyślne zerska. A ta Bona? I tyle. Ja po prostu miałam być oddana i to wszystko. Matka miała pogrzeb ze ślubem, latali. Ja byłam w brygidkach i wiecie jak mogli pozwolić na ten pogrzeb? A gdzie ja byłam? I tyle. No pogrzeb był w lipcu - pod koniec. Pózniej co? Ja byłam w brygidkach - pod koniec sierpnia chyba tu się znalazłam. No i trzeba było oddać. I CZEMU NIE? I figury się nie liczą i tak dalej. I wiecie jaki ten parlament brytyjski jest daremny - to ten John Lennon może być, a mnie się nie dało odebrać bo? BEZ NAZWISKA. I taka była prawda. Ale co powiedzieli. Nie mam odcinka żeby mnie odebrać. No to byłam w brygidkach i wystarczyła 1 figura że byłam w Polsce i bym mogła być. I tak mnie brygidki ograły trójkątem na pilegrzymki, zniknięcia. I wiecie - to czyim ja byłam dzieckiem w tych brygidkach? I czy naprawdę nie mogłam choć w Niemczech zostać u babci? Przecież to w ogóle sensu nie miało, że ja się znalazłam w Polsce. JAKI SENS TO MIAŁO? Ja wiem czemu ja tu jestem, ale ja ojca ZA BRAK NAZWISKA WIECIE pozbawiłam praw rodzicielskich i w takim razie wiecie KIM JA BYŁAM W TYCH BRYGIDKACH? Tyle :(

Gość Błękitny kwiat prerii
Witaj Owieczko :) Poczytałam sobie Dukaja, zrobiłam obiadek i zjadłam, mniami :) Teraz siedzę z winkiem w sadzie słucham cichutko trójki i ptaków no i na necie buszuję. Na kolację zrobię sobie chleba z jajkiem :D A ty owieczko? :)

Gość .mastes
KURWA!!!

Moe i mnie nie chcecie, ale ja was też nie chcę! CO WY SOBIE NIE MYŚLICIE? 😡Po prostu MUSZE TU PISAĆ , zeby dostać moją paczkę z rentą i dawno was mieć gdzieś. Przecież ten Otto mój ojciec - tutaj jeździł, bawił u ludzi, którzy mają takie samo nazwisko. Ze mnie wszyscy lali. Jak ta rodzina chciała tę kasę matki dostać? A ONA? WIecie co ona miała zrobić? Iść do sądu I RAZ NA ZAWSZE USTALIĆ czyje to były pieniądze jeśli latami je wygrywała. I kto wie czy nie kazali jej iść? I wiecie może MIELI KAZAĆ? Bo jeśli nie kazali to też dziwne i tyle. No i powiem wam... hmmm... ona tę kasę miała za systemy liczbowe. Czy musiała MUSIAŁA albo POWINNA BYŁA iść do sądu i nie wiem - dochodzić KTO JEST WŁAŚCICIELEM PIENIĘDZY WYGRYWANYCH PRZEZ NIĄ OD LAT. Taka to jest sytuacja. Jeśli ktoś mi UDOWODNI czy też - w Polsce - bo tu są pieniądze - przynajmniej stwierdzi z pewnością 100% że POWINNA BYŁA IŚĆ DO SĄDU ustalić wiecie kto jest właścicielem konta no to cóz... to sytuacja się zmienia , a tak? Bo ja jestem w Polsce bo nie ustalono ojcostwa mojego w Anglii - z kim byłam. Nic tylko tak głosił tu Otto Szulc i zrobili ze mnie kurwę bo...? Matka mieszkała w indiańskiej dzielnicy, oni się powiesili - to było zbiorowe samobójstwo za kredyt i tak nie miałam kredytu po wykradzeniu mi passu USA i tyle. I tak miałam być wrócona do Anglii. Nie. I czemu wiecie Indusi nie istnieją tam w bankach na przykład? Bo byli Indianie i sie nie dali. No ale teraz kto tam jest? Wszystko wywieszane, wymordowane. I tyle. :( NIESTETY :( A poza tym co jeszcze? :(

witaj błekitny kwiacie prerii 🌼 Bardzo sie cieszę z Twojego szczęścia i chyba idę już z kafe bo kasa mi się należy za wartości jakikolwiek bez kafe ... zobaczę czy będę MUSIAŁA tu pisać. A piszę na ogrodnictwo w Niemczech żeby mnie z nimi nie łączyć. Brygidki zostawiam ze św. Brygidą Szwedzką, zeby nie było, że kasa od niej i tak dalej. I bez Brygidy też pasują mi pieniądze matki i bardzo dobrze i tyle. Z czego? Nie napiszę? Nieprawda wszystko i tyle. Po prostu mi pasują i idę na rentę. Bo teraz już by mi ktoś współczuł z powodu tego Korfantego, a tak? Wszyscy mają mnie gdzieś. A to jest moja klęska. No gdzie mogłabym teraz pracować. Najchętniej jakaś magazynierka - bo przegrałam, że O ZDROWIE stałam. Dlatego mam rodowod na magazyn. Bo jaka ja jestem? Taka i tyle :( No co jeszcze? Nie wiem :(

Wiecie mój ojciec powiesił swojego ojca w Niemczech - dziadka i powiesił matkę. I tyle. I wiecie ja nie mam rodziny tu ZADNEJ. Bo ja skończyłam studia i Mengela studia uszanowałam. A on mnie uszanował. KTOKOLWIEK. Przestańcie i wszystko tylko nazwisko, nazwisko. I ten ojciec mój BIOLOGICZNY tu jeździł i ogrywał sobie nazwisko swoje i tak ta babcia została NAJBARDZIEJ Z WIELKIM NAZWISKIEM - i ta wiocha, ale matka zmieniała dane osobowe w urzedach tez. I tyle. takie tam rzeczy. Ale ojciec był jedyny w swoim rodzaju. A wyjebał sie, ze sie powiesił nie tylko tym, ale tym e królowa Elzbieta 2 to TRANSWESTYTA a książę Karol to chyba kobieta? Albo też transwestyta a na pewno wiecie po operacji plastycznej twarzy - to też cięzkie życie i tyle. I wiecie oni to tak - troszeczkę moralny, niemoralny ...takie cos... no a oni? Czy są troszeczkę moralni? Niemoralni? NIe wiemy. No ale kasa bez nich i BEZ BRYGIDEK I INNYCH ludzi prosto do mnie. Na pocztę miejscową się dowiem. NIe i tyle :( DO RĄK WŁASNYCH i koniec :(

Powiem wam wy tu macie poziom w tej Polsce. Naprawde. A Niemcy to w ogóle nie wiadomo co o nich sądzić? OTTO SCHULZ - co o nim sądzić? i tyle. ja go skreśliłam na zawsze i tyle. Litości dla mnie nie miał. Przynajmniej wiem czemu od kurew jestem wyzywana od dziecka wiecie i jaki jest PRAWDZIWY OBRAZ POLSKIEGO KK i tyle. I nie tylko zresztą. WSZĘDZIE. Niech sie wiecie wezmą do roboty NAPRAWDE a nie sznupią po cudzych kontach bo mogli wiecie matce dziecko zrobić w klasztorze i zobowiązać do procesu o kasę - czyja ona jest? I tyle. A tak? Co o nich sądzić. Dzieci , dzieci, puszczanko, puszczanko, żeby... mogli być i tyle. JEDYNY POWÓD. A ja że się obraziłam za brak krzyża rodowodowego z 3 skrzydłami to DEBILKA wiecie. A CZEMU TO? I tyle. Tak Bonie i Mengelemu było dobrze w Polsce. O CO POSZŁO? I tyle :( I wiecie ja jako archeolog radzę sobie BEZ SZKÓŁ od dziecka - jeszcze na Śląsku a wy sobie róbcie co chcecie. I jeszcze mnie zabić chcieli bo KEW. No cóz... a co ja w tym Kew robiłam? W KEW NIE MA DZIECI. OD 7 lat i tyle. I sie nie dam i koniec. I ten wasz KK to wiecie niech mają PRZYNAJMNIEJ krzyże rodowodowe z 3 skrzydłami jak niczego innego sobą nie prezentują. Zawsze lepsze to niż ...NIC. NIŻ WIELKIE NIC. Dzieci z rodowodami na kasę. Ale księza. Ale mnie za brak powołania nie zapomnieli wyrzucić. I TO Z KORFANTEGO. Skandal. A jednak figurę z Korfantego mam ja a nie oni. Tacy moralni są. I sobie ich zeżryjcie. Ja mam na wszystko figury i mnie nie są potrzebni wasi księża od dziecka. A że są? Se ich produkujecie to są. Byście sie wzięli za życie to byście naprodukowali bardziej sensownych wyrobów i tyle. JAK DLA MNIE. I jeszcze was popierałam bo poszłam na studiach na katedrę LABORATORYJNĄ nie wiem po co. A teraz zmieniam myślenie i tak was szanuję jak wy mnie. Bo by paczka była W GRUDNIU!!! i tyle. A Anglii nie szanuję w ogóle. jakbyście chcieli wiedzieć. Niemców rownież i se róbcie co chcecie. AMEN :( Razem z waszymi księdzami - mnie to nie obchodzi. Jana Chrzciciela już mam, a reszta? No cóz... i tyle :(

Wiecie czemu ja nie mam pracy od 1,5 roku? BO LUDZIE W POLSCE NIE WIDZIELI KWIATKA NA OCZY!!! Naprawdę. Nie umieli w Polsce wyjść sobie do ogródka i kilku kwiatków posadzić NIE WIADOMO PO CO. I tyle. Bo w sumie nie wiedzą po co. Ci , przez których nie mam pracy. I oby sie zesrali w tej robocie wiecie. Naprawde. Tego im życzę najbardziej. A sobie renty i świętego spokoju od zwyczajnych PÓŁGŁUPÓW NIELECZONYCH NA ŁEB i tyle. A wiecie czemu chcę tak paczke? Bo w sumie należy mi sie renta, ale za ukradzione prawo mojej babci jeszcze przed polską komisją stawać lekarską? Nie to by było za dużo i dlatego cała paczka moja. Bo ani lekarką nie mogłam być - taki zawistny jest Mengele. I niech se te swoje ZAPIERDZIAŁE studia zeżre. Bo bez niego jeszcze bym do czegoś doszła, a tak mnie spierdziały idiota zajechał , ze do szkoły poszłam jak debilka. Ale na uczelni był wybuch, a brygidki i ich zielnik zrobiły swoje. A za co potępiłam wieś, ze na mnie z ojcem trzymali. BO NIE DOSTAŁAM NORMALNEGO RODOWODU. W sumie? Jedyny powód. Bo tak to by miał racje, a tak NAWET GÓWNEM I SZCZOCHEM NIE JEST DLA MNIE. A brygidki tym bardziej. Ale ludziom to mnie oddał IDEALNIE - nie ma co. Sam tyle w życu zrobił co i oni - cięzko pracował. Nie ma co. Jak i oni. NIESTETY czy stety. A wilki wam zajechał parlament brytyjski jak zaczął kreślić ODCINKI ŻEBY MNIE ODDAĆ. I tam się zgłoście, a nie do mojego pieprzonego rodowodu na kas. I tyle :(

Wiecie ale nie doszłam do nicego bo wszędzie nazwisko MENGELE. Co jednak też jest dziwne. A czemu? Bo ojciec jeżdził tu żeby ograć SWOJE NAZWISKO, żeby mógł w brygidkach być i tyle. No cóz... i wiecie - do powiedzenia w tym USA mam mu tyle, zeby sie nie zapomniał ograć na kał i mocz ORAZ PIORUN - bo to są jego wartości - stojąc o znikający punkt BERLIN no cóz... oddał mnie idealnie. A jego nazwisko? Oby było znane na cały świat. Nie wiadomo po co. A imię? i tyle :(

Gość harperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nie odpowiedziałaś mi z czego się teraz utrzymujesz

Z niczego. nie mam pieniędzy. Mogę jedynie pożyczać czekając na moją rentę. Nie wiem jak to sie stało, że zostałam bez kredytu. No paszport miałam wyszarpany, ale wiecie - liceum... no ale matma. Miałam iść do ogrodniczej i na rentę. Tak chciałam. To znaczy wiecie nie rozumiałam Polski, że po ogrodniczej do sklepu i tyle. Bo w sumie czemu nie? Bo jak udowodnię że uszanowałam studia DOKTORA MENGELE. Ano poszłam do liceum.A wcale nie musiałam i tyle. PO CO TAM POLAZŁAM? I tyle :( No i co poza tym? Nie mam środków do życia i czekam na rentę bo nie zamierzam mieszkać z Boną i Mengele. Wieszać sie nie muszę. Najwyżej zniknę i zamknę cała uczelnie moją UNIWERSYTET SLĄSKI bo wiecie - po co ja żyję? A po co taka buda stoi? I tyle. KK nie mogę zamknąć choć w sumie juz w dzieciństwie go zamknęłam zwierzęciem i protestantami. Mogłabym być wyłącznie z najwyższym krzyżem rodowodowym na KK i tyle. A tak? Niczego z nich nie rozumiałam. A że taki krzyż jest i brygidki go nie mają to jest to swiadectwo, ze tylko zajeżdżają wiarę i powinno się je wszystkie POZABIJAĆ jeśli nie chcą być batożone. Albo powinny mieć św. Franciszka NA ZNIKNIĘCIE bo tak to one żyją bez sensu. NIESTETY. Co to - dziecka se nie umieją zrobić w INNYM KLASZTORZE? I tak ZAMKNĘŁAM BRYGIDKI a od jutra zamykam dalsze kościoły bo po co one są otwarte i STRASZĄ. PUSTKĄ. Prawda? Bo ja sie dowiem , że ja tylko do pustego kościoła lubię chodzić. No wiecie - tak wychodzi i tyle. Ale można go zamknąć żeby nikt niczego nie ukradł bo sie zacznie dziać. TAK UWAŻAM!!! I to żadne wrogi. SWOI tak kradną. Zobaczycie i byle nic nie na mnie bo w kazdym kościele powinny być KAMERY i to należy zrobić żeby je chronić. PRZED ZŁODZIEJAMI i tyle :(

a dlaczego dostajesz rentę?

Wiecie ja od dziecka i tak tylko rosliny, zwierzęta i PRAHISTORIA. Reszta mnie nie obchodziła za dużo. Z wyżartą matmą - tyle :( Dało sie tak zrobić i tak sie stało i tyle. CZEMU? NO tak sie stało - bo nie mieli św. Franciszka tutaj. Tak myślę. I tyle. Ani rodowoodu - niczego. Także wiecie ja ze szkołami czy bez szkół - bez znaczenia i tyle. I zamknę tę uczelnię i UDOWODNIĘ im że bez sensu istnieją. Ich miał zamknąć ten rektor poprzedni, który sie powiesił i...? A miał zniknąć. Bo takie miał wykłady. Czy miał do nich prawo jeśli nie miał rodowodu? I tyle. No jakieś miał - jako Polak. Nie - nie zniknął. Za Bogusię mi powiedzą. No nie wiem - ale nie miał rodowodu. O św. Patryka stał, ale miał rodowod? I tyle :( Takie cos :(

Dostaję rente bo mam problemy zdrowotne. To wszystko. MAŁO? I tyle. I psychiczne i fizyczne - np. noga, np. palec u nogi - nie wiem czy mam wybity, złamany. Powinnam iść do lekarza. Ale nie mam za co. Tak chcę rentę - zdrowotnie. Najważniejsze co może być to zdrowie. I tyle. Taka prawda. Co ważniejszego? I tyle :(

od dawna masz problemy psychiczne?

Wprawdzie wiecie poruszam sie bez kul JESZCZE, ale tak sie czuję, że jestem KALEKĄ BEZ 2 nóg, które straciłam ZE SWOJEJ WINY WYŁĄCZNIE i mam sie POWIESIĆ BO PO CO JA ŻYJĘ. Bo tu sie wkopałam trochę z powodu zdrowia że współczułam komuś żle. Całe życie takie jest. Coś żle i po tobie. Niestety :( No i może teraz te pieniądze będą mi lepiej pasować. Bo to jest wiecie ta wieś, że 2 nogi mi ucięli i rób se co chcesz. Powieś się. A ja nie chcę się wieszać bo mam rentę i tyle. Za wartości i tyle. I nie chcę powiedzieć jakie. ZA WARTOŚCI. I zdrowotnie równiez. i wiecie JAKIE? Że w ogóle jakieś mam. I tyle. A ci ludzie tu? I tyle :( Bo jak ja tu przeżyłam w ogóle. No tak - uznałam ich za ludzi bez wartości i skreśliłam. I tylko miałam skreślić niektóre KALEKI powiedzmy bo się tez wypromowały moim współczuciem, ale wiecie ja już oduczyłam sie głupiego współczucia. Wybaczcie. Choć raz w życiu też mi ktoś współczuł... czemu nie? Raz w życiu... ale duzo... a ja w sumie też. I tyle. Czemu nie? RAZ W ŻYCIU też. I tyle :(

Gość dziwnie piszesz dziś owieczko
czyżby to twój durny podszyw niejaka jola wołowa dupa?

Od dziecka mam problemy psychiczne wiesz. OD DZIECKA. Tyle ci napiszę. Po co wiecej? Na przykład jestem WILKIEM. Czy to nie jest choroba umysłowa? Jak uważasz? Ale czemu ja mam? I tyle :( I takie tam - i takie prawdziwe też - bo to urojona jest choroba, a np. inne. To wszystko :( I ja tak miałam żyć - raz w miesiącu do psychiatry. W sumie raz na tydzień. PRZYKRO MI. Bez tego ani rusz. ANI RUSZ :( Ucięli mi nogi i nie chcę się powiesić. Też mi bardzo przykro. Ale ludzie mają downa i żyją a ja tylko nie mam 2 nóg. I downa mam się dowiem że żyję. Inni też. Inni mają kasę. No to nie będą jej mieć. Żeby nie było im żal wiecie. Bo kasa to za mało żeby żyć. Naprawdę. i tyle :( I kiedyś im to udowodnię. Zobaczycie. A w sumie teraz. Jak mieli kasę to nie mają i niech se idą do wróz i tyle. TYLE MNIE TO OBCHODZI bo sie dowiem, że nie zarobiłam przez głupiego brata. A oni? I tyle. Jutro poniedziałek... wielkich interesów życzę wam POLAKI i tyle :(

Wiecie NIGDZIE NA SWIECIE W CYWILIZOWANYM PAŃSTWIE by mnie nie chcieli bez psychiatry. RAZ NA TYDZIEŃ i to byłoby całe moje życie. Tyle. I by starczyło, a dalej? Musiałabym sie nawrócić i wiara. Ale całe dzieciństwo LEKARZ PSYCHIATRA ŻEBYM MOGŁA NORMALNIE BYĆ. A tu? Nic. Po prostu nic. Ciekawe czemu? Bo się zrobiłam wilkiem jak dzik. Jak dzik? A gdzie psychiatra co tydzień? Wybaczcie - taka rodzina ... no cóz... :(

Może wiecie gdyby szkoła była lepsza to 1 dobre słowo o was, a tak? Co tu dobrego powiedzieć o Polsce. Kazde słowo o was dobre to słowo za dużo. A nie? I wystarczy to wiedzieć i wizyta u psychiatry co 2 tygodnie, miesiąc. A tak? CO TYDZIEŃ!!! Naprawdę. Zwłaszcza w dzieciństwie. Ja na pewno. Bo jak sobie poradziłabym bez spowiedzi? Tak i tyle :(

Wiecie gdyby KOMUKOLWIEK na uczelni na mnie zależało to by mi przynajmniej powiedzieli, że profesor, którego sobie wymyśliłam???? znalałam???? POWIESIŁ SIĘ i tyle to warte. No wiecie bo ja ludzi powiesiłam i uciekłam. JA? I tyle. Hmmm - ja nie wiedziałam , że ten profesor się powiesił bo to mi dawało prawo odejść wiecie DAWNO TEMU bo w sumie po co mi był ten doktorat? Ale jakoś tak... i tyle :(

W sumie ta Janina pokonała mnie tym krokodylem, ale wiecie... tyle ile jak dla mnie. Zalezy jakie macie wartości. I za to jest z Polski ona no ale... i tyle. Jaką ona miała matmę? Jakąs tam miała, ale wiecie - to wszystko takie jest - teraz ma matmę ode mnie, figury ma, no ale tego co mnie trzymało przy życiu???? zawsze nie ma. I tak dalej. I tyle. I tylko w dół i tak dalej. I TAK JĄ ODPYCHAM bo to ważniejsze. Myślała sobie, ze żarty sobie robię. No cóz... :( I tyle :( A wiecie samobójstwo to jest decyzja jedyna w rodzaju. Mógł ją ktoś uratować, ale cóz? :(